Επιλογή CD

Reaction score
50
προσωπικα το Advance μου αρεσε πολύ σε σχέση με players τις κατηγορίας του.
Δεν ειναι φονέας γιγάντων και αυτο φαινεται σε αμεση συγκριση με υψηλοτερης κατηγοριας player.

Ακουσε το μπορει να σου αρεσει, μπορει οχι.

Το dac ισως ειναι καλυτερη επιλογή αν έχεις παραπανω απο μια πηγη ή θες να συνδεσεις pc με usb.

Reaction score
587
Από τις καλύτερες.
Το καταλαβα...
Ακουσα ενα και μου αρεσε εκπληκτικα.
Αλλα δεν παιζει cd-r και εχω πολλα τετοια.
Το σκεφτομαι παντως...
Επισης, ακουσα και το Kreatura κι αυτο μου αρεσε αρκετα αλλα κι αυτο δεν παιζει cd-r.

Τωρα ακουω το Ναim 5i.
Καλο αλλα δεν ξετρελλαθηκα.
Τα χαμηλα μου αρεσαν πολυ αλλα μεσαια-μεσουψηλα "πεφτει" λιγο (να ειναι η ιδεα μου? Μπορει).

Βtw, thanx για τις απαντησεις.

D

deleted user 10898

Guest
Τωρα ακουω το Ναim 5i.
Καλο αλλα δεν ξετρελλαθηκα.
Τα χαμηλα μου αρεσαν πολυ αλλα μεσαια-μεσουψηλα "πεφτει" λιγο (να ειναι η ιδεα μου? Μπορει).

Βtw, thanx για τις απαντησεις.
το 5i (το ι με ιταλικσ ειναι το νεο μοντελο) εχει σαν δυνατο σημειο του το οτι ειναι πολυ ρυθμικο. αν ακους ροκ αρκετα θα σου αρεσει.
ΝΙκος

Reaction score
587
Ακουσα σημερα κι ενα Primare.
Μου φανηκε και το καλυτερο απο οσα ακουσα αλλα διπλη τιμη απο το Meridian...
Μαλλον για εκει το βλεπω παντως. Κι ας κοστιζει αρκετα για μενα.

Reaction score
684
σε αυτα τα λεφτα (εως 1500) το καλυτερο ολοκληρωμενο player που εχω ακουσει ειναι το Holfi (καλυτερο απο Primare 21). Απλως το benchmank ειναι καλυτερο και απο τα 2

Reaction score
1
καλοριζικο.

Αληθεια τι σου αρεσε περισσότερο σε σχεση με τα αλλα και το προτιμησες?

Reaction score
587
Thanx.
Να σου πω την αληθεια, δεν μπορω να πω ακριβως γιατι το προτιμησα.
Ακουσα πολλα cd (κυριως πιανο και/η φωνες) και κατεληξα σ'αυτο...

Μαζι με το Primare μου φανηκαν τα πιο μουσικα (αναμεσα σ'αυτα που ακουσα) αλλα κατεληξα στο Densen μιας και μου ηρθε πιο φτηνα (δεν τα φυσαω κιολας...)

Reaction score
587
Eχμ,
οσο το ακουω τοσο πιο πολυ μου αρεσει...
Αρχιζω να νομιζω οτι ειμαι πολυ τυχερος (μαλλον κολλησε καλα και με τα συνοδα).

Reaction score
684
σου δοθηκε η δυνατοτητα να ακουσεις το Benchmark Dac1 στο συστημα σου?

Reaction score
587
σου δοθηκε η δυνατοτητα να ακουσεις το Benchmark Dac1 στο συστημα σου?
Oχι,
αν και θα το ηθελα.
Επρεπε παω Αθηνα να το παρω και μαλλον δυσκολα θα το εδινε για δοκιμη.
Τεσπα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το Densen και (τουλαχιστον για τα δικα μου αυτια) νομιζω οτι καλως το πηρα...

Reaction score
684
To Densen ειναι πραγματικα αξιολογο μηχανημα. Απλα το Benchmark ανηκει σε ανωτερη κατηγορια (αποδοσης οχι τιμης)

D

deleted user 10898

Guest
To Densen ειναι πραγματικα αξιολογο μηχανημα. Απλα το Benchmark ανηκει σε ανωτερη κατηγορια (αποδοσης οχι τιμης)
γιατι το ξενερωνεις το παιδι? δεν πα να ανηκει και σε ultrahigh end? αφου του καθησε καλα το densen τα αλλα ειναι περιτα. σε εμενα το benchmark επαιζε απαραδεκτα (ml purity).
παντως μου κανει εντυπωση που ακουσες naim cd με naim αμπ και δεν κολησες...
Νικος

Reaction score
684
δε το λεω για να ξενερωσω κανενα απλα για να εχει υποψη στο μελλον να το ακουσει εαν μπορεσει. Μπορει και να του κατσει καλα στο συστημα του δε ξερεις ποτε. Αλλωστε οι αλλαγες ειναι παντα μεσα στο παιχνιδι....

Reaction score
587
Bασικα δεν το εψαξα περισσοτερο με το Benchmark γιατι το transport που θα ειχα θα ηταν αρκετα μετριο.
Ακομα κι αν δεν επηρεαζεται τοσο το dac απο αυτο, ειμαι σιγουρος οτι θα εψαχνα για transport μετα απο λιγο καιρο (και τα οικονομικα μου δε θα το σηκωναν).
Τεσπα, με το Densen ειπα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δε νομιζω οτι θα ξενερωσω τοσο ευκολα...

Το Νaim cd δε με ενθουσιασε.
Ακουγοντας το Buena Vista, ενω "μπαινοντας" το κομματι καταλαβα οτι ειναι καλο cd, ακουγοντας τις φωνες και την τρομπετα μου φανηκε μουντο-αχρωμο (δεν ξερω πως να το περιγραψω). Το ιδιο και ενα cd του Satie που ακουσα. Μου αρεσε περισσοτερο το Meridian 506 και θα το επαιρνα αμεσως αν επαιζε cd-r. Ακομα περισσοτερο μου αρεσε το Primare (και μαλιστα το ιδιο ειπαν οσοι ακουγαν μαζι) και ημουν ετοιμος να το παρω μεχρι που ακουσα το Densen...

Τεσπα, γνωσεις "ακουστικες" δεν εχω και πολλες, αρα, ο μονος συμβουλος που εχω ειναι το "μ'αρεσει-δε μ'αρεσει".
Σιγουρα παιζει ρολο οτι ειμαι μουσικος και εχω καποια εμπειρια σε ξυλινα οργανα αλλα δεν εχω την εμπειρια ενος "χωμενου" στον ηχο...

Reaction score
8
γιατι το ξενερωνεις το παιδι? δεν πα να ανηκει και σε ultrahigh end? αφου του καθησε καλα το densen τα αλλα ειναι περιτα. σε εμενα το benchmark επαιζε απαραδεκτα (ml purity).
παντως μου κανει εντυπωση που ακουσες naim cd με naim αμπ και δεν κολησες...
Νικος
Συνονόματε, καθότι κάτοχος των purity και στο μέλλον μάλλον και του benchmark, το πέρασες από το dared ή όχι ?

sorry nmtray για τη παρεκτροπή του θέματος και καλοάκουστο το densen

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος