Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Επιδίωξή μου είναι η τοπική επισκευή (για μικρότερο κόστος) και των δύο ηχείων για να μή φθαρεί περισσότερο το MDF,αλλά και για καλύτερη εμφάνιση.Αν τα δεί κάποιος, δεκτή κάθε γνώμη ή πρόταση.Το ένα έχει μικρό κτύπημα περίπου 1,5 Χ 1,5 cm στη μία γωνία (έχει φύγει μικρό κομμάτι ~0,5 cm από τον καπλαμά)Με δυο λόγια... Το ηχείο σου είναι καλυμμένο με φύλλο βινυλίου το οποίο θέλει αντικατάσταση ή θέλεις να επισκευαστούν τα χτυπήματα και να βαφτεί όλο το ηχείο?
Με δυο λόγια... Το ηχείο σου είναι καλυμμένο με φύλλο βινυλίου το οποίο θέλει αντικατάσταση ή θέλεις να επισκευαστούν τα χτυπήματα και να βαφτεί όλο το ηχείο?
Επιδίωξή μου είναι η τοπική επισκευή (για μικρότερο κόστος) και των δύο ηχείων για να μή φθαρεί περισσότερο το MDF,αλλά και για καλύτερη εμφάνιση.Αν τα δεί κάποιος, δεκτή κάθε γνώμη ή πρόταση.Το ένα έχει μικρό κτύπημα περίπου 1,5 Χ 1,5 cm στη μία γωνία (έχει φύγει μικρό κομμάτι ~0,5 cm από τον καπλαμά)
και το άλλο άνοιγμα (αποκόλληση) του καπλαμά κατά μήκος μιάς των ακμών.Φωτογραφίες διαθέσιμες με email.
Τα ηχεία ENERGY XL-150 είναι πρόσφατα αγορασμένα b-stock από ΝΑΚΑ .
Στη φωτογραφία δείχνει πολύ πιθανό, ιδίως στη δεύτερη. Με γυμνό μάτι δεν φαίνεται τόσο έντονα! Θα το κοιτάξω αύριο για να είμαι σίγουρος. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, επισκευάζεται από τεχνικό η μαραγκό; Θα κοιτάξω βέβαια να τα επιστρέψω στο Νάκα, αλλά υποθέτω ότι θα γίνει πόλεμος για να δεχτεί την επιστροφή παρά την εγγύηση !!εμενα μου φαινεται πως εχει ανοιξει η καμπινα του ηχειου ...![]()
Το γράφω αυτό διότι τα ηχεία αγοράστηκαν σε αυτήν την κατάσταση (b stock) την 4/12/2014 και ακόμα είναι στα κουτιά τους.Είναι προφανές ότι έτσι τα αγόρασα, αλλα δυστυχώς δεν έκανα σωστό έλεγχο.Φίλε μου δεν υπάρχει εγγύηση που να καλύπτει άνοιγμα στη καμπίνα.
Δύσκολο πλέον να αποδείξεις ότι η ζημιά δεν έγινε μετά την αγορά.Το γράφω αυτό διότι τα ηχεία αγοράστηκαν σε αυτήν την κατάσταση (b stock) την 4/12/2014 και ακόμα είναι στα κουτιά τους.Είναι προφανές ότι έτσι τα αγόρασα, αλλα δυστυχώς δεν έκανα σωστό έλεγχο.
Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το θέμα μου, όπως και για τις παρατηρήσεις σας.ε ναι ετσι ειναι αλλο το μαλλι, παντως οξυδωμενες τις βλεπω τις βιδες και στο σταυρο μεσα...