Επισκευή κεφαλής MC (cantilever)

Reaction score
5
Από exclusive audio μου απάντησαν.

Δυστυχώς ο Van Den Hul έχει σταματήσει χρόνια τις αναβελονώσεις σε κεφαλές που δεν είναι δικές του και ταυτόχρονα το κόστος είναι υψηλό για μια κεφαλή αυτής της αξίας.

Ωστόσο σου ανέφεραν πως αν αγοράσω κάποια καινούργια ίσως μου κάνουν κάτι καλύτερο. Μένει να δούμε αυτό και θα σας πω. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.793
ετσι, οικονομικο και πικαπ (ή βινυλιακο) δε πανε μαζι 🐒
-πολλα δινεις , λιγα παιρνεις ενα πραμα-
βεβαια η ουσια της υποθεσης ειναι αλλη 8-)

Reaction score
96
Οι κεφαλές VDH έχουν 4ψήφια τιμή.
Οπως σου είπαν και παραπάνω ο VdH ενδεχομένως να είναι 90 χρονών αυτήν την στιγμή. Την τελευταία κεφαλή που του έστειλα πιθανότατα δεν την έφτιαξε αυτός και σίγουρα δεν έχει επισκευαστεί σωστά... Για μια denon δεν αξίζει ο κόπος να την στείλεις για επισκευή. Αν σου αρέσει τόσο ασ αγοράσει ο φίλος μια καινούργια...

ika

News
Reaction score
17.226
Οπως σου είπαν και παραπάνω ο VdH ενδεχομένως να είναι 90 χρονών αυτήν την στιγμή. Την τελευταία κεφαλή που του έστειλα πιθανότατα δεν την έφτιαξε αυτός και σίγουρα δεν έχει επισκευαστεί σωστά... Για μια denon δεν αξίζει ο κόπος να την στείλεις για επισκευή. Αν σου αρέσει τόσο ασ αγοράσει ο φίλος μια καινούργια...
O Atahoualpa έχει χαλασμένη DENON (#1) και είπε μιά σκέψη για VDH (#22), εγώ δεν ενδιαφέρομαι για κεφαλή.
Δεν έχω να του προτείνω λύση, απλά ενημέρωσα για την διαφορά τιμής μεταξύ DENON & VDH.

Last edited:

Reaction score
96
O Atahoualpa έχει χαλασμένη DENON (#1) και είπε μιά σκέψη για VDH (#22), εγώ δεν ενδιαφέρομαι για κεφαλή.
Ναι με συγχωρείς...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.343
Members
38.546
Νεότερο μέλος
griego29