Επιλογή ενισχυτή

Reaction score
37
Απάντηση: Επιλογή ενισχυτή

Δεν ξέρω φίλε μου τι παντρεύουν ακριβώς, πάντως κάνουν καλή κουμπαριά σε τρανσίστορ και λάμπα. Και εξηγούμαι: ο ήχος του Bel canto δίνει κ ανάλυση κ ξεκούραστο άκουσμα κ δυναμικά κ σκηνή και διαφάνεια. Αυτή ήταν κ η εντύπωση φίλου που τ άκουσε σε άλλο σετ.
Τα Martin Logan Purity (ενεργά) που ακούω αυτό τον καιρό νομίζω ότι έχουν τα ίδια modules και συγκρίνοντας το αποτέλεσμα σε αντιδιαστολή με οδήγησή τους απο άλλους ενισχυτές, η πλάστιγγα παραγέρνει στην ενεργή οδήγησή τους.
Εγω μπερδεύτηκα σήμερα.
Στην σημερινή μου τηλεφωνική αναζήτηση για τα bel μου τα παρουσίασαν με αδυναμίες σε σύγκριση με αντίστοιχους τραντζίστορ.
:111:
Εκ των έσω έτσι; :111:

Reaction score
3.950

Εγω μπερδεύτηκα σήμερα.
Στην σημερινή μου τηλεφωνική αναζήτηση για τα bel μου τα παρουσίασαν με αδυναμίες σε σύγκριση με αντίστοιχους τραντζίστορ.
:111:
Εκ των έσω έτσι; :111:

Kαλά κ απαραίτητα είναι αυτά τα μπερδέματα φίλε μου. Στο φόρουμ έχουν διατυπωθεί πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις γιά το θέμα σου.
Αν ξεκινήσεις με τα ηχεία και κατευθυνθείς προς την πηγή, ίσως να γίνει λιγώτερα πολύπλοκο για σένα. Νομίζω ότι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, αρκεί να είσαι ανοιχτός στην πληροφόρηση και τελικά στ αυτιά σου.

Reaction score
37

Kαλά κ απαραίτητα είναι αυτά τα μπερδέματα φίλε μου. Στο φόρουμ έχουν διατυπωθεί πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις γιά το θέμα σου.
Αυτό είναι αλήθεια, σε αυτό ήλπιζα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλες τις απαντήσεις.

Αν ξεκινήσεις με τα ηχεία και κατευθυνθείς προς την πηγή, ίσως να γίνει λιγώτερα πολύπλοκο για σένα. Νομίζω ότι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, αρκεί να είσαι ανοιχτός στην πληροφόρηση και τελικά στ αυτιά σου.
Μωρέ στα ηχεία έχω ψιλοκαταλήξει αλλά για τον ενισχυτή με βλέπω....τρέξε-τρέξε μικρούλη!!! :137: :136: :116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.902

η αλήθεια είναι πως έχουν αδυναμίες στα παγωτά και στις τούρτες.

στα παγωτά το καλοκαίρι, στις τούρτες το χειμώνα.

σε αντιδιαστολή, τα "τρανζιστοράτα" είναι του χαλβά χειμώνα καλοκαίρι. ταιριάζει και με το χαρταετό.

Reaction score
37

η αλήθεια είναι πως έχουν αδυναμίες στα παγωτά και στις τούρτες.
στα παγωτά το καλοκαίρι, στις τούρτες το χειμώνα.
σε αντιδιαστολή, τα "τρανζιστοράτα" είναι του χαλβά χειμώνα καλοκαίρι. ταιριάζει και με το χαρταετό.
:116:
Θα προτιμήσω τα παγωτά και τις τούρτες τότε!

Θα προτιμούσα 3κ στα ηχεια και 2κ στον ενισχυτή.
Κάτι θα κάνω να σε καλύψω! :116: Πλακίτσα! :116:
Το αρχικό μου budget ήταν στα 6k.
Αφού τα ηχεία που καταλήγω είναι ~2k μάλλον θα τα ρίξω στον ενισχυτή.
Μπορεί τελικά να ξοδέψω και λιγότερα απο 6k οπότε....
θα τα ρίξω και σε συναυλίες και τι μου λές μετά hi-fi και ο ενισχυτής δημιουργεί σκηνή και μπλα-μπλα. :126:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Επιλογή ενισχυτή

Θα προτιμήσω τα παγωτά και τις τούρτες τότε!

Κάτι θα κάνω να σε καλύψω! Πλακίτσα!
Το αρχικό μου budget ήταν στα 6k.
Αφού τα ηχεία που καταλήγω είναι ~2k μάλλον θα τα ρίξω στον ενισχυτή.
Μπορεί τελικά να ξοδέψω και λιγότερα απο 6k οπότε....
θα τα ρίξω και σε συναυλίες και τι μου λές μετά hi-fi και ο ενισχυτής δημιουργεί σκηνή και μπλα-μπλα.
με τα 6κ φτιαχνεις πολυ καλο σετακι με τα σημερινα κριτηρια ,θελει ομως πολυ ψαξιμο και προσοχη και οχι βιασυνες,θα προτιμουσα και εγω τα 3κ στα ηχεια οπως και οι αλλοι φιλοι!!!βεβαια η αποφαση δικη σου ευχομαι καλη καταληξη!!!!

θα ηθελες να μας πεις σε ποια ηχεια κατεληξες?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.902
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή ενισχυτή

σου ευχομαι καλη καταληξη!!!!
λες και θα πεθάνει βρε! άκου "καλή κατάληξη"... λες κι είναι στη ΜΕΘ, στην εντατική με τραχειοστομία...

φτού! χτύπα ξύλο...:143::135:

άντε βρε παλικάρι πάρε ένα ενισχυτή και 2 ηχεία, γιατί πέφτει πολύ άγχος εδώ...:137::138:

Reaction score
37

με τα 6κ φτιαχνεις πολυ καλο σετακι με τα σημερινα κριτηρια ,θελει ομως πολυ ψαξιμο και προσοχη και οχι βιασυνες,θα προτιμουσα και εγω τα 3κ στα ηχεια οπως και οι αλλοι φιλοι!!!βεβαια η αποφαση δικη σου ευχομαι καλη καταληξη!!!!
θα ηθελες να μας πεις σε ποια ηχεια κατεληξες?
Βρε μην πριζώνετε για τα ηχεία δεν θέλω να δώ άλλα ηχεία! :116:

Κάνω α-μπε-μπα-μπλομ ανάμεσα σε Focal 826 & B&W CM9
(Ξέρω δεν σας αρέσουν τα CM9)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.902

δεν είναι κουκλί?

ε?

όχι πες μου....

πέφτει λιγάκι η αντίστασή του στα μπάσα, αλλά με ενισχυτή που γουστάρει παγωτά και τούρτες δε χρειάζεται να ξέρεις τέτχιες ποταπές λεπτομέρειες.... άλλωστε, απορώ γιατί μας τις λένε...

Reaction score
37

δεν είναι κουκλί?

ε?

όχι πες μου....

πέφτει λιγάκι η αντίστασή του στα μπάσα, αλλά με ενισχυτή που γουστάρει παγωτά και τούρτες δε χρειάζεται να ξέρεις τέτχιες ποταπές λεπτομέρειες.... άλλωστε, απορώ γιατί μας τις λένε...
Άσε είδα (& άκουσα) τα Anniversary σε μαύρη επένδυση αντί για κόκκινη και τα χάιδευα! :143:
Ευτυχώς δεν ήταν η γυναίκα μου μαζί. Ποιός ξέρει τι θα σκεφτόταν. :139:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Άσε είδα (& άκουσα) τα Anniversary σε μαύρη επένδυση αντί για κόκκινη και τα χάιδευα! :143:
Αφού ολοκλήρωσες τη σκέψη σου και απ΄ότι φαίνεται πας για υλοποιήση, μην ρίξεις και ένα σκασμό λεφτα στα καλώδια και αρχίσουν τα χάδια πάλι. Παν μέτρον άριστον.

Reaction score
37

Δύσκολα τα πράγματα δεν μπορώ να βρώ Icepower για ακρόαση πουθενά. :122:

Reaction score
37

purqoui κάλεσα κάποιους αντιπροσώπους/καταστήματα και όλοι μου λένε πως δεν έχουν για ακρόαση αλλά μόνο κλεισμένα στα κουτιά τους. :122:

Στο μεταξύ απο W4S μου απαντούν κάπως έτσι:
if you didn't like it, you'd be free to return it for a full refund minus outbound and return shipping costs.
Outbound shipping costs from England to Greece for an insured 11kg parcel are GBP 48.
Ρε γαμώτο γιατί δεν έχουν την ελευθερία να κάνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα κάτι παίζει. :134:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Επιλογή ενισχυτή

λοιπον για να σε μουρλανω λιγακι, στα focal 826 ειχα καταληξει και εγω.
μαλιστα τοτε ετοιμαζομουν να παρω και τον nufοrce ia7 εναν ολοκληρωμενο ψηφιακο στο χιλιαρικο.
και τοτε ΕΥΤΥΧΩΣ ειδα το φως το αληθινο...
Martin logan Purity.
Υβριδικα πανελ με ενσωματωμενα 200W ice ενισχυτικα.
2,5 χρονια ευτυχιας μεχρι που μετακομισα σε μικρο δωματιο και πηρα ηχεια βασης.

(παντως εαν μπορεις να παρεις αυτα με το w cone, τα 826 τα ανιβερσαρυ ειναι?)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.619
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger