Επιλογη ενισχυτων

Reaction score
593
Λοιπον, ειναι το 1ο μου θεμα εδω, γι'αυτο να ειστε επιεικεις μαζι μου, οκ?

Eχω τα Triangle 202 και θελω να παρω καλυτερο ενισχυτη.
Εχω βρει 2 προτασεις για μεταχειρισμενους σε καλη κατασταση
1) Pathos Classic One mk2

2) Naim ΝΑΙΤ 5ι

Καμμια προταση - ιδεα?
Η τιμη τους (μεταχειρισμενα που βρηκα) ειναι ιδιες.

Αν ξερετε κατι καλο για ενισχυτη περιπου στα 1000 ευρα που να ταιριαζει στα ηχεια, ειμαι ολος αυτια...
Θενκς

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Λοιπον, ειναι το 1ο μου θεμα εδω, γι'αυτο να ειστε επιεικεις μαζι μου, οκ?

Eχω τα Triangle 202 και θελω να παρω καλυτερο ενισχυτη.
Εχω βρει 2 προτασεις για μεταχειρισμενους σε καλη κατασταση
1) Pathos Classic One mk2

2) Naim ΝΑΙΤ 5ι

Καμμια προταση - ιδεα?
Η τιμη τους (μεταχειρισμενα που βρηκα) ειναι ιδιες.

Αν ξερετε κατι καλο για ενισχυτη περιπου στα 1000 ευρα που να ταιριαζει στα ηχεια, ειμαι ολος αυτια...
Θενκς
Σε αυτή την κατηγορία παίζει και ο Musical Fidelity XT-100 προσπάθησε να τον ακούσεις

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Επιλογη ενισχυτων

Ο συνδιασμός τον triangle με τον Naim που άκουσα στην έκθεση ήταν πολύ καλός, αλλά πέρα από αυτά τα ενισχυρικά της ΝΑΙΜ πάντα με εντυπωσίαζαν.

Reaction score
593
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Κι ομολογω οτι με επηρεασατε αρκετα.

Μια τελευταια ερωτηση (κι ελπιζω να μη σας πρηζω):

τα 900 ευρω για τον Νaim είναι πολλά? (για μεταχειρισμενο)

Reaction score
70
Κύριε Μιχάλη μίας και είμαι το παιδί που δίνω τον pathos classic one θα σας έλεγα να τον ακούσετε με τα ηχεία σας και μετά να βγάλετε συμπεράσματα.Τώρα τα χωρίς γιατί του Κ.Κογια τι να σχολιάσω.Ο άνθρωπος είναι επιστήμονας.....

Reaction score
70
Όσο για τον pathos όποιος δεν τον έχει ακούσει από τις xlr εισόδους ,απλώς χάνει.Παρόλο που δεν είναι full ballanced η διαφορά είναι χαώδης από τις RCA..... Αν δεν είχα τα δύσκολα ηχεία που έχω τώρα δεν τον άλλαζα με τίποτα.

Reaction score
593
Όσο για τον pathos όποιος δεν τον έχει ακούσει από τις xlr εισόδους ,απλώς χάνει.Παρόλο που δεν είναι full ballanced η διαφορά είναι χαώδης από τις RCA..... Αν δεν είχα τα δύσκολα ηχεία που έχω τώρα δεν τον άλλαζα με τίποτα.
Σίγουρα θα τον ακούσω.
Αλλά άρχισα να ψάχνω αν μπορεί να γίνει κάτι και με τον παλιό μου ενισχυτή (Marantz 2216, δλδ 2x16...) ο οποίος μου αρέσει πολυ να τον ακούω.
Αλλάζω πυκνωτές και βλέπουμε...

Reaction score
2
Εξαιρετικος σιγουρα ο pathos αλλα θα ψηφιζα κι εγω υπερ του nait 5i. Mε τα ηχεια σου εχεις δεδομενη επιτυχια! Τωρα για τα χρηματα εαν ειναι σε αριστη κατασταση με κουτια κτλ ειναι καλα!

Reaction score
2
Σίγουρα θα τον ακούσω.
Αλλά άρχισα να ψάχνω αν μπορεί να γίνει κάτι και με τον παλιό μου ενισχυτή (Marantz 2216, δλδ 2x16...) ο οποίος μου αρέσει πολυ να τον ακούω.
Αλλάζω πυκνωτές και βλέπουμε...
Δεν νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν τα παραπανω μηχανηματα με τον marantz οσους πυκνωτες και να αλλαξεις. Ειναι σε αλλο επιπεδο...και ποιο νεας τεχνολογιας.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead