Επιλογή wi-fi speaker

Reaction score
375
Καλησπερα σε ολους.

Επειδη δεν εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου πως βγαινει ο ηχος απο ενα wi-fi speaker, θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Διαθετω τον yamaha r-n402d ο οποιος μου εχει λυσει τα χερια λογω των wi-fi και airplay λειτουργιων του.
Ειναι πολυ βολικο να ακους μεσω app τραγουδια στο spotify και σταθμους ραδιοφωνικους απο ολο τον κοσμο.
Ο ενισχυτης βρισκεται στο σαλονι.

Η ερωτηση μου ειναι. Ποιο wi-fi ηχειο προτεινετε? Θελω wi-fi για να το παιρνω μαζι μου σε οποιο δωματο βρισκομαι ή στην αυλή του σπιτιού.

Σκεφτομουν και το jbl charge 3 (το πουλαει ενας φιλος σχεδον καινουριο στα 120) που ολοι αναφερονται σε αυτο με διθυραμβικα σχολια, αλλα νομιζω πως επειδη ειναι μονο bluetooth, θα χανει σε σχεση με ενα ηχειο wi-fi. Συμφωνειτε?

Επισης, πολλοι προτεινουν ηχεια sonos αλλα δεν ξερω αν επειδη ο ενισχυτης μου ειναι yamaha θα ειναι συμβατα ή αν θα χανω σε ποιοτητα.

Περιμενω προτασεις για ηχεια που εχετε ακουσει.

Το μπατζετ μου ειναι στα 150-200 ευρω.

Reaction score
375
Ναι, ειναι συμβατος με το συστημα musicCast που λες αλλα τα ηχεια της yamaha που ταιριαζουν με αυτο το συστημα δεν ειναι καλα (διαβασα σχολια αμαζον κτλ και δεν εχουν καλες κριτικες). Το θεμα ειναι πως δεν τα εχω ακουσει απο κοντα. Τι θα χασω δηλαδη αν παω σε ηχεια αλλης εταιριας?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.364
Στη θέση σου θα πήγαινα να δω ολα τα Yamaha musiccast ηχεία απο κοντά πριν αποφασισω. Αφού εχεις την δυνατότητα να τα χειριστείς όμορφα απο τον ενισχυτή σου, με smartphone app, ολα σε ενα σύστημα, μην το υποτιμήσεις.

Reaction score
375
Στη θέση σου θα πήγαινα να δω ολα τα Yamaha musiccast ηχεία απο κοντά πριν αποφασισω. Αφού εχεις την δυνατότητα να τα χειριστείς όμορφα απο τον ενισχυτή σου, με smartphone app, ολα σε ενα σύστημα, μην το υποτιμήσεις.
Στην πολη μου δεν υπαρχουν, δυστυχως.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Yπάρχουν πολλά ηχεία wi fi.
Denon,Yamaha,Sonos,JBL,harman/kardon...
Aπαραίτητη προυπόθεση καλό wi fi σε όλους τους χώρους και πρίζα ρεύματος.
Αν μπορείς να περιμένεις 2 μήνες,στην έκθεση hi fi 25/26-11 θα μπορείς να δεις και να συγκρίνεις πολλά απ αυτά.

Το charge 3 είναι καλή λύση, λόγω μπαταρίας αλλά μικρό.Μπορείς να ψάξεις για κάποιο μεταχειρισμένο jbl xtreme που είναι πολύ μεγαλύτερο και δυνατότερο και μεγάλη μπαταρία.

Reaction score
375
Yπάρχουν πολλά ηχεία wi fi.
Denon,Yamaha,Sonos,JBL,harman/kardon...
Aπαραίτητη προυπόθεση καλό wi fi σε όλους τους χώρους και πρίζα ρεύματος.
Αν μπορείς να περιμένεις 2 μήνες,στην έκθεση hi fi 25/26-11 θα μπορείς να δεις και να συγκρίνεις πολλά απ αυτά.

Το charge 3 είναι καλή λύση, λόγω μπαταρίας αλλά μικρό.Μπορείς να ψάξεις για κάποιο μεταχειρισμένο jbl xtreme που είναι πολύ μεγαλύτερο και δυνατότερο και μεγάλη μπαταρία.

Και βέβαια μπορώ να περιμένω. Ένα χρόνο ψάχνω... Θέλω να δω και το ηχείο της apple που θα βγει στο τέλος του έτους.

Δεν ενδιαφέρομαι για ένταση, όποτε μια χαρά θα ήταν το charge. Απλά λόγω Bluetooth θα περιορίζει τον ήχο πιστεύω. Έχεις ακούσει ποτέ από το charge 3? Σε σχέση με ένα WiFi ηχείο χάνει πολύ?

Reaction score
181
Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τα ηχεία της crystal audio είτε bluetooth είτε wi-fi (το bluetooth εύκολα μετατρέπεται σε wi-fi με την προσθήκη π.χ ενός chromecast audio αξίας 50€). Κατά καιρούς έχουν βγει προσφορές σε καινούρια (αν και δεν διατίθενται πλέον σε πολλά καταστήματα νομίζω) αλλά μπορείς να βρεις κάτι και σε μεταχειρισμένο.
[DOUBLEPOST=1506421245][/DOUBLEPOST]Επίσης κάποια yamaha bluetooth παλιότερα μοντέλα έχει και ο Νάκας σε στοκ

Reaction score
1.064
Σε τετοιο κοστος δεν θα ακουστει διαφορα wifi / bluetooth . To καλο με το bluetooth φορητο ειναι οτι το παιρνεις μαζι σου και εκτος αυλης , σπιτιου δε χρειαζετε να παρεις αργοτερα αλλο .
Το value for money αυτη τι στιγμη για μενα ειναι το HK go+play στα 310€
Μετα καποιο Marshal φορητο για ισσοροπημενο ηχο και ρυθμισης τονικοτητας.
Αν παμε σε wifi ,airplay τα sonos 3 ειναι απο τα top. Το charge 3 ειναι καλο για τα λεφτα του ,δεν θα εδινα πανω απο 100 .
Θα επαιρνα μεταχειρισμενο το Bose SoundLink Mini αν το εβρισκα .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo