Επισκευή κεφαλής MC (cantilever)

Reaction score
98
Για την συγκεκριμένη κεφαλή το κόστος επισκευής, από αξιόπιστο επαγγελματία στο εξωτερικό είναι μάλλον απαγορευτικό, όπως προαναφέρθηκε από αρκετούς παραπάνω, τέτοιες υπηρεσίες μου έχει προσφέρει για emt/vdh κεφαλές (cleaning,optical corrections,new damper, new generator protecion,new diamond,new cantilever,allignment,measurement, protocoling) με κόστος από 360€ έως 470€+ Φ.Π.Α +ταχυδρομικά (πιο ακριβό αν χρειάζεται αλλαγή το διαμάντι) ο κάτωθι:

Μια χαρά τιμές έχει αυτός... Δεν τον ήξερα. Η επισκευή ήταν ΟΚ; Παίζει καλά η κεφαλή; Θα ήθελα τις εντυπώσεις σου

Reaction score
1.658
Εάν όμως έχεις κάποια μεγάλη κεφαλή, αξίζει και με το παραπάνω…στις mc δεν είναι ακριβώς όπως τις mm. Ειδικά στην μεγάλη κατηγορία…
Συμφωνώ απόλυτα αλλά μιλάμε για κεφαλές με τιμές πάνω από πέντε χιλιάδες ευρώ (Koetsu, Etsuro, οι ακριβή Hana, VDH κλπ.), που τα σώματα των κεφαλών είναι από εξωτικά υλικά. Αλλά ένας που θα δώσει τόσα λεφτά για κεφαλή δεν νομίζω να νοιάζεται για μερικές εκατοντάδες ευρώ με πάντα πιθανό το ενδεχόμενο να μην έχει τις προδιαγραφές της καινούργιας...

Reaction score
465
Μια χαρά τιμές έχει αυτός... Δεν τον ήξερα. Η επισκευή ήταν ΟΚ; Παίζει καλά η κεφαλή; Θα ήθελα τις εντυπώσεις σου
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό του, φυσικά και η κεφαλή ήταν άριστη, γενικότερα έχω μια επικοινωνία μαζί του καθώς έχω ένα πικάπ EMT αγορασμένο από αυτόν, απλά δεν έχω ρωτήσει για άλλες κεφαλές, πέραν emt/vdh, αλλά μπορεί κανείς να ρωτήσει μέσω email.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.349
Members
38.548
Νεότερο μέλος
Lazlaz