Επιλογή καλωδίου HDMI

Reaction score
0
Γεια σας παίδες. Παρήγγειλα την νέα μου τηλεόραση (Sony Bravia KDL-32W5500) και είμαι έτοιμος να κάνω παραγγελία από το e-shop έναν εκ των WD ή Egreat HD Media Players (βλέπω να παίρνω τον Egreat M34A).

Μου είπαν τα παιδιά στο forum ότι στον Egreat περιλάμβανεται καλώδιο HDMI 1.5 μέτρων και θέλω να πάρω ένα μεγαλύτερο για να το περάσω από καναλάκι (η TV θα είναι στον τοίχο).

Ποιο μου προτείνετε?
Sweex
Equip
Easyline

Ποιο είναι καλύτερο? και τα τρία είναι 3 μέτρα. Είναι και τα τρία σκατά? Θα μπορώ να βλέπω 1080p? Το EASYLINE δεν πιάνει HDMI 1.3 επομένως να μην το σκέφτομαι σωστά?

Βλέπω να κλείνω στο EQUIP.. αλλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας.

Reaction score
8
Απάντηση: Επιλογή καλωδίου HDMI

αν και δεν εχει διαφορες, προτιμησε 1,3 - οποιο και να παρεις μια χαρα ειναι.
Εχει και το πλαισιο καποια σιτρονικ - αν θυμαμαι καλα το ονομα - που ειναι αρκετα καλες κατασκευες

Reaction score
8

μιας και το αναφερει ο Γιαννης, σε ενα Equip που ειχα παρει, διαλυθηκε απο την πρωτη μερα το βυσμα - μου το αλλαξαν - αλλα θεωρησα οτι μπορει να ηταν και τυχαιο.

Reaction score
0
...Αγόρασα περίπου 10τμχ (1,5 & 3m). ΟΛΑ τα τρίμετρα αρνήθηκαν να παίξουν με τα splitter που χρησιμοποιώ, οπότε και τα επέστρεψα. Από τα 6 του 1,5m ζήτημα να έχουν μείνει τα δύο σώα - ότι ακριβώς έπαθε κι ο Θανάσης! Α... και φυσικά τα καλώδια ΔΕΝ ήταν Equip, μην τη θάψουμε κι αυτή την καημένη! :136:

Reaction score
0

Χμ, ωραία και ποιο εκ των τριών καλωδίων (Equip,Sweex,Easyline) να πάρω?
Plaisio δεν έχουμε εδώ (στην Μυτιλήνη), μόνο E-shop και Multirama.

Δεν θέλω να πάρω HDMI καλώδιο και να διαλυθεί αμέσως.. (ούτε να πληρώσω πολλά χρήματα)

Reaction score
0

Λοιπόν για το sweex που λέτε είδα στο eshop ότι 10 άτομα που ψήφισαν του έδωσαν βαθμολογία 5!!!

Και επίσης λέει ότι πιάνει ταχύτητες διαμεταγωγής μέχρι και 5GB/s.

Ενώ το EQUIP= Υποστηριζόμενη Ταχύτητα Διαμεταγωγής: 10,2 Gbps / 340 MHz Audio.
To Easyline πάλι δεν αναγράφει ότι υποστηρίζει HDMI 1.3

Μόνο τα 2.5 μέτρα από τα Multirama μου έμειναν σαν λύση. (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0215756&catid=061009)
Είστε σίγουροι ότι το Equip den είναι καλό? Δηλαδή πως διαλύθηκαν? Με το που τα συνδέσατε?

Reaction score
8

μην κυττας χαρακτηριστικα, απο την στιγμη που θα κλειδωσει σωστα το HDMI δεν θα εχεις προβλημα - ουτε διαφορες - αφου αυτα απο το MULTIRAMA δουλευουν σωστα, γιατι δεν παιρνεις αυτα;

Reaction score
0

Παιδιά πήρα το Equip HDMI 3 μέτρα τελικά. (8.60€ πλήρωσα μόνο)
Αγόρασα και το Egreat M34A. Αύριο θα το συνδέσω με την καινούρια τηλεόραση.
Θα σας πω αποτελέσματα..

Πάντως και να μην δουλεύει το Equip θα το συνδέσω με το HDMI καλώδιο που διαθέτει το Egreat.
Η μόνη δοκιμή που έκανα είναι να δω αν κουμπώνει το Equip HDMI με το Egreat και κούμπωνε μια χαρά.
όπως και είπα και πάνω θα σας πω τα αποτελέσματα άυριο

Reaction score
0

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ βλέπω 1080p με το Equip 3 μέτρων. Πραγματικά τέλεια εικόνα και προς το παρόν κανένα πρόβλημα με το καλώδιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound