Επιστροφή στο βινύλιο!!!

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Επιστροφή στο βινύλιο!!!

Δεν λέω οτι είναι ευχάριστο το οτι έκλεισε αλλά αυτό το γνωστό δισκάδικο ξανααύξησε τις τιμές του.

Στην Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία (και σε άλλες χώρες υποθέτω) υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός στις τιμές, έχουν πελάτες συνέχεια λές και είναι supermarket και καλαθάκια στην είσοδο όπως στα supermarket (τα μεγάλα μαγαζιά).

Το αποτέλεσμα;
Αγοράζω CD και βινύλιο με κόστος λιγότερο απο 10€ και το έχω και στην πόρτα μου. Ειδικά εάν περάσει και ένα 6μηνο-12μηνο μειώνεται ακόμα περισσότερο η τιμή.

Απλά άλλαξε η συνήθεια πλέον, δεν ψάχνω στο ράφι αλλά στο web.
Σιγά μη δώσω 40€ για βινύλιο. Θα μας τρελάνουν τελείως. :141:[/QUOTE]

Επειδή αγοράζω δίσκους έξω και στην Ελλάδα σε πληροφορώ οτι δεν είναι απολύτως σωστά αυτά που γράφεις.Μόνο το Λονδίνο έχει αγορά τέτοια που δικαιολογεί χαμηλότερες τιμές από Ελλάδα και όχισε νέες κυκλοφορίες,φυσικά εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά δεν είναι κανόνας

Reaction score
769
Δηλαδή αντί να φέρουμε στα ίσα τον σουβλατζή, τον καφετεριά, τον υδραυλικό κλπ πρέπει να μας τα παίρνει και ο cdάς; έ όχι!! τώρα τα περί τέχνης της Δεσποινας, της Άννας κλπ αοιδών ας μην εκφραστώ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους τέχνη και συνεπώς πνευματικά δικαιώματα διεκδικει ο πιανίστας Παιζος Πιανας παίζοντας π.χ. για πολλοστή φορά την σουίτα για πιάνο του Μπετόβεν, όταν αυτό έχει παιχθεί και ηχογραφηθεί απο πάρα πολλούς πιανίστες μικρούς και μεγάλους.

Reaction score
37

δεν είναι απολύτως σωστά αυτά που γράφεις.....εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά δεν είναι κανόνας
Τότε τι να πώ...αναγνωρίζουν την ip μου και μου κάνουν ειδικές τιμές;
:203:
Ή μπορεί τα είδη μουσικής που ψάχνω και τα καταστήματα να είναι διαφορετικά.
Τα μόνα που έχω δεί φθηνότερα εδώ είναι κάποιες μικρές παραγωγές απο Σκανδιναβικές χώρες όπου καθυστερούν να έρθουν 5-6 μήνες.

D

Deleted member 23222

Guest

Τότε τι να πώ...αναγνωρίζουν την ip μου και μου κάνουν ειδικές τιμές;
:203:
Ή μπορεί τα είδη μουσικής που ψάχνω και τα καταστήματα να είναι διαφορετικά.
Τα μόνα που έχω δεί φθηνότερα εδώ είναι κάποιες μικρές παραγωγές απο Σκανδιναβικές χώρες όπου καθυστερούν να έρθουν 5-6 μήνες.
Για να είμαι ειικρινής αναφέρθηκα σε φυσικές παρουσίες μαγαζιών και οχι e shops.Το presto classical π.χ είναι σε αρκετά φθηνότερο από το μαγαζί που ανέφερες στην αρχή, σε ορισμένες σειρές.
Πάντως η γενικότερη κρίση έχει πλήξει την αγορά και οι πωλήσεις του συγκεκριμένου καταστήματος έχουν πάρει την κατηφόρα...δυστυχώς...:122:

Reaction score
855
Ελπίζω να έχεις και ένα αξιοπρεπές πικάπ για να ακούσεις τους δίσκους του BBC.
:party: :party: :party: :party: :party:
Μπαα... δεν κάνουν αυτά. Πεταμένα λεφτά. Οι δίσκοι του BBC θα παίξουν καλύτερα σε πικάπ που έχουν συνηθίσει/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.353
Members
38.449
Νεότερο μέλος
Ec_K