Επισκευή πικάπ

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Ανοίγω το νήμα με αφορμή συζήτηση που είχα με φίλο ο οποίος αναζητούσε τεχνικό αξιόπιστο για επισκευή ενός παλιού Thorens.
Στο μυαλό μου ήρθε αμέσως ο Αναγνωστόπουλος στην Καλλιθέα, το οποίο είχα επισκευθεί παλαιώτερα και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και την δουλειά του.
Υπάρχουν άλλες προτάσεις, ειδικά στα βόρεια προάστια?

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Όχι στα Βόρεια Προάστια αλλά στο κέντρο (Διδότου) υπάρχει η ReVamp Audio από την οποία είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Η περίπτωσή μου αφορούσε restoring vintage ενισχυτή και όχι πλατό, αλλά αναλαμβάνουν και τέτοιες περιπτώσεις.

http://revamp.gr/#prettyPhoto

Reaction score
59
Ανοίγω το νήμα με αφορμή συζήτηση που είχα με φίλο ο οποίος αναζητούσε τεχνικό αξιόπιστο για επισκευή ενός παλιού Thorens.
Στο μυαλό μου ήρθε αμέσως ο Αναγνωστόπουλος στην Καλλιθέα, το οποίο είχα επισκευθεί παλαιώτερα και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και την δουλειά του.
Υπάρχουν άλλες προτάσεις, ειδικά στα βόρεια προάστια?
Έχει κλείσει ο συγκεκριμένος εδώ και κάνα δύο χρόνια λόγω σύνταξης,τουλάχιστον έτσι μου είχε πεί. Τώρα αν συνεχίζει χωρίς να έχει κάποιο χώρο,όπως είχε στην Σαπφούς στην Καλλιθέα δεν το γνωρίζω. Πάντως όντως ήταν σοβαρός και καλός τεχνικός,από προσωπική εμπειρία που είχα.

Reaction score
460
Ξυθαλης Δημήτριος στην περιοχή του Πολυτεχνείου το τηλέφωνο του το βρίσκεις εύκολα εάν τον γκουγκλαρεις

Reaction score
12
Ξυθαλης Δημήτριος στην περιοχή του Πολυτεχνείου το τηλέφωνο του το βρίσκεις εύκολα εάν τον γκουγκλαρεις
[DOUBLEPOST=1474151431][/DOUBLEPOST]Κυριακος. Στο Ηλιον. Πολυ καλος. Εκανε το δικο μου Thorens td-125 mkii καινουργιο. Τηλ.6944.556687.

Reaction score
2
[DOUBLEPOST=1474151431][/DOUBLEPOST]
Κυριακος. Στο Ηλιον. Πολυ καλος. Εκανε το δικο μου Thorens td-125 mkii καινουργιο. Τηλ.6944.556687.
Υπάρχει ένας all around τύπος, μου τον έχει συστήσει φίλος hiendας (μέλος στο aca) ασχολείται με αναβαθμίσεις Thorens, Rega κλπ έχει ιμάντες αναλλακτικα, κάνει ανακαλωδιωςεις σε βραχίονες....Είναι στους Αμπελοκήπους και λέγεται Γιωργος. Εγώ δεν τον χρειάστηκα προσωπικά αλλά μου φάνηκε σοβαρός και έχω καλές συστάσεις. Για τηλ. στείλε pm.
[DOUBLEPOST=1474182182][/DOUBLEPOST]
Υπάρχει ένας all around τύπος, μου τον έχει συστήσει φίλος hiendας (μέλος στο aca) ασχολείται με αναβαθμίσεις Thorens, Rega κλπ έχει ιμάντες αναλλακτικα, κάνει ανακαλωδιωςεις σε βραχίονες....Είναι στους Αμπελοκήπους και λέγεται Γιωργος. Εγώ δεν τον χρειάστηκα προσωπικά αλλά μου φάνηκε σοβαρός και έχω καλές συστάσεις. Για τηλ. στείλε pm.
Ξέχασε το pm το τηλ. είναι 6944839936.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv