Επιλογή κεφαλής

Reaction score
1.815
Απάντηση: Επιλογή κεφαλής

Κι εγώ θα συμφωνήσω με Simplymusic & costas EAR. H Ortofon 2M Black έχει πάρει πολύ καλές κριτικές.

Εδώ πάντως που τα λέμε, δε χρειάζεται να πας σε αυτά τα χρήματα, δεδομένης της πολύ απλής κατασκευής του βραχίονα και του πλατώ.
Θα σου έλεγα τώρα που έχει πέσει τρελλά η τιμή της παρακάτω κεφαλής, θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μια "έξυπνη
και ουσιαστικά ανέξοδη bargain αναβάθμιση :610:
Δες λίγο το παρακάτω link:
http://www.lpgear.com/product/ATC0150MLX.html

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.914

προσωπικά πάντως, ασχέτως απλής κατασκευής που λες, το panar 3 και τον RB300, τα θεωρώ εξαιρετικές (και πολύ τίμιες) επιλογές (στο κοστολόγιό τους).

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Re: Απάντηση: Επιλογή κεφαλής

προσωπικά πάντως, ασχέτως απλής κατασκευής που λες, το panar 3 και τον RB300, τα θεωρώ εξαιρετικές (και πολύ τίμιες) επιλογές (στο κοστολόγιό τους).

ταπεινό πικάπ μεν, αξιοπρεπέστατο δε για αυτά που ζητάει και με δυνατότητα αναβαθμίσεων. Προσωπικά το νοσταλγώ.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67

Κι εγώ θα συμφωνήσω με Simplymusic & costas EAR. H Ortofon 2M Black έχει πάρει πολύ καλές κριτικές.

Εδώ πάντως που τα λέμε, δε χρειάζεται να πας σε αυτά τα χρήματα, δεδομένης της πολύ απλής κατασκευής του βραχίονα και του πλατώ.
Θα σου έλεγα τώρα που έχει πέσει τρελλά η τιμή της παρακάτω κεφαλής, θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μια "έξυπνη
και ουσιαστικά ανέξοδη bargain αναβάθμιση :610:
Δες λίγο το παρακάτω link:
http://www.lpgear.com/product/ATC0150MLX.html
άσχετο αλλά εσύ ακόμα δεν μάθαμε ποια κεφαλή έβαλες!!!!

Reaction score
2.420
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή κεφαλής

Συμφωνώ με τον Σταμάτη για την Audio Technica 150MLX.Τήν έχω εδώ και 3 μήνες,εχει πολύ καλή ομοιογένεια σε ολο το συχνοτικό φάσμα και αντλεί ολη την πληροφορία από το αυλάκι.Καταπληκτική κεφαλή.

Reaction score
29.538

Αντρίκο χρόνια πολλά για προχτές .
Χαι εντίζεις περίεργα τελευταίως.
Δεν πιστεύω να κάνεις παρέα με αυτούς τους αναρχικούς? τον delamostre και τον βασιλη μ ?

Reaction score
8.905

Μεγάλος Φαν τις Shibata σχολής... αλλά τα λεφτά που ζητάει η Ortofon 2M Black Nιετ!
Και μην ξεχνάμε οτι ίσως θέλει μπόλικα PF για να την ακούσεις σωστά!

Ναι στην AT150MLX....σούπερ ευκαιρία είναι!

Reaction score
8.905

Έλα ντε... τι φοράει? :105:

Δεν πιστεύω να κάνεις παρέα με αυτούς τους αναρχικούς? τον delamostre και τον βασιλη μ ?
Γιάννη... Εμείς έχουμε να κανονίσουμε ενα ραντεβού (εδώ) μόλις τελειώσω ένα νέο πρότζεκτ...:105:

Reaction score
2.248

Φίλε GeoVaz, επέτρεψε μου να σου πω ότι αν η Benz ACE SL βγαίνει στο set-up σου ''χειρουργική'', μάλλον θα πρέπει να το ξαναδείς, γιατί κάτι φταίει σίγουρα.

Δεν λέω ότι είναι από τις πιο γλυκές κεφαλές αλλά σίγουρα δεν τη λες χειρουργική.
Υπάρχουν πολλές άλλες που θα έπερναν τον χαρακτηρισμό αυτό.
Φταίει κάτι....

Reaction score
42

Συμφωνώ με τον Σταμάτη για την Audio Technica 150MLX.Τήν έχω εδώ και 3 μήνες,εχει πολύ καλή ομοιογένεια σε ολο το συχνοτικό φάσμα και αντλεί ολη την πληροφορία από το αυλάκι.Καταπληκτική κεφαλή.
το tracking force που το έχεις ρυθμισμένο;
ok! δεν αμφιβάλω στα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, αλλά, θέλω να σε ρωτήσω, πόσο καλή είναι στην αμεσότητα; δηλ. να σε "βάζει μέσα" στα μουσικά δρώμενα; κάτι το οποίο δεν το αισθάνθηκα με την Ortofon Red!

Reaction score
2.420

Γιάννη σέυχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά.Εγώ είμαι παιδί με καλή ανατροφή δεν κάνω κακές παρέες:410:

Reaction score
2.420

το tracking force που το έχεις ρυθμισμένο;
ok! δεν αμφιβάλω στα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, αλλά, θέλω να σε ρωτήσω, πόσο καλή είναι στην αμεσότητα; δηλ. να σε "βάζει μέσα" στα μουσικά δρώμενα; κάτι το οποίο δεν το αισθάνθηκα με την Ortofon Red!
Το βάρος ανάγνωσης το έχω ρυθμισμένο με την ζυγαριά την Shure στο 1,25 gr.βέβαια ο RB 300 μου δείχνει 1,45gr.ποιο απο τα δύο είναι πραγματικό δεν ξέρω ,οσο για την αμεσότητα είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά της .Πιστεύω οτι αυτή η κεφαλή αξίζει και το τελευταίο της ευρό.Πολύ ευχαρίστως να ερθεις να την ακούσεις ,ομως είμαι λιγο μακρυά γιατί μένω Μεσολόγγι.

Reaction score
1.815

Λύσσαξες! Άμα δεν έρθεις να ακούσεις, δε θα βγει στον τάκκο!
Αααααα ξέχασα να σου πω!!! ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ (ίδια με την πρώτη που δεν ξέρεις)!!!:143::143:

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή κεφαλής

Λύσσαξες! Άμα δεν έρθεις να ακούσεις, δε θα βγει στον τάκκο!
Αααααα ξέχασα να σου πω!!! ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ (ίδια με την πρώτη που δεν ξέρεις)!!!:143::143:
δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόσκληση ή πρόκληση αλλά ας βοηθήσουμε τον φίλο να καταλήξει σε μια κεφαλή και μετά τα λέμε.
Κάτι τύποι σαν και σένα που κρατάνε τα καλά για πάρτη τους χαλάνε την πιάτσα.!!!!

Reaction score
1.815

Βρεεεεε ίσα ίσα που είπα ποιά να πάρει! Η δικιά μου δε θα του ταιριάζει στο βραχίονά του ούτως ή άλλως. Είναι υψηλής ενδοτικότητας και θα τον μπερδέψω χειρότερα.(εεεε πως με βρίσκεις? ...Πιστήμων κατάντησα με το ψάξε ψάξε!:143::136:)

Για να μην μπλέξεις φίλε μου, προχώρα στην AT-150MLX και θα γλυτώσεις πολύ κόπο, χρήμα και σκοτούρες...
Είναι από τις κορυφαίες κεφαλές και οποιαδήποτε άλλη επιλογή που να την ξεπερνά, θα είναι ουτοπία και στην τσέπη και στην "ψυχολογία" (αν κατάλαβες τι εννοώ, τώρα θα πρέπει να πατάς το κουμπί "BUY NOW"):444:

Όσο για σένα φίλε μου SIMPLYMUSIC η πρόσκληση ισχύει. Μόλις όμως πάρεις μια γεύση, θα πάμε και σπίτι σου να θαυμάσω τη δική σου πρόκληση!!

Reaction score
42

Το βάρος ανάγνωσης το έχω ρυθμισμένο με την ζυγαριά την Shure στο 1,25 gr.βέβαια ο RB 300 μου δείχνει 1,45gr.ποιο απο τα δύο είναι πραγματικό δεν ξέρω ,οσο για την αμεσότητα είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά της .Πιστεύω οτι αυτή η κεφαλή αξίζει και το τελευταίο της ευρό.Πολύ ευχαρίστως να ερθεις να την ακούσεις ,ομως είμαι λιγο μακρυά γιατί μένω Μεσολόγγι.
Τελικώς την παρήγγειλα, κι ο Θεός βοηθός!! να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορείς να αλλάξεις και την βελόνα και για πόσες ώρες ζωής είναι αυτή;

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67

Βρεεεεε ίσα ίσα που είπα ποιά να πάρει! Η δικιά μου δε θα του ταιριάζει στο βραχίονά του ούτως ή άλλως. Είναι υψηλής ενδοτικότητας και θα τον μπερδέψω χειρότερα.(εεεε πως με βρίσκεις? ...Πιστήμων κατάντησα με το ψάξε ψάξε!:143::136:)

Για να μην μπλέξεις φίλε μου, προχώρα στην AT-150MLX και θα γλυτώσεις πολύ κόπο, χρήμα και σκοτούρες...
Είναι από τις κορυφαίες κεφαλές και οποιαδήποτε άλλη επιλογή που να την ξεπερνά, θα είναι ουτοπία και στην τσέπη και στην "ψυχολογία" (αν κατάλαβες τι εννοώ, τώρα θα πρέπει να πατάς το κουμπί "BUY NOW"):444:

Όσο για σένα φίλε μου SIMPLYMUSIC η πρόσκληση ισχύει. Μόλις όμως πάρεις μια γεύση, θα πάμε και σπίτι σου να θαυμάσω τη δική σου πρόκληση!!

[/QUOT

ελπίζω η φωτογραφία να μην είναι από το δικό μου καθώς δεν έχει τραβηχτεί εν γνώση μου τουλάχιστον. Θα πρέπει να ψάξω για κοριούς!!!!!

Reaction score
2.420

Τελικώς την παρήγγειλα, κι ο Θεός βοηθός!! να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορείς να αλλάξεις και την βελόνα και για πόσες ώρες ζωής είναι αυτή;
Κλορίζικη .Πιστέυω οτι έκανες την καλύτερη επιλογη ,οταν με το καλό την παραλάβεις και την τοποθετήσης αστην να παίξει γυρω στις 30ώρες να στρώσει και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου .Όσο για την βελόνα, βέβαια και αλλάζει και έχει περίπου στα 220$,δέν ξέρω να σου πώ για το πόσες ώρες λειτουργίας είναι ,εγώ πάντως μόλις μαζέψω τα λεφτά θα παραγγείλω μια βελόνα γιατι αυτή η κεφαλή θα μείνει για χρόνια πάνω στο πλατό και δεν ξέρουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι στην παραγωγή ακόμα.

Reaction score
1.815

Καλορίζικη φίλε μου!
Εξαιρετική επιλογή! Γλύτωσες από περιπέτειες και πήρες πραγματικά μια κεφαλή killer!!! :205:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef