Επιλογή για media player έως 150 euro

Reaction score
0
Καλησπέρα στην παρέα !!! :biggrin:

Ψάχνω για αποκωδικοποιητή mp4 για TV και media player μαζί σε ένα .
έως τώρα έχω βρεί τον Appstreamer TV της Crystal Audio.
Αλλά επειδή έχει περάσει ένας χρόνος από την παρουσίαση του κοιτάω να δώ αν υπάρχει και καμιά εναλλαλτική επιλογή με λίγο πιο σύγχρονα εντόσθια που να έχει αυτές τις 2 λειτουργείες .

Αν σας βγαίνει ο συνδιοασμός . ποια 2 μηχανάκια θα προτείνατε ξεψωριστά με όριο πάλι τα 150euro.

Σημείωση θέλω το μηχάνημα να μπορεί να βγεί ελεύθερα στο internet και να παίξει από εκεί video μουσική κλπ.
Αν μπορεί να κατεβάζει και τορεντ και να εγκαταστησω XBΜC ακόμα καλύτερα .

Αναμένω τις απαντήσεις σας .
Η αγορά θα γίνει εντός της ευδομάδας .

Reaction score
1.458
Απάντηση: Επιλογή για media player έως 150 euro

Για xbmc απλά το ξεχνάς.
Από τα μηχανήματα combo που κυκλοφορούν until now,το Appstreamer TV της Crystal Audio είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις τώρα σε αυτά τα χρήματα.
Αν μπορείς να δώσεις πάνω από 150 πας για LG ή Samsung combo bd-dvbt και με pvr μάλιστα.Θα σου πάει περίπου στα 2πλάσια.Και LG & Samsung υποστηρίζουν PLex αλλά έχουν Cinavia,ενώ τα LG υποστηρίζουν και SMB στο δίκτυο.
Υπάρχουν κάποιες φήμες για νέο μοντέλο combo της Crystal Audio,πιθανόν με νεώτερο επεξεργαστή τον 1186 της Realtek χωρίς όμως παραπάνω πληροφορίες.Και δεν ξέρω κατά πόσον θα υπάρχει σταθερή υποστήριξη στο firmware!:rolleyes:

Reaction score
0
Διπλάσια τιμή δεν με ενδιαφέρει ... τα άλλα που έγραψες ( plex Cinavia klp ) δεν ξέρω τι είναι αλλά μην μπαίνεις στον κόπο να εξηγήσεις αν είναι για παραπάνω λεφτά :wink:
Από ότι έχω διαβάσει ο 1186 είναι σαφώς καλύτερος με περισσότερες δυνατότητες στο 3D αν δεν κάνω λάθος .

Αν πάω σε 2 επιλογές και όχι σε Combo όπως λές τι προτείνεις ?

Reaction score
1.458

Μέχρι 150 είναι πολύ δύσκολο.Σε ενδιαφέρει και το 3D?

Reaction score
0
Γιατί να πώ όχι αν μπορώ να το έχω ... (απληστία mode ΟΝ) .

Αν πάω σε ξερωριστά μηχανάκια ... ο player να είναι Android ή δεν το προτείνεται ακόμα ?
Απλά το λέω γιατί έχει πολλά καλούδια , internet και εύκολο interface , (βλέπεις και να "ελευθερο" stream ).
Αλλά μόνο αν τρέχει νεράκι τα 1080p με τον αντίστοιχο ήχο.

Reaction score
1.458

Για Android θα σου έλεγα όχι,έχει αρκετά προβλήματα ακόμη.Προσωπική άποψη.Μην παρασύρεσαι από τα πολύ φθηνά μηχανάκια.Πάρε κάτι που θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια.
Το AppStreamer TV είναι το καλύτερο δυνατό τώρα και νομίζω το βρίσκεις και σε κάτω από 150 ευρώ.

Reaction score
0
103 euro τον έχει ο Κωτσόβολος .

όσο αφορά το android υπάχει ένα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/media-players/Turbo-X-Android-TV-Box-4.htm
Το οποίο ο΄θτε το έχω ανοιξει και θα το πάω πίσω για επιστροφή. Απλά σκέφτηκα αν είναι καλό να το κρατήσω και να πάρω με το 50άρικο έναν αποκωδικοποιητή .
Αλλά αν είναι να τα κάνω χειρότερα τότε να πάω για το Appstreamer TV

Reaction score
1.458

Ξεχασέ το,του πλαισίου!Πάρε το Appstreamer,103 ευρώ?Τώρα να πας!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.966

Ξεχασέ το,του πλαισίου!Πάρε το Appstreamer,103 ευρώ?Τώρα να πας!
Όντως έχει 103€. Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από το site του Electroworld (ίδια αλυσίδα με τον Κωτσόβολο) γιατί το έστελναν με αντικαταβολή, ενώ ο Κωτσόβολος όχι.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104893

Reaction score
0
Φεύγω για ΠΛΑΙΣΙΟ να επιστρέψω το android ΤΩΡΑ ... θα κάνω λίγη υπομονή μήπως βγάλει κάτι καινούργιο η CA αλλίως την άλλη εβδομάδα πάω για AppStreamer .
Αν στο μεταξύ παίσει κάτι στην αντίληψη σας , εδώ θα είμαι να σας ακούσω.

Reaction score
0
Η επιστροφή έγινε 130 euro επανήλθαν στην τσέπη μου ... lol
, θα κάνω μία εβδομάδα υπομονή μπάς και ακούσω κάτι νεότερο από CA ... ή κάτι άλλο που θα προτείνετε .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead