Επιλογή ολοκληρωμενου ενισχυτη

Reaction score
13
Κανενα προβλημα Μιχαλη μου. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει καλη δουλεια!
Δεν ηταν αλλωστε αυτο το προβλημα μου και ελπιζω οτι το καταλαβες.
Αληθεια ο ενισχυτης που ειχε φερει καποτε ο κυριος Χρηστος στο μαγαζι μου ποιος ηταν?

Εγω Γιαννη ξερω τι γινεται. Εσυ δεν καταλαβες οτι δεν μιλαμε για εκεινο το μηχανημα του μαστρο Χρηστου, που ΔΕΝ ειναι δικη μου σχεδιαση-κατασκευη, (δεν ειναι Scout), ειναι 2χ30Watt και χωρις να ειναι ασχημο, παιζει σε αλλη κατηγορια.
Λοιπον θα σε παρω τηλεφωνο και δεν θα ησυχασω εαν δεν σε δω να κουβαλας τον Προσκοπο.

Reaction score
50
Καλησπέρα στην παρέα!

εχω κουφαθεί τελευταία .... κυριολεκτικά (με ταλαιπωρεί μια ωτίτιδα ... αστα να πανε) αλλά θα το πάθω και μεταφορικά, χαλαρώστε βρε :happy_2:

Όπως ειπε και ο Νικος, η εμπειρία κάθε επαγγελματία του χώρου, είναι πολύτιμη, αλλά όχι και καθοριστική. Ως χομπίστες νομίζω έχουμε μάθει πρώτα να ακούμε και μετά να αποφασίζουμε σύμφωνα με τα γούστα και την τσέπη μας.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις προτάσεις τους, μόλις μπορέσω να ξανακούσωwall_1 θα πάω βόλτα για ακροάσεις.

Reaction score
13
Καλησπέρα στην παρέα!

εχω κουφαθεί τελευταία .... κυριολεκτικά (με ταλαιπωρεί μια ωτίτιδα ... αστα να πανε) αλλά θα το πάθω και μεταφορικά, χαλαρώστε βρε :happy_2:

Όπως ειπε και ο Νικος, η εμπειρία κάθε επαγγελματία του χώρου, είναι πολύτιμη, αλλά όχι και καθοριστική. Ως χομπίστες νομίζω έχουμε μάθει πρώτα να ακούμε και μετά να αποφασίζουμε σύμφωνα με τα γούστα και την τσέπη μας.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις προτάσεις τους, μόλις μπορέσω να ξανακούσωwall_1 θα πάω βόλτα για ακροάσεις.
Ειδες βρε τι εκανες ? :crazy_3: Ολα για χαρη σου γινανε....

Reaction score
3.580
Κωστα επαναλαμβανω δεν ειπα ποτε οτι tac ειναι κελεπουρι και καλυτερος απο τον audio craftworks. Εσυ ειπες ομως το αντιθετο! Να σου πω ομως και κατι αλλο? Ναι εχω ενοχληθει με την διαφημιση και την προκλητικη προωθηση σε συγκεκριμενα μηχανακια και απο εσενα και απο τον ιδιο τον κατασκευαστη. Εδω γιατι δεν γινετε τιποτε οπως εγινε με τον Μαρινο? Εχεις δει ποτε να λεω κατι για τα μηχανηματα που αντιπροσωπευω με τροπο τοσο εντονα προκλητικο? Οσο για το τεστακι δεν θα μπω στην διαδικασια το εχουν κανει αλλοι πολυ πριν απο εμενα.
Γιάννη, θα σου απαντούσα αλλά λόγω της υφιστάμενης κατάστασης καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα να λέμε κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια .
Ειδικά όταν αυτά που λέγονται προέρχονται από τα ενεπιθύμητα μέλη του avsite.gr

Θα τα λέμε αλλού από εδώ και στο εξής . Καλή συνέχεια ...

Reaction score
25.621
μεχρι να βρειτε τι χασατε και επειδη το οριο τραβηχτηκε απο τα 1000 ευρω (οχι που θα μενε) προτεινω τον εξης κινεζο:

http://311413.ctc-ue1-g1.dns.com.cn/english/v6.html

εχω ακουσει το μεγαλο αδερφακι του και αν μη τι αλλο οδηγει καργα. προτεινω ακροαση τουλαχιστον για το γμτ. τιμη αν δεν κανω λαθος περι τα 1200 (αμπαουτ) (ενω αν δειτε απο πιο κοντα τα υλικα του μονο για να τον εφτιαχνε κανεις μονος του ξεπερνανε το 1000αρικο - ενω η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη)

Reaction score
3.580
Βρε Παναγιώτη, δεν σου έχω πει να μην στεναχωρείς τον κόσμο που προσπαθεί να κουνήσει εν έτη 2008 τα ηχεία του με λαμπάτους !!! :happy_4:

Reaction score
25.621
τα γουστα ειναι γουστα και δεν μπορω να κανω τιποτα.

το μηχανακι ομως αυτο εχει περισσοτερα joule στο τροφοδοτικο του απο τους περισσοτερους Push pull λαμπατους της αγορας (και μαλλον στην κατηγορια τιμης που μιλαμε απο ολους)

περι λοιπον ορεξεων , ο εισαγωγεας ειναι ανοιχτος και σας περιμενει για ακροαση (αλλωστε καινουριο προιον φερνει , καινουριος στο χωρο ειναι , αν δεν ηταν και ανοιχτος κατι δε θα πηγαινε καλα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.071
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494