Επιλογη δικαναλου

Reaction score
1.469
το συστημα μου αποτελειται απο ηχεια monitor audio silver 8 συν ολο το 5.1 συστημα κ τωρα παιζουν κ μουσικη κ home cinema με εναν marantz 5010
Που μαλλον ηταν λαθος επιλογη κ επρεπε να παρω καλυτερον
Τωρα οσον αφορα την μουσικη κ μονο θελω να αναβαθμισω σημαντικα,οι πηγες μου θα ειναι ψηφιακα αρχεια μεσω nas η spotify
που αυτή την στιγμη το χρησιμοποιω πολυ λογω και του οτι δεν εχω μεγαλη μουσικη βιβλιοθηκη
Και βινυλιο εχω ενα thorens 166 του κανα ενα καλο ρετους εβαλα μια κινητου μαγνητη κεφαλη των 200€ κ αν συνεχίσει να μ αρεσει το βινυλιο που μ αρεσει θα αναβαθμισω κ αλλο το πλατω μου και τη δισκοθηκη μου ή θα παρω αλλο ειδωμεν
Και ενα phono cambridge audio 651lp
Οποτε θελω κ dac
Το μπατζετ ειναι περιπου 3000 κ σε εξαιρετικη οεριπτωση που κατι με κερδισει να ανεβω στα 4000
Μεχρι στιγμης εχω ακουσει μονο τον hegel h160 βεβαια οχι ακομα στο σπιτι μου
Αλλα στην αντιπροσωπεια κ δεν με κερδισε ομως θα το παρω κ σπιτι
Σκεφτομαι να παρω οτι καλυτερο μπορω σε δικαναλο οποτε ειτε με αυτα ειτε με αλλα ηχεια αυριο μεθαύριο να ριμαι ευχαριστημενος
Ακουω τζαζ και κλασσικη μεχρι μελοπ. καββαδια που μ αρεσει κ πολυ
Τι αλλο προτεινετε?

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.166
Ncore για τελικους. Βγαζει εξοδο pre o marantz οποτε συνδεεσαι εκει...

Reaction score
1.469
ειμαι πολυ μπερδεμενος με τις κλασεις των ενισχυτων ποσα βατ πρπει να ειναι για τα ηχεια μου κτλ
διαβαζω διαφορα και τοσες πολλες αποψεις που οκ ειναι ενα υποκειμενικο θεμα ο ηχος αλλα εχω μπερδευτει ακομα και για τα βασικα

Reaction score
1.469
Δεν οδηγούνται καλά από av. Θέλουν παραπάνω v
εννοεις οι ncore ε?
ετσι διβαζω και γω τωρα και μου φαινονται κ μηχανηματα για πιο ψαγμενους

Last edited:

Reaction score
4.327
εννοεις οι ncore ε?
ετσι διβαζω και γω τωρα και μου φαινονται κ μηχανηματα για πιο ψαγμενους

Ναι χρειάζονται προ με ρεύματα...
Φίλε πρέπει να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να ακούσεις (ιδανική περίπτωση με τα ηχεία σου). Εγώ στη θέση σου εκτός από τον Hegel θα άκουγα και yamaha as2100, parasound halo integrated κ.λ.π. Το θέμα είναι να σου κάτσει ιδανικά το ματσάρισμα με τα ηχεία... Η άλλη περίπτωση είναι να βάλεις κάποιον τελικό και dac που να είναι και pro. Mε το budget που διαθέτεις σίγουρα θα βρεις κάτι καλό. Απλά θέλει υπομονή και πολλές ακροάσεις

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.261
NAD M32.
Οπου να'ναι κυκλοφορει.
Φυσικα η περιπτωση Dac-pre συν τελικος/οι δινει περισσοτερες επιλογες, μαλλον καλυτερη ποιοτητα, ευελιξια, αλλα και μεγαλυτερη πολυπλοκοτητα.

Last edited:

Reaction score
1.469
Ναι χρειάζονται προ με ρεύματα...
Φίλε πρέπει να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να ακούσεις (ιδανική περίπτωση με τα ηχεία σου). Εγώ στη θέση σου εκτός από τον Hegel θα άκουγα και yamaha as2100, parasound halo integrated κ.λ.π. Το θέμα είναι να σου κάτσει ιδανικά το ματσάρισμα με τα ηχεία... Η άλλη περίπτωση είναι να βάλεις κάποιον τελικό και dac που να είναι και pro. Mε το budget που διαθέτεις σίγουρα θα βρεις κάτι καλό. Απλά θέλει υπομονή και πολλές ακροάσεις
απλα επειδη αυτο το μπατζετ μπορω να το διαθεσω μια φορα δεν θελω να κανω λαθος δεν εχω αυτη την πολυτελεια επισης το κουβεντιαζω επειδη δεν ξερω ακριβως τι να ψαξω
πχ να παρω προ και τελικο
να παρω ολοκληρωμενο και dac?
να χρησιμοποιησω τον 5010 για προ?
να κοιταξω κλαση A,AB,D?
τοσο αρχικα πραγματα που για εναν απειρο ειναι λιγο μπερδεμα γιατι να πηγαινοφερνω σπιτι ενισχυτες και να δινω 60 ευρω οπως μου ζητησαν απο την hegel να μου τον δωσεουν για ενα σκ τον 160 αν δεν το αγορασω τελικα
ειναι πρακτικα δυσκολο εως αδυνατο επισης να πηγαινω να ακουω ενισχυτες με οτι ηχειο εχει ο καθενας στο μαγαζι του κ αυτο θεμα ειναι
μηπως τελικα δεν γινεται να αποφυγω το για να μαθω πρεπει να παθω?

Reaction score
1.550
Προσωπικά αν είχα 4 χιλιάρικα ζεστά στην τσέπη θα έπαιρνα ενα mark levinson 380s και αντίστοιχο τελικο μεταχειρισμένα με ενα προσωρινό dac οποίο φτηνότερο για αρχή και θα αφηνα το Πόπολο να παιζει με τα νεροπιστολα του :)

Reaction score
1.469
Προσωπικά αν είχα 4 χιλιάρικα ζεστά στην τσέπη θα έπαιρνα ενα mark levinson 380s και αντίστοιχο τελικο μεταχειρισμένα με ενα προσωρινό dac οποίο φτηνότερο για αρχή και θα αφηνα το Πόπολο να παιζει με τα νεροπιστολα του :)
χαχα ok
τον εχεις ακουσει τον mark levinson?

Reaction score
6.608
Πρωτα απολα ξεκαθαρισε τι ειναι αυτο που σε ενοχλει ...και τι πραγματικα ζητας ...χροιες, εικονα, οδηγηση?
Η επιλογη ενος πανακριβου τελικου με προενισχυτη προ πολυκαναλου δεν ειναι σοφη επιλογη, μιας και ποτε δε θα αξιοποιηθουν πληρως οι δυνατοτητες του.
Η ασφαλεστερη επιλογη ειναι ολοκληρωμενος η προ-τελικος ιδιας εταιριας, οτι αλλο θελει ψαξιμο χρονο και υπομονη .

Reaction score
460
Εχεις μπατζετ για να πάρεις κάτι εξαιρετικό, μη βιαστείς!

Σίγουρα θας πας ή σε ολοκληρωμένο ή σε προ-τελ. Με τόσα λεφτά θα ναι βλακεία να πας σε τελικό και να χρησιμοποιείς τον Marantz...

Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις μια βόλτα από την www.avart.gr και να ακούσεις κάποιον ενισχυτή της Cambridge που ματσάρει εξαιρετικά με ηχεία της monitor audio. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα σου αρέσει και θα εξοικονομήσεις παραπάνω από το μισό των χρημάτων που θες να ξοδέψεις :) Επίσης αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν στημένα τα ηχεία σου εκεί, οπότε γλυτώνεις και τα μεταφορικά.

Επίσης έχω ακούσει αρκετές φορές monitor audio rs6 (του 2009 παλιότερη σειρά) με creek destiny 2 και επίσης ματσάρουν φανταστικά. Επίσης εξοικονομείς με creek πάλι τα μισά χρήματα που χεις θέσει σαν όριο. Creek λογικά θα βρεις στο www.studiohi-fi.gr.

Επίσης θα κοίταζα και κάποιον από την densen που βρίσκεις να ακούσεις στον ορφέα www.orpheusaudio.gr. Δυστυχώς δεν τους έχω ακούσει με monitor audio ηχεία αλλά όποτε έχει τύχει να ακούσω με ενθουσιάζουν και θεωρώ οτι θα τα πάνε εξίσου καλά με τα δικά σου.

Reaction score
1.469
Ευχαριστω
Θα τα ακουσω και ολα αυτα.
Επισης θελω να δω τον parasound halo επισης με εχει στειχειωσει μια αγγελια για εναν classe 2100 που υπηρξε στο σαιτ αυτο κ μπαινω σε σκεψεια μιας και ειναι πια και κατηργημενο μοντελο

Reaction score
7.104
Ενισχυτη Yamaha A-S2100 και dac Τeac UD-503......ενισχυτη με ενσωματωμενο dac στα χρηματα αυτα (οπως ο HEGEL H160), θα τον απεφευγα για λογους ευελιξιας.Σε χαμηλοτερη κατηγορια ομως ειναι μαλλον πιο ασφαλης επιλογη. Μεταχειρισμενα υπαρχουν πολλα,αλλα ......μου καθεται καπως ασχημα σε αυτα τα χρηματα να πας σε μεταχειρισμενο ενισχυτικο (ασχετα αν υπαρχουν τρομερες ευκαιριες).Φωτος με το προηγουμενο μοντελο 501.

Last edited:

Reaction score
1.469
Ενισχυτη Yamaha A-S2100 και dac Τeac UD-503......ενισχυτη με ενσωματωμενο dac στα χρηματα αυτα (οπως ο HEGEL H160), θα τον απεφευγα για λογους ευελιξιας.Σε χαμηλοτερη κατηγορια ομως ειναι μαλλον πιο ασφαλης επιλογη. Μεταχειρισμενα υπαρχουν πολλα,αλλα ......μου καθεται καπως ασχημα σε αυτα τα χρηματα να πας σε μεταχειρισμενο ενισχυτικο (ασχετα αν υαπρχουν τρομερες ευκαιριες).

Ναι ούτε εγω τρελαίνομαι για μεταχειρισμενο ομως θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα εναν classe η εναν mcintosh ma5200
Τον classe τον εχω ακουσει με cm9 b&w τον mcintosh μεχρι προσφατα δεν τον ειχα καν ονειρευτει anyway
Απ την φωτο καταλαβαινω πως αυτα που προτεινεις τα εχεις, με τι ηχεια?

Reaction score
7.104
Ναι ούτε εγω τρελαίνομαι για μεταχειρισμενο ομως θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα εναν classe η εναν mcintosh ma5200
Τον classe τον εχω ακουσει με cm9 b&w τον mcintosh μεχρι προσφατα δεν τον ειχα καν ονειρευτει anyway
Απ την φωτο καταλαβαινω πως αυτα που προτεινεις τα εχεις, με τι ηχεια?
οχι δεν τα εχω...τα ζαχαρωνω γιατι ειναι καιρος για αναβαθμιση,αλλα με την οικονομικη κριση και την ανασφαλεια που υπαρχει ολο το παγωνω. Απλα σου εβαλα τις φωτος για να δεις οτι ο συνδυασμος παιζει.Δεν ξερω βεβαια με τι ηχεια τα εχουν συνδυασει,αλλα δεν θα εχεις θεμα με τα δικα σου. Δυστυχως να τα ακουσεις ολα μαζι ειναι μαλλον αδυνατο,παρα μονο αν καποιος φιλος εχει ηδη τον συνδυασμο και πηγαινες εκει τα ηχεια σου.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
1.469
Υβριδικος με dac;;
Δεν το ηξερα
Ενδιαφερον αν τον έχει κ η ελλ αντιπροσωπεια θα παω να τον δω
Το whathifi εν τω μετσξυ γραφει πως ταιριαζει με 4ωμα οπως ειναι κ τα δικα μου ηχεια
Thanks
[DOUBLEPOST=1463412067][/DOUBLEPOST]
οχι δεν τα εχω...τα ζαχαρωνω γιατι ειναι καιρος για αναβαθμιση,αλλα με την οικονομικη κριση και την ανασφαλεια που υπαρχει ολο το παγωνω. Απλα σου εβαλα τις φωτος για να δεις οτι ο συνδυασμος παιζει.Δεν ξερω βεβαια με τι ηχεια τα εχουν συνδυασει,αλλα δεν θα εχεις θεμα με τα δικα σου. Δυστυχως να τα ακουσεις ολα μαζι ειναι μαλλον αδυνατο,παρα μονο αν καποιος φιλος εχει ηδη τον συνδυασμο και πηγαινες εκει τα ηχεια σου.
Ναι καταλαβα
Να μαι ειλικρινης δεν θα κοιταγα προς yamaha μερια καλως η κακως

Reaction score
5.689
Εγω πάλι θα σου πρότεινα ενίσχυτη να κατεβαίνει στα 2 ωμ .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas