Επιλογή αυτοενισχυόμενων ηχείων μέχρι 300€

Reaction score
7.889
Τα luma eclipse μου άρεσαν πάρα πολύ και εμένα όπως και με τα r2000 έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Μια πρόχειρη φώτο πάνω σε γραφείο

20200316_105131.jpg

Reaction score
4.587
Στα 300€ εγώ θα κοιτούσα τα Fluid Audio Fx50 ή τα Rcf Ayra Pro5. Ta jbl είναι σίγουρη επιλογή αλλά θα τα παράβλεπα λόγω μεγέθους και ποιότητας κατασκευής. Επίσης τα presonus eris e5 xt που είναι τα πιο μικρά και τα μόνα με hpf θα ήταν ίσως καλή επιλογή.

Ta edifier είναι για αυτούς που ακούν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε flac και mp3 :D .

Reaction score
7.039
Aπο οσα αναφερθηκαν τα yamaha,αλλα καλου κακου κρατα και τα soundsticks γιατι κατι μου λεει οτι θα τα χρειαστεις (για ταινιες,youtube,τα μπιου μπιου του υπολογιστη). Τα αλλα μονο για μουσικη και με καποιο usb dac εννοειται (ή καλη καρτα ηχου).

Reaction score
78
Aπο οσα αναφερθηκαν τα yamaha,αλλα καλου κακου κρατα και τα soundsticks γιατι κατι μου λεει οτι θα τα χρειαστεις (για ταινιες,youtube,τα μπιου μπιου του υπολογιστη). Τα αλλα μονο για μουσικη και με καποιο usb dac εννοειται (ή καλη καρτα ηχου).
Τα soundsticks δεν μου αρέσουν, είχα πάρει τα edifier 350db που είναι 2.1 και ήταν πολύ ανώτερα.Τα soundstics θα επιστραφούν στον κουμπάρο που ήταν και ο αρχικός κάτοχος. Ταινίες δεν βλέπω, ούτε παιχνίδια παίζω και youtube το 90% είναι για μουσική. Τα αρχεία μουσικής που έχω τα τελευταία χρόνια είναι σε flac.
Επίσης θέλω να αναφέρω οτι δεν έχω dac αλλά την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H97-D3H-rev-10#ov
Καλημέρα και καλη εβδομαδα.
Η edifier ειναι του υψους και του βαθους ,προσφατα ομως ακουσα τα E25 Luna Eclipse σε σπιτι φιλου και με εξεπληξαν θετικα,στα προτεινω στα χρήματα τους και λιγο πανω,αλλιως yamaha hs5 και απο εμενα.
Καλή εβδομάδα, τα Luna Eclipse οχι αλλά τα Luna Eclipse HD θα μπορούσε αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι φτιαγμένα για μουσική ή για ταινίες... στα yamaha θα δω λίγο το θέμα των διαστάσεων όπως και στα jbl 305 που μου έχουν προτείνει.
Ok, ηχεία για pc αλλά με sub και πολύ καλό ήχο.
Για να έχεις θεαματική αλλαγή του ήχου προς το καλύτερο, νομίζω πως πρέπει ν ανέβεις λίγο στο budget.
Ίσως να φταίει οτι δεν έχω dac και δεν μπορώ να ακούσω περισσότερες λεπτομέρειες.
Θα με ενδιέφερε να δω κάποια πρόταση που θα είχα θεαματική αλλαγή του ήχου αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια τιμής.
Σε ευχαριστώ!

Last edited:

Reaction score
7.039
Τα soundsticks δεν μου αρέσουν, είχα πάρει τα edifier 350db που είναι 2.1 και ήταν πολύ ανώτερα.Τα soundstics θα επιστραφούν στον κουμπάρο που ήταν και ο αρχικός κάτοχος. Ταινίες δεν βλέπω, ούτε παιχνίδια παίζω και youtube το 90% είναι για μουσική. Τα αρχεία μουσικής που έχω τα τελευταία χρόνια είναι σε flac.
Επίσης θέλω να αναφέρω οτι δεν έχω dac αλλά την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H97-D3H-rev-10#ov
χρειαζεσαι usb dac.......εχω την ιδια καρτα και ακομα και η προσθηκη μιας ταπεινης asus xonar dgx (πριν 4 χρονια) βελτιωσε τον ηχο (με καλα ηχεια ομως).Με την προσθηκη usb dac κατηγοριας >150 ευρω, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη. Οποτε ασχετα απο τα ηχεια που θα επιλεξεις,απο την στιγμη που θα ειναι το συστημα που θα ακους μουσικη,πρεπει να βαλεις στον υπολογισμο και ενα usb dac. Αν ακους και με ακουστικα (πολυ πιθανο) ,προτιμησε μια συσκευη που να ειναι και ενισχυτης ακουστικων.

