Γεια σας,
θα ήθελα την βοήθεια και την άποψη σας παρακαλώ για επιλογή ηχειών δαπέδου, μια που η ακρόαση αυτήν την περίοδο λογω covid είναι αδύνατη.
Επίσης αν και λιγότερo ελκυστικά σε εμφάνιση τα Q3050i μοιάζουν στα χαρτιά (91db, 6ohms) να ειναι πιο βολικά για τον ενισχυτή μου.
οποιαδήποτε βοήθεια, άποψη, αντιπρόταση θα την εκτιμούσα πολυ.
Σας ευχαριστώ!
θα ήθελα την βοήθεια και την άποψη σας παρακαλώ για επιλογή ηχειών δαπέδου, μια που η ακρόαση αυτήν την περίοδο λογω covid είναι αδύνατη.
- Ο χώρος είναι 27τ.μ αλλά τα ηχεία θα είναι προσανατολισμένα στο μισό χώρο με τρίγωνο 2,9μ max.
- Ο χώρος δεν εχει καμία ακουστική βελτίωση και δεν ειναι παραφορτωμενος.
- O ενισχύτης που θα τα οδήγησει (θα προσπαθήσει
) ειναι ο Kenwood KA-300 (2X25W).
- Στο συγκεκριμένο σύστημα θα παίξει κυρίως πικάπ.
- Ακούω μουσική σε νορμάλ εντάσεις ακρόασης. δεν θα παιξουν ποτέ σε εντάσεις πάρτυ.
- το budget είναι δυστυχώς κάπου στα 600Ε
- οι μουσικες που θα παιζουν ειναι ποικιλες και διαφορετικες μεταξυ τους, απο κιθαρες παλιες/καινουριες, βρωμικες/καθαρες μεχρι ηλεκτρονικα πειραματικα. Ας βγαλουμε απο την εξισωση την κλασσικη με τις τεραστιες εναλλαγες στις δυναμικες.
- το ηχειο πρεπει να ειναι λευκο ή μαυρο , ναι παιζει ρολο και το αισθητικο εφοσον θα το βλεπω καθημερινα στο σαλονι μου.
- Dali oberon 5
- Q acoustics Q3050i
- Acoustic Energy AE109
- Fyne F303 ισως
Επίσης αν και λιγότερo ελκυστικά σε εμφάνιση τα Q3050i μοιάζουν στα χαρτιά (91db, 6ohms) να ειναι πιο βολικά για τον ενισχυτή μου.
οποιαδήποτε βοήθεια, άποψη, αντιπρόταση θα την εκτιμούσα πολυ.
Σας ευχαριστώ!