Επισκευή logitech z906

Reaction score
0
Γεια σας παίδες,
Έχω τα logitech z906 και έχει πρόβλημα ο ενισχυτης που είναι ενσωματωμένος μέσα στο sub.Τις περισσοτερες φορές μου ανάβουν 4 λαμπάκια και κολλάει εκει η κονσόλα και όταν καμιά φορά ξεκολλάει και παίζει, η ενταση του ηχου αυξομειώνεται γρήγορα και απότομα.Επισης και στα 6 ηχεία ακούγεται ένα ελαφρύ μεταλλικο σφύριγμα.

Επειδή εγώ δεν γνωριζω και δυσκολεύομαι να βρω τεχνικούς μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε καποιους;Τα ηχεία ειναι εκτός εγγύησης.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
Καλώς ήρθες!
Δεν επικοινωνείς κατ' αρχήν με τη Logitech;

Reaction score
1.738
Καλώς ήρθες!
Δεν επικοινωνείς κατ' αρχήν με τη Logitech;
Κρίμας.

Κοίτα, δεν πρόκειται να ασχοληθεί η Logitech με επισκευή.

Ή το πετάς ή το πουλάς σε κανά ebay σε τιμή χώμα ή βρίσκεις κανά γατόνι-ερασιτέχνη-πιτσιρικά να ασχοληθεί, γιατί αποκλείεται να ασχοληθεί επαγγελματίας.

Πάντως, κάνε μια προσπάθεια και κάλεσε την Logitech Hellas, κάπου στην Κηφισίας στο Χαλάνδρι είναι, και πες τους ότι κάηκε το sub και το pod, και ότι τα έχεις 20 μήνες περίπου, αλλά έχεις πετάξει την απόδειξη και ζήτα να σου στείλουν καινούργιο sub και pod (κάνοντας R.M.A., κλπ, κλπ).

Μπορεί να πιάσει.

Last edited:

Reaction score
1.181
Χαμηλωσε την ενταση του sub μονο και δες αν βελτιώνεται η σταθερότητα του.

Reaction score
0
Έχω επικοινωνήσει με την logitech.Μου εστειλαν ένα καινούργιο pod μήπως φταιει αυτο αλλά δεν φταίει.Με το sub δεν ασχολούντε καθόλου.Μετα από μια έρευνα που εκανα διαπίστωσα ότι σε όλη την Ευρώπη δεν υπάρχει επισκευαστικο κεντρο Από την logitech μου πρότειναν να βρω έναν ιδιωτη να τα επισκευασει!!!

Ξέρεις κάνεις κάποιον μήπως μπορέσω και τα σώσω;

Reaction score
1.181
Ισως αν έγραφες περιοχή να μπορούσε κάποιος να σου προτείνει καποιον

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney