Επιλογη δεκτη για Nova

Reaction score
0
Πριν 3 χρονια αγορασα το humax IR-ACE II αλλα δυστυχως πριν λιγες ημερες "τα φτυσε".. Οταν το βαζω στην πριζα, ακουγεται ενα αχνο "τικ" αλλα καμια ενδειξη δεν αναβει... Μαλλον ψηθηκε.....
Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο δορυφορικο δεκτη για να τον αγορασω αμεσα εως 150 ευρω. Να σημειωσω απλα οτι τον χρησιμοποιω αποκλειστικα για Nova (ειχα αγορασει ομως δικο μου εξοπλισμο και οχι της Nova).
Επισης μια αλλη ερωτηση... Επειδη δεν εχω ασχοληθει με δορυφορικους δεκτες, υπαρχει δεκτης που να κανει upscaling το απλο σημα σε hd και αν ναι ποσο κοστιζει ο φθηνοτερος που να δουλευει σωστα με τη nova? Ξερω οτι υπαρχουν δεκτες με hdmi αλλα δεν ξερω αν αυτοι οι δεκτες κανουν και upscaling το σημα σ' ολα τα καναλια ή απλα μονο δινουν εικονα των hd καναλιων.
Eυχαριστω.

Reaction score
0
Φιλε μου λυπαμαι αλλα απο δω και περα αν θελεις Ακατονομαστη.... με 60 Ευρω το μηνα ! υποχρεωτικα θα εχεις δεκτη μονο της ΝΟΒΑ με καρτα επισημη ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ.Δεν περιμενεις το Σεπτεμβρη μηπως δεις φως απο ΟΤΕ .........

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογη δεκτη για Nova

Φιλε μου λυπαμαι αλλα απο δω και περα αν θελεις Ακατονομαστη.... με 60 Ευρω το μηνα ! υποχρεωτικα θα εχεις δεκτη μονο της ΝΟΒΑ με καρτα επισημη ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ.Δεν περιμενεις το Σεπτεμβρη μηπως δεις φως απο ΟΤΕ .........
Προς το παρων παντως ειναι μονο φημη αυτο για τη Νοβα. Θα επιβεβαιωθει αραγε?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογη δεκτη για Nova

Μιλησα σημερα με το κεντρο εξυπηρετησης πελατων της Νοβα και μου εξηγησαν τι ακριβως συμβαινει.. Λοιπον οπως μου ειπαν απο 1/8 σταματησε η διαθεση απο τη νοβα προς τα καταστηματα σκετων καρτων νοβα χωρις τον εξοπλισμο της νοβα. Αυτο σημαινει πως οποιος θελει να γινει συνδρομητης θα πρεπει υποχρεωτικα να παρει και τον εξοπλισμο της νοβα με το 12μηνο συμβολαιο. Τα καταστηματα οπως που εχουν stock σκετες καρτες θα μπορουν να τις διαθετουν κανονικα εως την εξαντληση τους με το παλιο καθεστως. Για τους χρηστες που ειχαν παρει παλαιοτερα μονο την καρτα νοβα χωρις τον εξοπλισμο (οπως εγω) δεν αλλαζει τιποτα. Η καρτα μου θα δουλευει κανονικα σε οποιοδηποτε δεκτη μεχρι και εαν αλλαξει η πολιτικη της εταιρειας και υποχρεωσει και τους νυν συνδρομητες χωρις εξοπλισμο-συμβολαιο νοβα να αλλαξουν και δεκτη. Οποτε προς το παρων δεν εχω προβλημα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Επιλογη δεκτη για Nova

Μιλησα σημερα με το κεντρο εξυπηρετησης πελατων της Νοβα και μου εξηγησαν τι ακριβως συμβαινει.. Λοιπον οπως μου ειπαν απο 1/8 σταματησε η διαθεση απο τη νοβα προς τα καταστηματα σκετων καρτων νοβα χωρις τον εξοπλισμο της νοβα. Αυτο σημαινει πως οποιος θελει να γινει συνδρομητης θα πρεπει υποχρεωτικα να παρει και τον εξοπλισμο της νοβα με το 12μηνο συμβολαιο. Τα καταστηματα οπως που εχουν stock σκετες καρτες θα μπορουν να τις διαθετουν κανονικα εως την εξαντληση τους με το παλιο καθεστως. Για τους χρηστες που ειχαν παρει παλαιοτερα μονο την καρτα νοβα χωρις τον εξοπλισμο (οπως εγω) δεν αλλαζει τιποτα. Η καρτα μου θα δουλευει κανονικα σε οποιοδηποτε δεκτη μεχρι και εαν αλλαξει η πολιτικη της εταιρειας και υποχρεωσει και τους νυν συνδρομητες χωρις εξοπλισμο-συμβολαιο νοβα να αλλαξουν και δεκτη. Οποτε προς το παρων δεν εχω προβλημα.
Και εμένα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα μου στο να παίζει σε άλλο δέκτη...

Φαίνεται ότι είναι μεγάλο το ρίσκο να αποσύρει τόσες χιλιάδες κάρτες ήδη συνδρομητών...

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογη δεκτη για Nova

Σκεφτηκα να παρω τον Panasat που τον εχει προσφορα 49 ευρω αλλα μου ειπαν πως θα μου δωσουν νεα καρτα η οποια θα παιζει μονο σ' αυτον + 12μηνο συμβολαιο, οποτε δε συμφερει.
Ειχα παρει καποτε απο το lidl το silvercrest sl65 με 2 ci. Δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε απο τοτε γιατι θελει μοντουλα για τη νοβα. Σκεφτομαι να τον χρησιμοποιησω τωρα αλλα δεν ξερω αν παιζει καλα ή θα κολλαει κτλ? Ξερεις κανεις? Αν τελικα χρησιμοποιησω αυτον μιας και τον εχω στο ντουλαπι τι μοντουλα πρεπει να παρω και για τι κοστος μιλαμε?

Reaction score
0

Λογικα θα χρειαστεις μια irdeto cam με κοστος περιπου τα 80€+.
Τωρα για το καινουργιο συστημα της NOVA την ιδια λογικη χρησιμοποιει και το SKY UK αλλα με αλλο συστημα κωδικοποιησης Videoguard, στο οποιο ο δεκτης με την καρτα "παντρευονται" και παιζει μονο με αυτον τον δεκτη.
Αλλα υπαρχουν δεκτες στην αγορα οι οποιοι μπορουν και την παιζουν την καρτα αφου γινει το "παντρεμα" πρωτα σε δικο τους δεκτη.
Πολυ πιθανον να παιζει και την καρτα του Nova.
Κοστος περιπου 150€ και με θυρα ethernet ( δεν χρειαζεται εξηγηση ) και θυρα usb για λειτουργεια pvr με εξωτερικο σκληρο ή usb stick .

Reaction score
4

Μπορείς φίλε μου να δώσεις καποιο link για αυτους τους δέκτες?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo