Επιστροφή στην ποιότητα.

Reaction score
1
Απάντηση: Επιστροφή στην ποιότητα.

To προβλημα ειναι οτι παιρνω διαφορα τηλεφωνα εδω και μια ωρα σε μαγαζια και τα MK παιζουν καινουρια απο 900+..
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ έπαθα.....
Φίλε μου,καλησπέρα!
Να προχωρήσεις στην αγορά του πικ- απ και οι 30 δίσκοι που έχεις βάλει σαν ''ταβάνι'', σύντομα θα γίνουν 300 και θα με θυμηθείς.
Αν θες καινούριο mk2, θα πρέπει να βιαστείς, εδώ κάτι υπάρχει ακόμη: http://www.thomann.de/gr/technics_sl1200_mk_ii_silver.htm
Σίγουρα η τιμή είναι καλύτερη από αυτή που σου έδωσαν οι ντόπιοι εξυπνάκηδες που επικοινώνησες!

Reaction score
2.243
Καλή αλητεία οι τιμές των ΜΚ2(5)! Πριν ένα χρόνο το 1200 ΜΚ2 ήταν στα 540, και τώρα που σταμάτησε η παραγωγή, τσίμπησε 230 ευρώ!!! Αλητεία....

Reaction score
5.902

DUAL CS 415-2 310 ευρω
Yamaha RX-797 438 ευρω
Roister Emphasis 25 348 ευρω

1096 ευρω...και αν το ψαξεις ισως λιγο φθηνοτερα!

Reaction score
0

Κοίτα σε Dual τότε.Με κεφαλή.
Καλό αναλογικό ταξίδι.
Το ΜΚ2(5) είναι περιζήτητο και ακριβοθώρητο.Καταργήθηκε και τα στοκ παγκοσμίως έχουν εξαντληθεί.
Η DUAL αυτο τον καιρο εχει εορταστικες προσφορες για τα 100 χρονια απο την ιδρυση της προσφεροντας τα προιοντα της σε πολυ καλες τιμες
http://www.kosmasaudiovideo.gr/prodcat.php?cat=25

Reaction score
2.243
H αλήθεια είναι ότι η μετάβαση στο 505 δείχνει να αξίζει τα χρήματά της...

Reaction score
8.905

Πάντως με τα λεφτά που διαθέτης η καλύτερη λύση είναι να κοιτάξεις σε μεταχειρισμένα, ώστε να ανεβείς σε ποιότητα από ότι με τα καινούργια! ...και έτσι θα ισχύει και ο τίτλος που έδωσες στο θέμα… αλλιώς θα είναι επιστροφή στην μετριότητα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.070

ή μπορείς να πάρεις (με τα λεφτά του διαθέτεις) μόνο το ΜΚ5 τώρα, και να ακούς από το πι-σί και τα ηχεία που ήδη έχεις, και του χρόνου να πάρεις κι ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία στο 1000-ρικο.

Reaction score
91

Μεταχειρισμενα ψαχνω επισης..Δεν με πειραζει..Αλλα δεν μπορω να κανω σχεδια γτ δεν εχω μαζεψει ακομα ολο το μαρουλι.Οποτε κοιταω σε καινουριο να δω τι παιζει και οταν ερθει η ωρα και εχω καταληξει καπου θα κανω την κινηση!
Πραγματικα σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!
Παω για δουλεια τωρα γτ αργησα!

ryk

Reaction score
925

ή μπορείς να πάρεις (με τα λεφτά του διαθέτεις) μόνο το ΜΚ5 τώρα, και να ακούς από το πι-σί και τα ηχεία που ήδη έχεις, και του χρόνου να πάρεις κι ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία στο 1000-ρικο.
Κάτι παρόμοιο έκανα και εγώ. Πίστεψε με θέλει υπομονή και πολύ ψάξιμο, μη βιάζεσαι να τα πάρεις όλα μαζί. Με ένα πικαπ και ένα μίκτη ακούς τώρα τα δισκάκια σου και αργότερα το "χτίζεις" το σύστημα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Πικάπ με ίσιο βραχίονα; Τα χάπια μου γρήγορα!

Reaction score
91

Πω πω να γινει delete το ποστ γτ θα προκαλεσω εγκεφαλικα νομιζω!!

Reaction score
2.248

Οχι φίλε Νίκο.....
Οταν λέει ίσιο βραχίονα ο κος Κόγιας εννοεί χωρίς off-set (ενός σημείου μηδενισμού) στην συγκεκριμένη περίπτωση του Stanton και όχι τους straight shaped βραχίονες.
Μια χαρά είναι οι straight shaped

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.070

Καλημέρα και πάλι!Ηρθα να σας ζαλίσω λίγο ακόμα...
Βρηκα ενα stanton ST-150 str8 http://www.stantondj.com/stanton-turntables/str8-150.html

Στα 250 ευρα..Τι λετε?
τι λέμε? λέμε πως ό,τι μοιάζει με mkII, δεν είναι mkii...

εκτός κι αν σε ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση, οπότε παραδίνομαι, καθώς στα "περί γούστου" δε βγάζω άκρη.

Reaction score
91

Μπα δεν με ενδιαφερει η εμφανιση ιδιαιτερα..Μαυρο να ειναι για να ταιριαζει με τα 2 γυαλινα γραφεια
που θα χωσω στο καινουριο σπιτι.. 2χ http://www.plaisio.gr/Furntiture/Office-Furniture/Computer-Desks/Longseng-Pc-Desk-Ct-3352-CT-3352.htm

Γι αυτο εψαχνα μαυρο ΜΚ :D..Αλλα οπως το βλεπω τωρα και λογω διαθεσιμοτητας εχω (σχεδον) καταληξει στο κοκκινο pro-ject που θα ταιριαζει απιστευτα με το ολο μινιμαλ προτζεκτ που εχω στο μυαλο μου...(οφ τοπικ απλα επειδη ειπαμε για εμφανιση τα αναφερω!)

Reaction score
91

Bump..

Παρασκευη παραλαμβανω ενα σχεδον καινουριο SL1210..
Exω σχεδον συγκινηθει!

Προς το παρον δεν εχω καποια ηχεία και Amp να το συνοδευσω αλλα SOON
VERY SOON!!!

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!!

Ισως να μην θεωρειτε σωστη η κίνηση κατευθειαν η αγορα του ΤΤ αλλα μου ειχε κατσει στο λαιμο παιδια..νιωθω λιγο ελάφρυτερος τωρα

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας so far!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Bump..

Exω σχεδον συγκινηθει!
Σχεδόν; Δε μου τα λες καλά! Ετοιμάσου για ban! :114:

Reaction score
91

Ok θα το θεσω αλλιως..

Η συγκίνηση μου ειναι τοσο μεγαλη όσο όταν... ΟΗ wait..
Δεν το εχω ξανανιωσει :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe