Επιλογή smart TV 50'' και αξιοπιστία;

Reaction score
1
Κάτοχος μια 32αρας PANASONIC εδω κ αρκετα χρόνια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Βεβαια η τεχνολογια προχωραει και με ενδιαφερουν ολα τα εξτρα specs αναφορικα με την νεα 49 με 50'' που θα ηθελα για το σαλονι.

Απο οσο βλεπω online η μαχη βρισκεται αναμεσα στις Samsung και τις LG *** ενω εχω αποριψει panasonic k sony στο budget των 600 ευρω που μπορω να διαθεσω.

Χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο την λιγοστη εμπειρια μου οι LG παντα εβγαιναν προβληματικες - κ οχι μονο οι τηλεορασεις δλδ ***

Παρα ταυτα ομως βλεπω οτι υποστηριζουν γρηγορο browsing ενω το web os ειναι αρκετα μπροστα σε σχεση με τις samsung

Ουσιαστικα αναζητω μια 49 με 60'' tv κατα προτιμηση 4k με υποστηριξη HDR, USB PVR με την καλυτερη δυνατη εικονα κ ηχο κ φυσικα οπως προανεφερα ενα γρηγορο μηχανημα αναφορικα με το web browsing κ τις λοιπες εφαρμογες.

Δεν θελω να μου προτεινετε μοντελα ( αν και θα το εκτιμουσα ) οσο θελω να μου πειτε τη γνωμη σας σχετικα με την αξιοπιστια αναμεσα σε αυτες τις 2 // Samsung και τις LG // εταιρειες.

Τι λεει η εμπερια σας ;;

Τι θα προτιμουσατε ;;;

Σας ευχαριστω

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Καλημέρα!
Εμένα πάντως, δε μου χάλασε ΠΟΤΕ LG!... Τύχη, δεν μπορώ να ξέρω...
Από την άλλη, μέχρι την έλευση των OLED, δεν είχα (δεν είχαμε στο σόι) και καμία LG, που να "δείχνει" όπως οι ίδιας τιμής SAMSUNG...
( :D:D ούτε τώρα έχουμε OLED... :D )

----------

Να και μια ενδιαφέρουσα SONY που την προηγούμενη βδομάδα, τρία καταστήματα τουλάχιστον την έδιναν 499€... Τώρα τη δίνουν 170€ ακριβότερα! Η έρχεται η ανάπτυξη, η έρχεται η Black Friday :gotcha: οπότε και θα μας "την προσφέρουν" πάλι 499€ >:(

***Ούτε LG πλυντήριο δε λέει να χαλάσει, μπας και πάρουμε καινούριο... :( ( :party: )
:drinks:

Last edited:

Reaction score
1
Καλημέρα!
Εμένα πάντως, δε μου χάλασε ΠΟΤΕ LG!... Τύχη, δεν μπορώ να ξέρω...
Από την άλλη, μέχρι την έλευση των OLED, δεν είχα (δεν είχαμε στο σόι) και καμία LG, που να "δείχνει" όπως οι ίδιας τιμής SAMSUNG...
( :D:D ούτε τώρα έχουμε OLED... :D )

----------

Να και μια ενδιαφέρουσα SONY που την προηγούμενη βδομάδα, τρία καταστήματα τουλάχιστον την έδιναν 499€... Τώρα τη δίνουν 170€ ακριβότερα! Η έρχεται η ανάπτυξη, η έρχεται η Black Friday :gotcha: οπότε και θα μας "την προσφέρουν" πάλι 499€ >:(

***Ούτε LG πλυντήριο δε λέει να χαλάσει, μπας και πάρουμε καινούριο... :( ( :party: )
:drinks:
Ευχαριστώ! Κατα πως φαίνεται μαλλον 55αρα χρειάζομαι. Αλλα πραγματικα ειναι τοσα τα παρεμφερή μοντέλα με μικρές διάφορες που εχω χασει λιγο τη "μπάλα". Θα παραμείνω ανοιχτός σε προτάσεις αλλων εταιρειών όπως η lg και η Sony αλλα θα βάλω ως πρωτη επιλογή την Samsung. Βαση αυτών σε 55 ίντσες με ενα budget κοντα στα 700 ευρω τι θα προτεινατε;; ( ξερω ξερω, πιο πριν εγραψα οτι δε θέλω προτάσεις αλλα αναγκαστηκα να ανακάλεσε τα λεγόμενα μου :p)

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Φοβάμαι πως το παραπάνω σχόλιο, ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να προσφέρω μέχρι να απαντήσει κάποιος "τηλεορασάς". :)
Απλά, η δική μου εμπειρία λέει πως η LG, δε με πρόδωσε σε καμία συσκευή. ;)

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Ευχαριστώ! Κατα πως φαίνεται μαλλον 55αρα χρειάζομαι. Αλλα πραγματικα ειναι τοσα τα παρεμφερή μοντέλα με μικρές διάφορες που εχω χασει λιγο τη "μπάλα". Θα παραμείνω ανοιχτός σε προτάσεις αλλων εταιρειών όπως η lg και η Sony αλλα θα βάλω ως πρωτη επιλογή την Samsung. Βαση αυτών σε 55 ίντσες με ενα budget κοντα στα 700 ευρω τι θα προτεινατε;; ( ξερω ξερω, πιο πριν εγραψα οτι δε θέλω προτάσεις αλλα αναγκαστηκα να ανακάλεσε τα λεγόμενα μου :p)
Η LG θεωρείται ότι έχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τί εμπειρίες σου έχουν τύχει, αλλά η δικιά μου εμπειρία είναι διαφορετική. Επιπλέον, συνήθως αγοράζεις καλύτερη εικόνα για τα ίδια χρήματα σε LG, παρά σε Samsung, αλλά οι γενικεύσεις δεν είναι ποτέ καλές :).

Πάντως στις 55" με 700€ δε νομίζω να βρεις τηλεόραση με πραγματικό HDR.
Για να δεις HDR πρέπει να "καταλαβαίνει" ένα από τα πρότυπα (HDR10, Dolby Vision) αλλά και να έχει επαρκή φωτεινότητα και αντίθεση ώστε να δείξει σε HDR. Συνήθως στις φτηνές αναφέρουν κάποια παραλλαγή του HDR , αλλά στην πραγματικότητα δεν το έχεις.

Αυτή τη στιγμή με αυτά τα χρήματα θα πάρεις μία εισαγωγική 4K που θα ειναι σημαντικά πιο πλούσια σε δυνατότητες και πολύ πιο χορταστική σε μέγεθος από την παλιά σου. Το HDR χρειάζεται μεγαλύτερο budget.

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Αναμεσα στην LG 49SJ810V και Samsung UE49MU6400 ποια θα προτεινατε ;;;
Προσωπικά την LG, γιατί προτιμώ το webOS και η εικόνα της μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερη από την 6400. Καλό είναι να τις δεις και από κοντά, πριν καταλήξεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef