Επιλογή τηλεόρασης...

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.
Εξοπλίζοντας το νέο σπίτι ήρθε και η ώρα της τηλεορασης. Η απόσταση είναι περίπου στα 3 μέτρα. Οπότε υποθέτω ότι μάλλον για 37΄΄ πρέπει να κοιτάζω.
Η χρήση θα είναι για ταινίες ποδόσφαιρο και dvd , παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν. Μέχρι τώρα είχα μία sαmsung 23r86 από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος και σκεφτόμουν πάλι προς samsung να κινηθώ. Κάθε βοήθεια και άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ

Reaction score
40
Απάντηση: Επιλογή τηλεόρασης...

Πανω απο ολα το σημαντικο ειναι ποσα διαθετεις? Μετα καλο ειναι να πας να δεις απο κοντα τι σου αρεσει σε αποδοση σε χρωμα, χροιες κτλ. Γενικα οι αποψεις για το πια τηλεοραση ειναι καλυτερη διαφερουν αναλογα το γουστο του καθενα. Για εμενα ψηφιζω Philips λογω υπεροχης στο κομματι της κινησης. Αλλα βεβαια να εισαι σιγουρος οτι θα σου προταθουν παρα πολλες σε καθε νεο post που μαλλον θα σε μπερδεψει παρα να σε βοηθησει για αυτο ο καλυτερος κριτης ειναι το ματι και μετα το πορτοφολι.

HV

Reaction score
0
Βασικα μην κανεις το λαθος και παρεις κατω απο 42'....Μπορει να εχεις μονο 3 μετρα αλλα μετα απο λιγο καιρο η 37αρα θα σου φαινεται μικρη....Εγω εχω 55αρα στα 3 μετρα και μετα απο 1 χρονο μου φαινεται μικρη....

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους.
Εξοπλίζοντας το νέο σπίτι ήρθε και η ώρα της τηλεορασης. Η απόσταση είναι περίπου στα 3 μέτρα. Οπότε υποθέτω ότι μάλλον για 37΄΄ πρέπει να κοιτάζω.
Η χρήση θα είναι για ταινίες ποδόσφαιρο και dvd , παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν. Μέχρι τώρα είχα μία sαmsung 23r86 από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος και σκεφτόμουν πάλι προς samsung να κινηθώ. Κάθε βοήθεια και άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
Πρώτ' απ' όλα καλώς ήλθες! :happy_4:

Σε αυτή την απόσταση από 37''-42'' έισαι εντάξει..

Ερώτημα: το budget σου ποιό είναι;
:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Επιλογή τηλεόρασης...

Πρώτ' απ' όλα καλώς ήλθες! :happy_4:

Σε αυτή την απόσταση από 37''-42'' έισαι εντάξει..

Ερώτημα: το budget σου ποιό είναι;
:happy_4:
Ευχαριστώ!
Παράλειψη μου ότι δεν ανέφερα ότι το budget μου είναι 1500-1600€

Reaction score
0
Εγώ για την ίδια απόσταση αν και η 40ρα με καλύπτει ψάχνω στις 46" γιατί έχω τη φοβία του HV πιο πάνω... Μέχρι στιγμής και γω προς τη Samsung γέρνω. Βασικά τη θέλω μόνο για home cinema και εκεί το μέγεθος μετράει. Παρόλο που είδα πολλές δε μπορώ να σου συστήσω ανεπιφύλακτα γιατί τις παίζουν κατά κανόνα με τηλεοπτικό σήμα ή demo-dvd και υπάρχει και το καθαρά προσωπικό στοιχείο του design (άλλωστε θα την έχεις μπροστά σου όλη την ώρα, έεε πρέπει να σ' αρέσει) άρα πρέπει να δεις πολλές μέχρι να καταλήξεις. Εγώ έχω καταλήξει αλλά περιμένω να "κλειδώσει" η επιλογή πριν κινηθώ και ψιλοχαζεύω.

Reaction score
1.844

Η καλύτερη εικόνα που είδα (τα φυσικότερα χρώματα), πριν 10 μέρες, σε τηλεόραση όχι 100 Hz, ήταν στην Toshiba Regza 40XF355DG LCD TV 40'' Full HD
Αν πάμε σε 100 Hz, αλλάζει η τιμή κατά ~300 ευρώ, Philips Cineos 42PFL9632D LCD TV 42'' Full HD 100HZ

Οι τιμές έχουν μια ιδιαίτερα πτωτική τάση, καλύτερα να περιμένεις κανα-δυο βδομάδες. Έτσι θα έχεις και αρκετό χρόνο να τις δεις. :happy_9:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν ξερω για εσας, αλλα με 37αρα (για λιγες ωρες) ζαλιστηκα απο τα 3μ. Φανταζομαι με πιο πολλες ιντσες! Αλλα οι 37" ειναι πλεον απαραιτητες (τελικα πηρα 32", απλα γιατι δεν χωρουσε!!! Philips 9632 -πολυ καλη)

Reaction score
283

Γεια να μιλησουμε λιγο σοβαρα,1ο οκατασκευαστης και ο πωλητης τους ενδιαφερει να πουλησουν,λογικο ομως δεν ειναι οφθαλμιατροι 2ο τι εχει σημασια ,τι μας αρεσει η ποιο ειναι το σωστο.Η 32' καλυπτει εως 3,5 μετρα,μα θα πειτε ειναι μικρη γεια σινεμα,και ερχομαι στο 3ο Ποσες ωρες θα δεις dvd και ποσες τηλεοραση ? εχετε δει μετρια εικονα απο καναλι επιγειο να δειτε πως βγαινουν τα ματακια σας και οσο μεγαλυτερες οι ιντσες τοσο χειροτερα, ειμαστε ως λαος της υπερβολης ,οσο γεια τον ενδιαφερομενο αν εχουμε καθαρα 3 μετρα να παρει το πολυ 37 ιντσες

Reaction score
283

Γεια να μιλησουμε λιγο σοβαρα,1ο οκατασκευαστης και ο πωλητης τους ενδιαφερει να πουλησουν,λογικο ομως δεν ειναι οφθαλμιατροι 2ο τι εχει σημασια ,τι μας αρεσει η ποιο ειναι το σωστο.Η 32' καλυπτει εως 3,5 μετρα,μα θα πειτε ειναι μικρη για σινεμα,και ερχομαι στο 3ο Ποσες ωρες θα δεις dvd και ποσες τηλεοραση ? εχετε δει μετρια εικονα απο καναλι επιγειο να δειτε πως βγαινουν τα ματακια σας και οσο μεγαλυτερες οι ιντσες τοσο χειροτερα, ειμαστε ως λαος της υπερβολης ,οσο γεια τον ενδιαφερομενο αν εχουμε καθαρα 3 μετρα να παρει το πολυ 37 ιντσες

HV

Reaction score
0
Βασικα εγω που βλεπω στα 3 μετρα σε 55 ιντσες δεν εχω κανενα προβλημα, ισα ισα τωρα πια μου φαινεται μικρη....Φυσικα βλεπω MAX 3 ωρες την ημερα, και μερικες μερες μπορει και καθολου. Ο ενδιαφερομενος αν βλεπει 5-10 ωρες την ημερα τοτε ας παρει εστω μια 42αρα.

Reaction score
40

Κυριοι ειναι θεμα γουστου το μεγεθος. Σε αλλους αρεσει να ειναι χορταστική σε αλλους τους κουραζει. Παντως για 3 μετρα και εγω 37 θα ελεγα το πολυ 42 για παραπανω ξεπερνα και την υπερβολη.

Reaction score
0

Εμμένω στην άποψή μου.... 37-42.... έχω 37'' και δεν μου φαίνεται μικρή..:smoking:

Reaction score
283

ΣΥΜΦΩΝΩ ολιγον με τον graphist83 ,θα σας πω το εξης,στα μαγαζια που τις βλεπουμε φενονται κανονικες και οταν μπαινουν στο σπιτι τοτε δειχνουν μεγαλες για αυτο θελει προσοχη! εγω στα 2,5 μετρα και κατι (καθαρα) βλεπω super με 32 ιντσες philips 9632 κορυφαια Με παροτρυνε υπαλληλος αντιπροσωπειας για τις 32 ιντσες στην εκθεση ΗΧΟS και ΕΙΚΟΝΑ.οσο για τις samsung ειναι πολυ καλες αλλα τα χρωματα δεν ειναι φυσικα ειναι σουρεαλιστικα θα ελεγα οτι ειναι καπως υπερβολικα και χαρουμενα οχι πραγματικα.Βεβαια ειναι καθαρα θεμα γουστου πως θελει να βλεπει ο καθενας μας,αυτο ειναι προσωπικη αποψη.

Reaction score
0
Εγώ είμαι με τον HV, 42'' στα 2.8-3 μέτρα και τη συνήθισα αμέσως. Μετά από 3,5 χρόνια δε θα έλεγα ότι μου φαίνεται μικρή, αλλά η απόσταση σηκώνει μεγαλύτερο μέγεθος πολύ άνετα. 46'' σίγουρα, θα έλεγα και 50-52'' χωρίς πρόβλημα. Μοναδική μου επιφύλαξη οι ατέλειες του σήματος της ελληνικής τηλεόρασης.

HV

Reaction score
0
Στην δικια μου το σημα φενεται μια χαρα....Φυσικα οθονες ανω των 42 ιντσων ειναι αποκλειστικα για 1080p σημα αφου ακομα και το κλασσικο DVD χανει.

Reaction score
0

ΣΥΜΦΩΝΩ ολιγον με τον graphist83 ,θα σας πω το εξης,στα μαγαζια που τις βλεπουμε φενονται κανονικες και οταν μπαινουν στο σπιτι τοτε δειχνουν μεγαλες για αυτο θελει προσοχη! εγω στα 2,5 μετρα και κατι (καθαρα) βλεπω super με 32 ιντσες philips 9632 κορυφαια Με παροτρυνε υπαλληλος αντιπροσωπειας για τις 32 ιντσες στην εκθεση ΗΧΟS και ΕΙΚΟΝΑ.οσο για τις samsung ειναι πολυ καλες αλλα τα χρωματα δεν ειναι φυσικα ειναι σουρεαλιστικα θα ελεγα οτι ειναι καπως υπερβολικα και χαρουμενα οχι πραγματικα.Βεβαια ειναι καθαρα θεμα γουστου πως θελει να βλεπει ο καθενας μας,αυτο ειναι προσωπικη αποψη.
color saturation... το χαμηλώνεις...

Aυτό που ΔΕΝ συζητάει ΚΑΝΕΙΣ σε όλα τα φόρα, είναι η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΥΚΟΥ (σχέση RGB) που έχει η κάθε TV... πχ samsung και sony "μπλεδίζουν" (7.000-7500 β Κέλβιν) ενώ η Toshiba "κοκκινίζει" (5800-6100)...
ενώ το πιο "ισορροπημένο" λευκό έχουν οι LG και Sharp... (6500 β)

Aλλά αυτό το χαρακτηριστικό δεν το δίνει κανείς τους.... και διάφορα "έγκυρα έντυπα" τύπου .....υψηλής τεχνολογίας (ΔΟΛ) ενώ το μετράνε, δεν το τονίζουν, (διότι έτσι δεν θα βγαίναν πρώτες οι "δικές" τους TV, αλλά άλλες)..:smoking:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988