Επιλογή βελόνας

Reaction score
11
Έχω ένα dual CS 138 και θέλω να βελτιώσω τον ήχο του. Φοράει κεφαλοβελόνα DMS 239 και βελόνα DS 239. Τι θα μου προτείνατε για να πάω ένα step πάνω. Πρέπει να αλλάξω μόνο βελόνα η και κεφαλή?

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Η 239 ειναι ουσιαστικα η audio technica AT91. Μπορεις να παρεις την βελονα ATN-91R (κοκκινη) η οποια ειναι η καλυτερη εκεινης της σειρας. Επισης μπορεις να βαλεις και την ATN-91 (κιτρινη) .Ειναι ιδια ακιδα με την R αλλα εχει διαφορετικο στελεχος. Αποφυγε την ATN-3600 διοτι δεν ειναι καταλληλη για τον συγκεκριμενο βραχιονα λογω πολυ χαμηλης ενδοτικοτητας. Επισης αποφυγε απομιμησεις των βελονων audio technica , ουτως η αλλως οι αυθεντικες δεν ειναι ακριβες.

Last edited:

Reaction score
8
Η ATN91 σειρα που σου πρότεινε ο φίλος PURETONE είναι μια χαρα επιλογή. Εγω προσωπικά είχα χρόνια την 3600 και ήμουν ευχαριστημένος, δεν ξερω βεβαια αν ταιριάζει με το πικ απ σου, οποτε η ΑΤΝ91 είναι πολύ καλή και φτυνή λύση.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Η 3600 και η 91 ειναι οι ιδιες κεφαλες με διαφορετικες βελονες. Λογω ψηλοτερης ενδοτικοτητας , η 91 ή 91R ταιριάζουν καλυτερα με τον βραχιονα του dual. Η 91 (κιτρινη) εχει ιδιο στελεχος με την 3600 αλλα διαφορετικη ενδοτικοτητα, η 91 και 91R εχουν ιδια ενδοτικοτητα αλλα διαφορετικο στέλεχος. Και οι τρεις , εχουν την ιδια ακιδα.

Reaction score
11
Παιδιά ευχαριστώ πολύ η VM95E είναι μία λογική λύση και μάλλον εκέι θα πάω αν και το πικάπ θέλει καινούριο πλατό οπότε πρέπει πρώτα να βρώ ενα και μετά η καφαλή. Ευχαριστώ και πάλι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster