Επιλογή 37' LCD TV

Reaction score
0
Ευχαριστώ blinky για την πληροφόρηση!:respect:

Με λιγο ψάξιμο, είδα ότι, στην ουσία 3 είναι οι "εταιρίες" που βγάζουν LCD panels:

1. LG-Philips (δηλ. ....... η LG:crazy_3: )
2. S-LCD (Samsung-Sony δηλ. ...... η Samsung :crazy_3: )
3. Sharp (μόνη της αυτή, και Ιαπωνική..)

Όλες οι υπόλοιπες παίρνουν από αυτούς panels?

Reaction score
0
Ευχαριστώ blinky για την πληροφόρηση!:respect:

Με λιγο ψάξιμο, είδα ότι, στην ουσία 3 είναι οι "εταιρίες" που βγάζουν LCD panels:

1. LG-Philips (δηλ. ....... η LG:crazy_3: )
2. S-LCD (Samsung-Sony δηλ. ...... η Samsung :crazy_3: )
3. Sharp (μόνη της αυτή, και Ιαπωνική..)

Όλες οι υπόλοιπες παίρνουν από αυτούς panels?

Βάλε και την AU Optronics την ταϊβανέζικη η οποία εφοδιάζει με πάνελ αρκετούς κατασκευαστές, όπως BenQ, Viewsonic, κλπ.

Νομίζω ότι το πάνελ της Samsung 37''M86 είναι τέτοιο...

Reaction score
0
Τελικά παιδιά, ακύρωσα την παραγγελία για την SHARP, γιατί εκτός από τους φόβους μου μετά από όλα αυτά που διάβασα, βαρέθηκα και να περιμένω να την παραλάβω. Έχει περάσει εβδομάδα και, από την παραγγελία και μου είπαν για μια εβδομάδα ακόμα, χωρίς να είναι σίγουρο. 1 τεμάχιο έστειλε μόνο η FG Europe στο μαγαζί από όπου την παρήγγειλα, και αυτή ήταν για παραγγελία από Νοέμβριο και όχι η δικιά μου. Οπότε την άλλαξα την παραγγελία για μια Panasonic TH-42PZ70E. Τις έχω δει και τις PANASONIC από κοντά και είχα μείνει άφωνος από την εικόνα που βγάζουν. Και μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει για την συγκεκριμένη, εκτός από μικροπροβληματάκια, που δεν με απασχολούν καθόλου.
Ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες σας αλλά και την γνώση που μου προσφέρατε.

Reaction score
0
Οπότε την άλλαξα την παραγγελία για μια Panasonic TH-42PZ70E. Τις έχω δει και τις PANASONIC από κοντά και είχα μείνει άφωνος από την εικόνα που βγάζουν. Και μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει για την συγκεκριμένη, εκτός από μικροπροβληματάκια, που δεν με απασχολούν καθόλου.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογή έκανες...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members