Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Μάλλον εννοείς την Samsung LE-37M86B...Μάλλον προς 37 LE86MB στα 1160 ευρώ πηγαίνω... Μου άρεσε και η philips pf9732d αλλά κοστίζει περίπου 1800 ευρώ... Μήπως έχει άποψη κανείς και αν ποιοτικά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά?
ΜΗΝ τους αδικεις σε αυτο (τουλαχιστον): το μετρανε φιλε μου. Παντως η Φιλιπς 32/9632 παρ΄οτι εχει 7271β. (συμφωνα με το Hitech) δεν μπλεδιζει αλλα κοκκινιζει!color saturation... το χαμηλώνεις...
Aυτό που ΔΕΝ συζητάει ΚΑΝΕΙΣ σε όλα τα φόρα, είναι η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΥΚΟΥ (σχέση RGB) που έχει η κάθε TV... πχ samsung και sony "μπλεδίζουν" (7.000-7500 β Κέλβιν) ενώ η Toshiba "κοκκινίζει" (5800-6100)...
ενώ το πιο "ισορροπημένο" λευκό έχουν οι LG και Sharp... (6500 β)
Aλλά αυτό το χαρακτηριστικό δεν το δίνει κανείς τους.... και διάφορα "έγκυρα έντυπα" τύπου .....υψηλής τεχνολογίας (ΔΟΛ) ενώ το μετράνε, δεν το τονίζουν, (διότι έτσι δεν θα βγαίναν πρώτες οι "δικές" τους TV, αλλά άλλες)..:smoking:
Το βρίσκεις λογικό αυτό; Και η Philips ΔΕΝ κοκκινίζει... είναι ισορροπημένη...ΜΗΝ τους αδικεις σε αυτο (τουλαχιστον): το μετρανε φιλε μου. Παντως η Φιλιπς 32/9632 παρ΄οτι εχει 7271β. (συμφωνα με το Hitech) δεν μπλεδιζει αλλα κοκκινιζει!
Αρα ειμαι...ανισορροπος:mad_2:Το βρίσκεις λογικό αυτό; Και η Philips ΔΕΝ κοκκινίζει... είναι ισορροπημένη...
:happy_9:Αρα ειμαι...ανισορροπος:mad_2:
Kαλορίζικη να είναι και καλές θεάσεις!:happy_4:Καταλήγω στη samsung LE-37M86B με κόστος 1120€.
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
Βρε συ, δεν κανω πλακα! Πραγματι κοκκινιζει και με ενοχλει πολυ, με αποτελεσμα να αφαιρω χρωμα και να γινεται χ...ε μεσα! Ακομη και στη ψυχρη ρυθμιση ...ζεσταινει! Εκτος κι αν θελει πολυ στρωσιμο, τι να πω! Α ρε crt και παλι crt:mad_2::happy_9:
Επ, κι εδω θα ..."μαλλωσουμε";Εγώ για την ώρα , βλέπω από 4,5 - 5 μέτρα εικόνα 100" - 120" στον προβολέα.
Θα έλεγα λοιπόν με τίποτε 37" .
Πάρε όσο μεγαλύτερη μπορείς , ακόμη και για DVD.
Άλλωστε είναι δεδομένο ότι για τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμη , αναγκαστικά DVD θα βλέπουμε , αφού δεν θα υπάρχει σοβαρή ταινιοθήκη στα νέα φορμάτ.
Μείωσε λίγο (σε custom RGB) το R και αύξησε λίγο το G (-5 έως -10 και +5 έως +10 αντίστοιχα).. Πειραματίσου με αυτή τη λογική...Βρε συ, δεν κανω πλακα! Πραγματι κοκκινιζει και με ενοχλει πολυ, με αποτελεσμα να αφαιρω χρωμα και να γινεται χ...ε μεσα! Ακομη και στη ψυχρη ρυθμιση ...ζεσταινει! Εκτος κι αν θελει πολυ στρωσιμο, τι να πω! Α ρε crt και παλι crt:mad_2:
ΔΕΝ εχει τετοιες ρυθμισεις:mad_2: Μονον ψυχρη θερμη κλπ.Απιστευτο ε;Μείωσε λίγο (σε custom RGB) το R και αύξησε λίγο το G (-5 έως -10 και +5 έως +10 αντίστοιχα).. Πειραματίσου με αυτή τη λογική...
Οσον αφορά το overall του χρώματος τι να πω... ο καθείς και τα γούστα του..(προσωπικά δεν μου αρέσουν τα default χρώματα που έχουν όλες... το ελαττώνω γενικά....)
:happy_4:
Στα 3 μέτρα νομίζω ότι μπορείς να βλέπεις 42" άνετα.Αφου η θεαση σε διασταση ειναι σχετικη με την αποσταση, τι θα πει οσο πιο μεγαλη; δηλ πες οτι μπορουσα να παρω 60' πως θα εβλεπα στα 3μ; και μιλαμε για καθημερινη πολυωρη (συνηθως) τηλεοπτικη θεαση.
Tι να πω... η "ταπεινή" μου LG έχει 2 σετ χρήστη.... σε όλες τις ρυθμίσεις που αφορούν την εικόνα γενικά..ΔΕΝ εχει τετοιες ρυθμισεις:mad_2: Μονον ψυχρη θερμη κλπ.Απιστευτο ε;
Στα 3 μέτρα, κατά την γνώμη μου το πάνω όριο... 37-42 είσαι εντάξει..Στα 3 μέτρα νομίζω ότι μπορείς να βλέπεις 42" άνετα.
ΑΚΥΡΟΝ!ΔΕΝ εχει τετοιες ρυθμισεις:mad_2: Μονον ψυχρη θερμη κλπ.Απιστευτο ε;
Λέω και γω.... :happy_9:ΑΚΥΡΟΝ!
Σημερα που λογω γριππης ειμαι σπιτι, την ψαχνω καλυτερα και εχει τετοιο μενου που το ονομαζει "προσαρμογη" (πατας ενα χρωματιστο κουμπακι - αντε γεια δηλ!). Αρα βιαστικα ως...ανισορροπος"happy_1"