Χαιρετώ το forum
Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το πικάπ μου (beogram 2202). Δυστηχώς η βελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση και το κόστος αντικατάστασης είναι τόσο μεγάλο, που νομίζω είναι προτιμότερο να πάρω καινούργιο πικάπ.
To budget που διαθέτω είναι max 600 ευρο. Οι περιπτώσεις είναι οι παρακάτω
1) Rega Planar 1 με Nagaoka mp110 και white belt. Κόστος περίπου 540 ευρό
2) Project Debut Carbon Esprit DC SB με ortofon 2M red και πιθανή αναβάθμιση σε blue. Κόστος 500-600 ευρο.
3) Rega Planar 2 όπως το βγάζει η rega. Κόστος 580 ευρο (Αναβάθμιση κεφαλής σε δεύτερο χρόνο)
4) Kenwood kd 1033 vintage με σερβις και καινούργια βελόνα πιθανώς nagaoka mp110 αν γίνεται και αν αξίζει. Κόστος περίπου 200 ευρό.
Ξέρω το 4 δεν κολλάει με τα υπόλοιπα αλλά είναι και αυτή μια περίπτωση αν αξίζει το πικαπ.
Στην περίπτωση λοιπόν αγοράς καινούργιου ποιό πιστεύετε οτι είναι καλύτερο;
Είναι πιο διαχρονική η αγόρα του planar 2;
Αξίζει να ασχοληθώ με το kenwοod;
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από τον marantz pm6006 και τα wharfedale diamond 225.
Συγνώμη αν σας κούρασα, αναμένω τις απαντήσεις σας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το πικάπ μου (beogram 2202). Δυστηχώς η βελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση και το κόστος αντικατάστασης είναι τόσο μεγάλο, που νομίζω είναι προτιμότερο να πάρω καινούργιο πικάπ.
To budget που διαθέτω είναι max 600 ευρο. Οι περιπτώσεις είναι οι παρακάτω
1) Rega Planar 1 με Nagaoka mp110 και white belt. Κόστος περίπου 540 ευρό
2) Project Debut Carbon Esprit DC SB με ortofon 2M red και πιθανή αναβάθμιση σε blue. Κόστος 500-600 ευρο.
3) Rega Planar 2 όπως το βγάζει η rega. Κόστος 580 ευρο (Αναβάθμιση κεφαλής σε δεύτερο χρόνο)
4) Kenwood kd 1033 vintage με σερβις και καινούργια βελόνα πιθανώς nagaoka mp110 αν γίνεται και αν αξίζει. Κόστος περίπου 200 ευρό.
Ξέρω το 4 δεν κολλάει με τα υπόλοιπα αλλά είναι και αυτή μια περίπτωση αν αξίζει το πικαπ.
Στην περίπτωση λοιπόν αγοράς καινούργιου ποιό πιστεύετε οτι είναι καλύτερο;
Είναι πιο διαχρονική η αγόρα του planar 2;
Αξίζει να ασχοληθώ με το kenwοod;
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από τον marantz pm6006 και τα wharfedale diamond 225.
Συγνώμη αν σας κούρασα, αναμένω τις απαντήσεις σας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last edited: