Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Δεν είδα πουθενά τον ιδρυτή να τις κάνει δεκτές...
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις πως η αποδοχή ή όχι των παραιτήσεων είναι χωρίς σημασία. Οι παραιτήσεις ισχύουν! Τι προσπαθείς επομένως να δείξεις; Ότι δεν έκανες λάθος;

Ή να κρύψεις πιθανώς αντιπάθεια για τη Fedra?

Για πε.

Reaction score
10
Ακριβώς! Δεν αναφέρθηκες στ' όνομά του όπως αναφέρθηκα εγώ από το πρώτο μου ποστ!! Αναφέρθηκες στο τρίτο πρόσωπο κατά σειρά που ανέφερα! Αν εσύ απομόνωσες το τρίτο πρόσωπο (κατά σειρά αναφοράς) τότε μάλλον τα μαγικά τα κάνεις εσύ μόνο και μόνο λόγω συμπαθειών!!! Αλήθεια ήταν με το κεφάλι ψηλά η αποχώρηση και του zoglair και της wanda? Γιατί άλλα έχουν γραφτεί από τους ίδιους...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις πως η αποδοχή ή όχι των παραιτήσεων είναι χωρίς σημασία. Οι παραιτήσεις ισχύουν! Τι προσπαθείς επομένως να δείξεις; Ότι δεν έκανες λάθος;Ή να κρύψεις πιθανώς αντιπάθεια για τη Fedra?Για πε.
Αυτό που έχω να πω,είναι ότι λυπάμαι οταν επιδιώκεται να δημιουργούνται εντάσεις χωρίς λόγο.Τη Fedra ούτε την αντιπαθούσα,ούτε την αντιπαθώ.Της ζήτησα να μείνει μέσω του φόρουμ,δεν ήθελε και είμαι σε θέση ν'αποδέχομαι ό,τι ανακοινώνει ο καθένας.Εκ των υστέρων,αποδεικνύεται ότι η απόφαση όποιου έφυγε ήταν ολόδική του,άρα τί ωφελεί να ΄΄κλαίμε΄΄ τα παρελθόντα;Έτσι κι αλλιώς,θεωρώ ότι διδασκόμενοι από αυτά κτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.Και πολλές φορές σκέφτομαι ότι το να κάνουν ό,τι ακριβώς θέλουν είναι η ευτυχία γι αυτούς.Τί σκοπό έχει λοιπόν το ν'αναμοχλεύουμε ένα παρελθόν που έτσι κι αλλιώς παρελθόν θα μείνει;Το παρελθόν δεν γίνεται ποτέ παρόν,παρά μόνο γιά όσους θέλουν να λιβανίζουν τα γεγονότα γιά κάποιο λόγο που μονάχα εκείνοι ξέρουν.Ας είμαστε ρεαλιστές,αυτή είναι η αλήθεια.Τώρα εάν επιθυμούμε να τιμήσουμε το παρελθόν,ας επιλέξουμε μιά μέρα ως επέτειο να το συζητάμε...Οτιδήποτε παραπάνω θεωρώ ότι θα είναι εκ του ΄΄πονηρού΄΄.

Reaction score
10
Πάντα μου άρεσε η έκφραση:
"Ανέκρουσεν πρύμναν"...

Κι αν η ελπίδα το μέλλον συντηρεί, η μνήμη τρέφει το παρόν, το παρελθόν μας δικαιώνοντας!!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

"Ανέκρουσεν πρύμναν"...

Κι αν η ελπίδα το μέλλον συντηρεί, η μνήμη τρέφει το παρόν, το παρελθόν μας δικαιώνοντας!!
:622::624::622:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

"Ανέκρουσεν πρύμναν"...
Αυτή τη ρήση την έχω ξανακούσει...
Eάν "η μνήμη τρέφει το παρόν δικαιώνοντας το παρελθόν",τότε ώρα καλή στην πρύμνη μας κι αγέρας στα πανιά μας,διότι τότε δεν θα υπήρχε μέλλον γιά τον κόσμο,Και η ελπίδα η οποία αναφέρεται δεν μπορεί να επιζήσει με παρελθοντολατρείες.Καληνύχτα σας,φιλικότατα...

Mερικοί υποκλίνονται ακόμα σε αυτό...:126:

Reaction score
1.844

... Τώρα εάν επιθυμούμε να τιμήσουμε το παρελθόν, ας επιλέξουμε μιά μέρα ως επέτειο να το συζητάμε ...
Η ανάμειξή μου ήταν μια απορία. Γιατί στόχευσες την (πρώην) συντονίστρια Ferda απ' όσα είπε ο planitismetal. Ακόμα αναμένεται η απάντηση .... :108:

Όσο για τις επετείους μακριά από μένα. Τιμώ το παρελθόν αν δεν το ξεχνώ, αυτό πιστεύω. Οι επέτειοι είναι μέθοδος υπενθύμισης σε όσους έχουν ασθενή μνήμη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Η ανάμειξή μου ήταν μια απορία. Γιατί στόχευσες την (πρώην) συντονίστρια Ferda απ' όσα είπε ο planitismetal. Ακόμα αναμένεται η απάντηση .... :108:
Επειδή η συντονίστρια Fedra είχε το θάρρος να γράψει αυτά που έγραψε κι εγώ το απόλυτο τίποτα έχω το θάρρος να λέω τη γνώμη μου...Δεν χωράει άλλο ΄΄γιατί΄΄...Αυτή είναι η αντίληψή μου.Επειδή ποτέ εγώ δεν θα εγκατέλειπα κάτι που θα αγαπούσα πολύ με τόση ευκολία.Εκτός κι αν οι προσωπικές αντιλήψεις ΄΄ενοχλούν΄΄...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
"Κρίμα" ο ένας, "αναμένουμε απαντήσεις" ο άλλος...

Ρε παιδιά, κάτι τέτοιες ώρες δεν ξέρω τι να υποθέσω... Να φανταστώ ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για κάποιους ανθρώπους από αυτούς που τους γνώριζαν προσωπικά, ήταν φίλοι και συνεργάτες τους; Να φανταστώ πως πιστεύετε ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον ιδρυτή και την ομάδα που τρέχει το site από "μωρό παιδί" μέχρι σήμερα, τις ανάγκες του και τα προβλήματά του; Να φανταστώ πως πιστεύετε ότι βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν ή μήπως ότι τρελάθηκαν και ξαφνικά θέλουν το κακό του site;

Εν ολίγοις, αυτή η "γκρίνια" βγάζει κάτι σε κριτική βαριάς και ανελέητης μορφής. Σαν να μας ζητάτε (δυό τρεις είναι η αλήθεια όχι όλοι...) ευθύνες. Θέλω απλά να επισημάνω ότι μας κάνετε να αισθανόμαστε ιδιαίτερα άβολα (ιδρυτή και ΔΟ). Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Απλά ξέρετε... δεν μπορούμε να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε εάν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση. :121:

...

Reaction score
10
Να μην υποθέσεις τίποτα Νίκο... Απλά επανέφερα ένα θέμα που δημιούργησε όσο και αν δεν αρέσει, καταστάσεις άσχημες, μόνο και μόνο για να μην ξεχαστεί... Και βλέπεις ότι το ενδιαφέρον είναι άσβεστο από κάποιους! Αν αυτό σημαίνει γκρίνια με δόλο ή υστεροβουλία, τότε παρακαλώ να με μπανάρετε μόνιμα! Δεν είμαι κανένας σημαντικός, απλά επειδή πέρασα έναν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ χειμώνα μέσα σε αυτό το φόρουμ, επειδή έκανα και μια δυο φιλίες εδώ μέσα, επειδή οι μόνοι που μου είπαν χρόνια πολλά στα γενέθλιά μου ήταν οι ΑΓΝΩΣΤΟΙ του φόρουμ, ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ σαν οικογένεια... Δεν ζητάω προσωπικά ευθύνες... Απλά πέρασε αρκετός καιρός χωρίς να αναμοχλεύσει κανείς την όλη ιστορία, και ήθελα να υπενθυμίσω ότι κάποια στιγμή θα ληφθούν μέτρα και αποφάσεις! Τουλάχιστον αυτό μας είχατε πει όλοι της ΔΟ και ο Ιδρυτής...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.690

Η υπομονή είναι αρετή.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Το καλό πράμα αργεί να γίνει.

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Η υπομονή είναι αρετή.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Το καλό πράμα αργεί να γίνει.

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Αυτό μάλιστα! Είναι απάντηση! Το πιασα το νόημα! Άντε καληνύχτα σε όλους και σε όλες σας!! Εν αναμονή λοιπόν... YES!!!:444:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

"Κρίμα" ο ένας, "αναμένουμε απαντήσεις" ο άλλος...

Ρε παιδιά, κάτι τέτοιες ώρες δεν ξέρω τι να υποθέσω... Να φανταστώ ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για κάποιους ανθρώπους από αυτούς που τους γνώριζαν προσωπικά, ήταν φίλοι και συνεργάτες τους;
Για συνεργάτες, το καταλαβαίνω. Αλλά φίλους; Έχει ο zoglair φίλους; Μπορεί κάτι τέτοιο;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.069

... Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...
α ρε bro, σιγά σιγά "αρχίζω" να καταλαβαίνω τι τραβάς, αλλά και πόσο δίκιο είχα όταν το απέφυγα.:126:

Καλή δύναμη, ειλικρινά, σε όλους σας.

