- Reaction score
- 0
:cool_1: :cool_1: :cool_1:Φυσικα και δεν αμφισβητω την αξια του μηχανηματος του Μιχαλη αλλα μηπως καποιοι γινομαστε υπερβολικοι? Το οτι κανενα μηχανημα δεν τον αγγιζει θελει πολυ πολυ συζητηση.
:cool_1: :cool_1: :cool_1:Φυσικα και δεν αμφισβητω την αξια του μηχανηματος του Μιχαλη αλλα μηπως καποιοι γινομαστε υπερβολικοι? Το οτι κανενα μηχανημα δεν τον αγγιζει θελει πολυ πολυ συζητηση.
Oχι δεν τον εχω ακουσει. Δεν ειπα ομως ποτε οτι ο tac ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε αυτα τα λεφτα.Απλα τον προτεινα. Εσυ ομως που τα εχεις ακουσει ολα, κατι παραπανω θα ξερεις οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση. Και τελικα τι σε νοιαζει ποσα θα βγαλω εγω απο τον tac ποσο ο κατασκευαστης κτλ. Επρεπε να σε νοιαζει το πως παιζει με δεδομενο το κοστος του σε σχεση με τον ανταγωνισμο! Και ειπαμε αφου εχεις αποψη και για τον tac κατι θα ξερεις!Γιάννη, έχω ήδη απαντήσει. :cool_4:
Υπόψην μιλάω για τον MkII, όχι τον Mk28 που δεν τον έχω ακούσει.
Επίσης, δε μου απάντησες, εσύ έχεις ακούσει τον MkII - έστω και σε διαφορετικό σύστημα από τον t.a.c.? Επίσης δε μου έκανες εκτίμηση της τιμής που θα πάρει ο καταναλωτής για ένα μηχάνημα που φεύγει από τον κατασκευαστή στα 1500 ευρώ. Ρωτάω γιατί ξέρεις καλύτερα από εμένα πόσα άτομα μεσολαβούν και τι έξοδα έχουν να καλύψουν τα άτομα αυτα (+ το κέρδος τους φυσικά).
Γιάννη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά σε βλέπω ενοχλημένο.Oχι δεν τον εχω ακουσει. Δεν ειπα ομως ποτε οτι ο tac ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε αυτα τα λεφτα.Απλα τον προτεινα. Εσυ ομως που τα εχεις ακουσει ολα, κατι παραπανω θα ξερεις οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση. Και τελικα τι σε νοιαζει ποσα θα βγαλω εγω απο τον tac ποσο ο κατασκευαστης κτλ. Επρεπε να σε νοιαζει το πως παιζει με δεδομενο το κοστος του σε σχεση με τον ανταγωνισμο! Και ειπαμε αφου εχεις αποψε και για τον tac κατι θα ξερεις!
Αν το να λέω τη γνώμη μου είναι προώθηση τότε όλοι μας κάνουμε προώθηση. To γιατί έχω αυτή τη γνώμη το έχω εξηγήσει και τεκμηριώσει ήδη. Επίσης τα περισσότερα σχόλιά μου περί value for money αναφέρονται σε όλους τους Έλληνες κατασκευαστές και όχι στον Σπέρτο αποκλειστικά..Κωστα επαναλαμβανω δεν ειπα ποτε οτι tac ειναι κελεπουρι και καλυτερος απο τον audio craftworks. Εσυ ειπες ομως το αντιθετο! Να σου πω ομως και κατι αλλο? Ναι εχω ενοχληθει με την διαφημιση και την προκλητικη προωθηση σε συγκεκριμενα μηχανακια και απο εσενα και απο τον ιδιο τον κατασκευαστη. Εδω γιατι δεν γινετε τιποτε οπως εγινε με τον Μαρινο? Εχεις δει ποτε να λεω κατι για τα μηχανηματα που αντιπροσωπευω με τροπο τοσο εντονα προκλητικο? Οσο για το τεστακι δεν θα μπω στην διαδικασια το εχουν κανει αλλοι πολυ πριν απο εμενα.
Στο συγκεκριμενο θεμα που γραφουμε αυτην την στιγμη η δικη μου προταση ακολουθησε μετα την δικη σου και κανα δυο αλλες που προερχονται απο επαγγελματικα εμπλεκομενους. Τι εχεις να πεις ?Κωστα επαναλαμβανω δεν ειπα ποτε οτι tac ειναι κελεπουρι και καλυτερος απο τον audio craftworks. Εσυ ειπες ομως το αντιθετο! Να σου πω ομως και κατι αλλο? Ναι εχω ενοχληθει με την διαφημιση και την προκλητικη προωθηση σε συγκεκριμενα μηχανακια και απο εσενα και απο τον ιδιο τον κατασκευαστη. Εδω γιατι δεν γινετε τιποτε οπως εγινε με τον Μαρινο? Εχεις δει ποτε να λεω κατι για τα μηχανηματα που αντιπροσωπευω με τροπο τοσο εντονα προκλητικο? Οσο για το τεστακι δεν θα μπω στην διαδικασια το εχουν κανει αλλοι πολυ πριν απο εμενα.
+1000αυτά είναι τα αποτελέσματα του ανταγωνισμού....)(
Ρε Μιχαλη τι μου λες τωρα. Ειδες πουθενα στο avsite να εχω δωσει μηχανημα μου για τεστ? Ειδες πουθενα να γραφεται κατι για τα δικα μου μηχανηματα? Για τα δικα σου βλεπω παρα πολλες αναφορες ασχετο επαναλαμβανω ασχετο αν ειναι καλα- που ειμαι σιγουρος οτι ειναι- και ξερεις γιατι το εκανα αυτο? Για αυτον ακριβως τον λογο! Για να μην θεωρηθω "εμπορας" και και και ... οπως εχει ξαναγινει
Στην τελικη δεν τα βαζω μαζι σου εσυ δοξα το θεο εχεις γνωσεις και προσφερεις πολυ αλλα μου την δινει οταν καποιοι λενε οτι το ταδε μηχανημα ειναι το καλυτερο απο ολα στην κατηγορια του και απλησιαστο απο ολα αυτα! Με ενοχλουν αυτες οι υπερβολες! Ας βαλω λοιπον κι εγω κανενα φιλαρακι μου να γραψει εδω οτι τα tac για παραδειγμα ειναι μακραν καλυτερα του ανταγωνισμου να δουμε τι θα γινει! Νομιζεις δεν μπορω να το κανω? Ξερεις τι αντιδρασεις θα εχουμε. Αστο λοιπον σε παρακαλω. Ας ληξει εδω.Αν ειμαι λαθος ζητω συγνωμη και απο τον Μιχαλη και απο τον Κωστα