Reaction score
78
χρειαζεσαι usb dac.......εχω την ιδια καρτα και ακομα και η προσθηκη μιας ταπεινης asus xonar dgx (πριν 4 χρονια) βελτιωσε τον ηχο (με καλα ηχεια ομως).Με την προσθηκη usb dac κατηγοριας >150 ευρω, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη. Οποτε ασχετα απο τα ηχεια που θα επιλεξεις,απο την στιγμη που θα ειναι το συστημα που θα ακους μουσικη,πρεπει να βαλεις στον υπολογισμο και ενα usb dac. Αν ακους και με ακουστικα (πολυ πιθανο) ,προτιμησε μια συσκευη που να ειναι και ενισχυτης ακουστικων.
Αυτό κάνω, ψάχνω για dac και κοιτάω στο αντίστοιχο νήμα στο forum .
Σε ευχαριστώ!

Reaction score
78
Ξεκίνησα να ψάχνω για ηχεία, ψάχνω για dac και τώρα κοιτάζω να αλλάξω επιφάνεια του γραφείου(έχω 120χ60) και να πάω σε μεγαλύτερη μήπως και επιλέξω κάτι σε μεγαλύτερο όγκο... ρε τι είστε εσείς εδώ μέσα :D
Για να δούμε πως θα το πάρει η γυναίκα...

Reaction score
320
Ξεκίνησα να ψάχνω για ηχεία, ψάχνω για dac και τώρα κοιτάζω να αλλάξω επιφάνεια του γραφείου(έχω 120χ60) και να πάω σε μεγαλύτερη μήπως και επιλέξω κάτι σε μεγαλύτερο όγκο... ρε τι είστε εσείς εδώ μέσα :D
Για να δούμε πως θα το πάρει η γυναίκα...
Σε αυτές τις διαστάσεις γραφείου χωράει άνετα 24'' οθόνη + 2 x 5'' ηχεία με αέρα να γυρίσουν προς τα σένα μάλιστα.

Έχεις μεγαλύτερη οθόνη;

Reaction score
78
Σε αυτές τις διαστάσεις γραφείου χωράει άνετα 24'' οθόνη + 2 x 5'' ηχεία με αέρα να γυρίσουν προς τα σένα μάλιστα.

Έχεις μεγαλύτερη οθόνη;
Όχι, 24αρα έχω αλλά πάνω στο γραφείο βόσκει το λάπτοπ της γυναίκας, μολυβοθήκη, πολύμπριζο, σταθερο τηλέφωνο...

Reaction score
320
Last edited:

Reaction score
11.698
επιφάνεια του γραφείο έχω 120
120 είναι το πλάτος του δικού μου και έχω 2 JBL LSR 305 και οθόνη 24άρα ανάμεσα.
Όχι, 24αρα έχω αλλά πάνω στο γραφείο βόσκει το λάπτοπ της γυναίκας, μολυβοθήκη, πολύμπριζο, σταθερο τηλέφωνο...
Έφυγαν νύχτα.

Reaction score
78
Ανεξάρτητα από το οικονομικό, σε παίρνει ο χώρος να κάνεις κάτι τέτοιο με τα ηχεία* (πάνω σε stands);

Αποκλειστικά για τα ηχεία μιλάω, τα υπόλοιπα της φωτογραφίας τα αγνοείς.
Όχι δυστυχώς δεν με παίρνει στον χώρο που βρίσκομαι...
Αν η φώτο που μου έστειλες είναι από το γραφείο σου είναι πραγματικά πολύ όμορφο!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.633

Πάρτα. Τελείωνε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