Επιλογες ,οχι καλη μου δεν ειμαι εξωγηινος ουτε ζω σε αλλον πλανητη

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους,
το αστειο του τιτλου εχει να κανει με τις αντιδρασεις γνωστων και φιλων στη φραση ''θα αγορασω ηχεια και ενισχυτη που κανουν πανω απο 500 γιουρια συνολο''.Αντιδρασεις που μαλλον εχετε βιωσει περισσοτερες φορες απο εμενα.
Ποια ειναι η ερωτηση.
Σκεφτομαι να δωσω απο 1200 εως 1500 ευρω για να ακουω την μουσικουλα μου ως ανθρωπος και που να παιζει και καμια ταινια.
Δηλαδη κατι σε audiophile συστημα.
Ο χωρος ειναι παραλληλογραμμος 4,85/8,00.Ο καναπες με την τηλεοραση εχουν δηλαδη αποσταση γυρω στα 4,50 και βρισκονται στο ενα ακρο του σαλονιου.Ο καναπες ειναι τοποθετημενος κολλητα στον τοιχο και γιατι ειμαι και της υποδομης οταν φτιαχνοταν το σπιτι ειχαν περαστει καλωδια στην πλατη του τοιχου του καναπε σε υψος 1,95.Το γνωριζω οτι ισως ειναι ψηλα αλλα πλεον δεν μπορω να κανω κατι.Ο καναπες ειναι 2,20 και τα καλωδια 20 ποντους δεξια και αριστερα του.
Επιπλεον θα ηθελα κατι σε ηχειο σχετικα μικρο βλ.Focal JMlab sib and cube οσο αναφορα το μεγεθος γιατι η κυρα θα φρικαρει καθοτι τα δυο πισω θα πανε βιδωτα στον τοιχο.
.Θα προτιμουσα να μην ειναι δαπεδου αλλα ραφιου.Ο ενισχυτης αν γινεται να εχει και ραδιοφωνο καλο θα ηταν.Αν σε αυτα τα λεφτα παιρνω κια καμια πηγουλα δεν θα πω οχι.
Τα αλλα τα αφηνω σε εσας που εχετε και μεγαλυτερη εμπειρεια.
Δεν εχω κολληματα με μαρκες και χωρες κατασκευης.Αν θεωρηται πως ειναι καλο και αξιζει τα λεφτα του ας ειναι και απο το Djibouti.
Oxi den exv provlima me to Djibouti.Κανενα απολυτως.
Συγγνωή για το πρηξιμο και ευχαριστω εκ των προτερων οποιον καλο ανθρωπο απαντησει.
Ευχαριστω
Νικος

Reaction score
10
Φίλε μου, οι φίλοι σου ζουν σε άλλο πλανήτη... Αυτοί είναι εξωγήινοι!!! Που νομίζουν ότι ακούν μουσική... Δεν είμαι ο κατάλληλος για να σε συμβουλέψει, αλλά το μόνο που θα σου πω είναι ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο!! Και εδώ που μπήκες, δυστυχώς θα κολλήσεις!!!! Το μικρόβιο εννοώ της σωστής ακοής!!! Βουρ βρε για ένα καλό σύστημα, και τους άλλους συνέδεσέ τους με το Djibouti...!!! Απευθείας!!!:143::143:

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογες ,οχι καλη μου δεν ειμαι εξωγηινος ουτε ζω σε αλλον πλανητη

Ευχαριστω φιλε,
δεχομαι πυρα αλλα δεν καταλαβαινω απο τετοια..............:143::143::143:

Reaction score
29.563

Να και κάποιος που ξέρει απο ηχο. Ευγε πέτρο σε επικροτώ.
Οχι τίποτις άλλο δηλαδής , αλλά μερικοί νομίζουν οτι τα ml, εψουν τον καλύτερο ηχο. Αμ δε.

Reaction score
0

Το JBL Csp630 θα ηταν μια καλη ετοιμη λυση η οχι?Στοιχιζει γυρω στο 1200 οποτε ειναι στα λεφτα μου.
Ποια ειναι η αποψη σας για τα ετοιμα πακετα,θεωρηται πως η εταιρια κανει και δινει οτι καλυτερο μπορει η μπορει καποιος σε αυτα τα χρηματα να κανει καλυτερο συνδιασμο εστω και αν πκηρωσει ελαφρως παραπανω?
Ευχαριστω

Reaction score
11.759
Re: Απάντηση: Επιλογες ,οχι καλη μου δεν ειμαι εξωγηινος ουτε ζω σε αλλον πλανητη

Να και κάποιος που ξέρει απο ηχο. Ευγε πέτρο σε επικροτώ.
Οχι τίποτις άλλο δηλαδής , αλλά μερικοί νομίζουν οτι τα ml, εψουν τον καλύτερο ηχο. Αμ δε.
Ευχαριστώ! Παρεμπιπτόντως, μήπως ξέρεις κανέναν εδώ Αθήνα να έχει ένα ζευγαράκι να του κάνουμε καμιά επίσκεψη, γιατί έχω να ακούσω καιρό και μου έχουν λείψει;;;:120::110:

Reaction score
29.563

Oxi φίλε δυστυχώς οι magnepanaκηδες είναι λίγοι .Πολύ λιγότεροι απο τους mlάκηδες.
Δυο που ήξερα ο ενας είναι στην αμερική , ο άλλος στην αυστραλία.Και οι δύο όμως μαζί με τα magnepan τους.Το κουφό είναι οτι τα αγόρασαν εδω και μετά πήγαν εκεί που είναι φτηνότερα.Αυτός που είναι στην αυσττραλία αγόρασε και άλλα magnepan γιατί αυτά που είχε δεν του έφταναν.Μπορεί και να είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο με τέσσερα mg 20.1 για front 2 mg 20,1 για center και μερικά 3.6 για souround ,- πολλά , και οθόνη 160 ιντσων . Είναι κάπου στο brisbane ....... και τα οδηγεί με mark levinson και bryston.
Tο πλέον κουφό , τα οδηγεί όλα αυτά με εναν denon avp και δεν τον αλλάζει με τίποτα.
Τους τελικούς τους εχει σε ξεχωριστό power conditioner.Exei και μερικούς accuphase m8000 monoblocks.
AAA απο οτι μου είπε προ καιρού πουλάει σε τιμή ξεφτίλα τους m8000 accuphase γιατί του πιάνουν πολύ χώροΑν θέλει κανείς accuphase m 8000 monoblocks είναι ευκαιρία.3000$ ο ενας είναι φτηνά νομίζω. Καινούριοι εχουν κάπου στα 8000$ έκαστος.

Reaction score
10
Συγγνώμη αλλά το θέμα που άνοιξε ο νέος φίλος, είναι άλλο!!! Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Reaction score
2.557
Μα βοηθάνε... Με τον τρόπο τους... Του το είπαν απο την αρχή "εδώ που μπήκες, δυστυχώς θα κολλήσεις!!!! "

Να π.χ. εγώ σκέφτομαι (αλλά δεν το λέω...) εκείνα τα accuphase... Όχι Γιάννη, μη μου στείλεις πμ, δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω...

Reaction score
0

....το τρελο γελιο ξερετε που ειναι.Ειχα βαλει στο ματι τα Focal Dome και μετα μου σκατε εσεις με τα Magnepan που μονο το ενα ειναι μεγαλυτερο απο ολο το σετ της Focal και λεω καπου λαθος την εχω παρει την στροφη.
Παντως για τα Dome ακουσα καλα λογια αλλα δεν ξερω αν ειναι περισσοτερο για κινηματογραφο απ οτι μουσικα.Οποιος ξερει η τα εχει και θελει να βοηθησει..... αν και το θεμα εχει αναλυθει για καποια χαρακτηριστικα τους και παλιοτερα.
Φανταζομαι οι φιλοι των Magnepan θα τα θεωρουν λιγο μικρα και πολυ lifestyle:142::142::142::142:
Ευχαριστω

Reaction score
2.237
Χωρίς να έχω ιδία πείρα, μέσα στο φόρουμ βλέπω συχνά να προτείνονται ηχεία από εδώ
http://www.teufel.eu/
πχ αυτά
http://www.teufel.eu/Homecinema/Concept-R-2.cfm
με ενισχυτή αυτόν
http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=denon+1910
ή αυτόν
http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=onkyo+507.
Τα ηχεία έχουν την ιδιαιτερότητα ότι τα πουλάει το εργοστάσιο απευθείας και δεν είναι έτσι εφικτή ακρόαση πριν την αγορά, αλλά γενικά διαβάζω πολλά καλά σχόλια. Ας γράψει και κανένας κάτοχος...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης