- Reaction score
- 1.469
το συστημα μου αποτελειται απο ηχεια monitor audio silver 8 συν ολο το 5.1 συστημα κ τωρα παιζουν κ μουσικη κ home cinema με εναν marantz 5010
Που μαλλον ηταν λαθος επιλογη κ επρεπε να παρω καλυτερον
Τωρα οσον αφορα την μουσικη κ μονο θελω να αναβαθμισω σημαντικα,οι πηγες μου θα ειναι ψηφιακα αρχεια μεσω nas η spotify
που αυτή την στιγμη το χρησιμοποιω πολυ λογω και του οτι δεν εχω μεγαλη μουσικη βιβλιοθηκη
Και βινυλιο εχω ενα thorens 166 του κανα ενα καλο ρετους εβαλα μια κινητου μαγνητη κεφαλη των 200€ κ αν συνεχίσει να μ αρεσει το βινυλιο που μ αρεσει θα αναβαθμισω κ αλλο το πλατω μου και τη δισκοθηκη μου ή θα παρω αλλο ειδωμεν
Και ενα phono cambridge audio 651lp
Οποτε θελω κ dac
Το μπατζετ ειναι περιπου 3000 κ σε εξαιρετικη οεριπτωση που κατι με κερδισει να ανεβω στα 4000
Μεχρι στιγμης εχω ακουσει μονο τον hegel h160 βεβαια οχι ακομα στο σπιτι μου
Αλλα στην αντιπροσωπεια κ δεν με κερδισε ομως θα το παρω κ σπιτι
Σκεφτομαι να παρω οτι καλυτερο μπορω σε δικαναλο οποτε ειτε με αυτα ειτε με αλλα ηχεια αυριο μεθαύριο να ριμαι ευχαριστημενος
Ακουω τζαζ και κλασσικη μεχρι μελοπ. καββαδια που μ αρεσει κ πολυ
Τι αλλο προτεινετε?
Που μαλλον ηταν λαθος επιλογη κ επρεπε να παρω καλυτερον
Τωρα οσον αφορα την μουσικη κ μονο θελω να αναβαθμισω σημαντικα,οι πηγες μου θα ειναι ψηφιακα αρχεια μεσω nas η spotify
που αυτή την στιγμη το χρησιμοποιω πολυ λογω και του οτι δεν εχω μεγαλη μουσικη βιβλιοθηκη
Και βινυλιο εχω ενα thorens 166 του κανα ενα καλο ρετους εβαλα μια κινητου μαγνητη κεφαλη των 200€ κ αν συνεχίσει να μ αρεσει το βινυλιο που μ αρεσει θα αναβαθμισω κ αλλο το πλατω μου και τη δισκοθηκη μου ή θα παρω αλλο ειδωμεν
Και ενα phono cambridge audio 651lp
Οποτε θελω κ dac
Το μπατζετ ειναι περιπου 3000 κ σε εξαιρετικη οεριπτωση που κατι με κερδισει να ανεβω στα 4000
Μεχρι στιγμης εχω ακουσει μονο τον hegel h160 βεβαια οχι ακομα στο σπιτι μου
Αλλα στην αντιπροσωπεια κ δεν με κερδισε ομως θα το παρω κ σπιτι
Σκεφτομαι να παρω οτι καλυτερο μπορω σε δικαναλο οποτε ειτε με αυτα ειτε με αλλα ηχεια αυριο μεθαύριο να ριμαι ευχαριστημενος
Ακουω τζαζ και κλασσικη μεχρι μελοπ. καββαδια που μ αρεσει κ πολυ
Τι αλλο προτεινετε?
Last edited: