Επιλογή Δικάναλου...

Reaction score
30
Καλησπέρα!

Αφού στρώθηκαν τα cambridge audio, έρχεται σιγά σιγά η σειρά του ενισχυτή.
Καλός ο Nad (320BEE) αλλά μάλλον θα ήθελα κάποιον λίγο δυνατότερο...
Ο Κος Τσακιρίδης μου είπε ότι θα με ενημερώσει πότε θα έχει έτοιμο τον "Θησέα" (περίπου μέσα Ιανουαρίου) για να τον ακούσω με τα ηχεία μου.
Θα ήθελα να ακούσω και τον xindak xa-6200 απλά περιμένω απάντηση από την Auditorium (μακάρι να γίνει και αυτός με ακρόαση των ηχείων μου)
Ψάχνοντας στο ebay βρήκα και τον NAD C272 http://www.ebay.com/itm/NAD-C272-St...557292?hash=item2ee8f049ec:g:JQIAAOSwI-BWL3-h Σ' αυτήν την περίπτωση (συνδέοντας δηλ. τον 320 στον 272) θα έχω αλλαγή και σε τι βαθμό?
Τι άλλες γνώμες??

Reaction score
30
Δυνατότερο γιατί;
Κλιπάρει η έχει θέμα οδήγησης στις εντάσεις που ακούς;
Το δυνατότερο, μόνο από την άποψη αναβάθμισης (δεν κλιπάρει-τουλάχιστον στις εντάσεις που ακούω).
Ούτε και πρόβλημα οδήγησης.

Ποια ηχεια, σε τι χωρο?
Τα cambridge aero 6

Μήπως είναι 110V?
περιμένω ένα mail τους με τα specs..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Ο 272 θα οδηγησει καλυτερα τα ηχεια σου με οτι αυτο συνεπαγεται, η ηχητικη ταυτοτητα καθοριζεται σε μεγαλο βαθμο απο το προενισχυτικο σταδιο του C320 και για να παρεις το καλυτερο, η επιλογη ενος καλου προ ειναι η επομενη κινηση. Καλυτερα να πας σε εναν στιβαρο ολοκληρωμενο. Ορθως σκεφτεσαι και τον 6200, θα παει τα ηχεια σου σε αλλο επιπεδο.

Reaction score
68
exposure ,atoll, musical fidelity,nad μεταξυ 800Ε κ 1100Ε ολοι εχουν κατι πολυ αξιολογο να ακουσεις κ να διαλεξεις χωρις να εχεις προβληματα οδηγησης κ χροιων (αναλογα κ πως θες να ακους τις μουσικες σου βεβαια)
καλη συνεχεια...

Reaction score
30
Oops... μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι η αντιπροσωπεία των xindak (auditorium) έχει κλείσει εδώ κ 2 χρόνια....
Ξέρετε κάπου αλλού που θα μπορούσα να βρω??
[DOUBLEPOST=1449317473][/DOUBLEPOST]
Δεν χανεις τιποτα να ακουσεις και τον ΧΤΖ.
http://www.athensproaudio.gr/el/xtz-class-a100-d3.html
και ο xtz στη λίστα (βέβαια θα ακολουθήσω μόνο κάτι με ακρόαση στο δικό μου σύστημα...)

Reaction score
806
Oops... μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι η αντιπροσωπεία των xindak (auditorium) έχει κλείσει εδώ κ 2 χρόνια....
Ξέρετε κάπου αλλού που θα μπορούσα να βρω??
[DOUBLEPOST=1449317473][/DOUBLEPOST]
και ο xtz στη λίστα (βέβαια θα ακολουθήσω μόνο κάτι με ακρόαση στο δικό μου σύστημα...)[/QUOTE

Μήπως να ξεκινούσες τις ακράσεις πρώτα απο cambridge ολοκληρωμένο? πιθανα να ειναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι λόγω καταγωγής

Reaction score
30
Ναι, όντως δεν το ανέφερα αλλά είναι και στο πρόγραμμα να περάσω ξανά από την αντιπροσωπία για cambridge.

Reaction score
30
Δεν χανεις τιποτα να ακουσεις και τον ΧΤΖ.
http://www.athensproaudio.gr/el/xtz-class-a100-d3.html
Αύριο-μεθαύριο θα πάω από αντιπροσωπεία ν' ακούσω τον XTZ. Ποια είναι η εντύπωσή σου ύστερα από καιρό (εάν τον έχεις ακόμα...)??

Έχω ακούσει μέχρι στιγμής τον Cambridge Audio Azur 840a v2 (μεταχειρισμένος) και έναν χειροποίητο του Κώστα Πήλιου (πρώην auditorium). Το μόνο θέμα είναι ότι ήταν δύσκολο να τους ακούσω και τους δυο στο χώρο μου....

Επίσης ακόμα δεν έχω βρει και κάτι από xindak (6200-6900-6950) για ν' ακούσω...

Reaction score
296
http://www.athensproaudio.gr/el/xtz-class-a100-d3-clone.html
Αν σε ενδιαφερει ο συγκεκριμενος υπαρχει σε στοκ σε πολυ δελεαστικη τιμη
Ναι αλλά είναι λίγο σκληρός σαν ενισχυτής.
Θα βάζεις Johnny Cash και θα σου έρχεται να του δώσεις halls να ξεβραχνιασει.
Παζάρεψε κανένα μεταχειρισμένο audia flight 3.

Reaction score
296
Και όχι σε χειροποίητους και κινέζικα εκτός και αν σου αρέσει το ρίσκο. να πηγαινοερχεσαι στα σέρβις και μηδενική αξία μεταπωλησης.
Μπορεί να μην τύχει τπτ από τα δύο αλλά εγώ θα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Reaction score
5.893
Αύριο-μεθαύριο θα πάω από αντιπροσωπεία ν' ακούσω τον XTZ. Ποια είναι η εντύπωσή σου ύστερα από καιρό (εάν τον έχεις ακόμα...)??

Έχω ακούσει μέχρι στιγμής τον Cambridge Audio Azur 840a v2 (μεταχειρισμένος) και έναν χειροποίητο του Κώστα Πήλιου (πρώην auditorium). Το μόνο θέμα είναι ότι ήταν δύσκολο να τους ακούσω και τους δυο στο χώρο μου....

Επίσης ακόμα δεν έχω βρει και κάτι από xindak (6200-6900-6950) για ν' ακούσω...

Toν εχω ακομα,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Οποτε θες μπορεις να τον ακουσεις.

http://www.avsite.gr/forum/threads/nα-και-το-δικο-μου-συστηματακι.88434/page-3

Reaction score
30
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να ακούσω κάποιον από τους ενισχυτές της xindak, για να αποφασίσω εάν αξίζει τον κόπο αναμονής για κάποιον μεταχειρισμένο, ή αγορά του από κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα (από την Γερμανική και την Πολωνική αντιπροσωπεία έχω θετικές απαντήσεις).
Εάν κάποιο μέλος μπορέσει να εξυπηρετήσει με κάποια ακρόαση θα ήμουν υπόχρεος!! [xa6200(08) ή xa6900(2011) ή xa6950]

Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά να έχουμε!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67