Reaction score
1.844

"Κρίμα" ο ένας, "αναμένουμε απαντήσεις" ο άλλος... Ρε παιδιά, κάτι τέτοιες ώρες δεν ξέρω τι να υποθέσω...
  1. Να φανταστώ ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για κάποιους ανθρώπους ...
  2. Να φανταστώ πως πιστεύετε ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον ιδρυτή και την ομάδα που τρέχει το site από "μωρό παιδί" μέχρι σήμερα, τις ανάγκες του και τα προβλήματά του;
  3. Να φανταστώ πως πιστεύετε ότι βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν ή μήπως ότι τρελάθηκαν και ξαφνικά θέλουν το κακό του site;
  4. Εν ολίγοις, αυτή η "γκρίνια" βγάζει κάτι σε κριτική βαριάς και ανελέητης μορφής.
  5. Σαν να μας ζητάτε (δυό τρεις είναι η αλήθεια όχι όλοι...) ευθύνες.
  6. Θέλω απλά να επισημάνω ότι μας κάνετε να αισθανόμαστε ιδιαίτερα άβολα (ιδρυτή και ΔΟ). Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Απλά ξέρετε... δεν μπορούμε να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε εάν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση.
Να βοηθήσω. Σε ότι με αφορά φυσικά γιατί δεν είμαι εκπρόσωπος και άλλων.
  1. Για όσους ανθρώπους από εδώ ενδιαφέρομαι δεν χρειάζομαι το φόρουμ. Μπορώ να ζητήσω προσωπική επαφή. Μιλώ για το φόρουμ, εγωιστικά και συμφεροντολογικά. Το γουστάρω, με διασκεδάζει και το βλέπω να φθίνει.
  2. Φυσικά και δεν γνωρίζω καλύτερα το βάθος των αναγκών του. Το έγραψα εξάλλου. Βλέπω μόνο το "προϊόν" στο ράφι. Αφού λοιπόν με ελκύει όλο και λιγότερο τελευταία, δίνω τον προβληματισμό μου.
  3. Σκέψου ότι βλέπω αποστασιοποιημένα, ουδέτερα, χωρίς "έρωτες", ψυχρά. Χωρίς το αίσθημα της επένδυσης, μόνο ένα χώρο να με διασκεδάζει. Το "κακό του" σημαίνει εσκεμμένα, άρα όχι. Εσφαλμένες κινήσεις όμως κάνουν όλοι, και κυρίως αυτοί που δεν παίρνουν σοβαρά τις γνώμες των άλλων.
  4. Τα βαφτίσια της κριτικής σε γκρίνια είναι μούσκεμα με συναίσθημα (μελοποίηση) σε μια λογική εκφορά του λόγου. Ούτε γκρίνια λοιπόν ούτε κλάψα, διαφορετική λογική προσέγγιση. Κρίνε τη λογική μου, ευχαρίστως να προβληματιστώ. Γύρνα το στο μελό, να αδιαφορήσω.
  5. Ούτε ευθύνες ζητώ. Δεν προτίθεμαι και δεν δικαιούμαι. Αν όμως έχω δίκιο που ανησυχώ, προβληματίσου, από ποιους σε ποιους θα αποδοθούν οι ευθύνες; Από εσάς προς εσάς, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πείτε όλη την αλήθεια. Δεν γίνεται να κοροϊδέψετε τους εαυτούς σας. Τότε το συναίσθημα θα είναι πικρό και μάλιστα χωρίς άλλοθι, αφού έχετε προειδοποιηθεί. Από κάποιον μάλιστα που δεν έχει ταπεινό προσωπικό συμφέρον, εκτός και μπορεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο.
  6. Πάλι το μελό. Να βάλω λοιπόν ένα ξερό πρόβλημα λογικής. Είτε όλα είναι οκ, οπότε δεν χρειάζεται να γίνει διορθωτική κίνηση, είτε χρειάζεται, οπότε κάτι έγινε λάθος. Αν υπάρχει και έτερη εκδοχή πολύ με ενδιαφέρει να τη μάθω. Χαλαρώστε λοιπόν και παραδεχτείτε το, για να μη ζορίζεστε, να μη νιώθετε άβολα. 'Οχι δημόσια, ιδιωτικά παραδεχτείτε το, συναμετάξυ σας.
:403:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Καλή είναι η κατανόηση,έστω κι αν γίνεται με βήματα χελώνας...:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892