Επιτέλους ΤΕΛΟΣ!

Reaction score
3.468
Θα τον μεθύσουμε τον Rega σίγουρα ναι, θα τον μεθύσουμε τον Αγγλο καλέ σίγουρα ναι ...

Reaction score
3.468
Οι καλωδιώσεις παντού ήταν κάποτε της κορυφαίας Αμερικάνικης εταιρείας Κimber.
Αργότερα καταλάβαμε το λάθος μας ...

Reaction score
3.468
Το παλαιό CD player, που φαίνεται στη φωτογραφία ήταν κι αυτό της Αγγλικής εταιρείας Rega . Το φώναζαν planet.
Μόλις χθες καταλάβαμε ότι όλα τα λάθη εδώ πληρώνονται.

Reaction score
498
Τα Kimber είναι καταπληκτικά καλώδια.Απλά μου φαίνονται κουραστικά μετά από

λίγο για τα γούστα και τα αυτιά μου..Μην τα συγχέουμε με την...Vodafone... :twisted:

Reaction score
25.272
ρε συ gkar αυτο το κενο που βλεπω στον ενισχυτη , μηπως ειναι ,μηπως λεω, μηπως , χωραει αλλον ενα μετασχηματιστη?
μη σου πω να φυγει ο παρον και να μπει ενας μικρος για τον προ και ενας μεγαλος για τον τελικο?

Reaction score
3.468
O Μ/Σ που έχει από τη μάνα του επαρκεί για τα watts του ενισχυτή. Ο δεύτερος Μ/Σ το μόνο που θα μας δώσει είναι περισσότερο θορυβο λόγω αύξησης του μαγνητικου πεδίου.
Θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα σταθεροποιημένο εξωτερικό διπλό τροφοδοτικό. Δεν θέλαμε όμως να αλλάξουμε το look του ενισχυτή.
Δώσαμε περισσότερο σημασία στις χροιές και στην ταχύτητα του ενισχυτή. Η αύξηση της τροφοδοσίας έγινε μόνο σε επίπεδο πυκνωτών , διόδων ανόρθωσης και σταθεροποίησης της τάσης στην προενίσχυση και στα οδηγά στάδια.

Ο Χρήστος, σε αυτή τη φάση, δεν είναι της υπερβολής. Θέλει συγκεκριμένα πράγματα από τον ήχο σε κανονικές στάθμες ακρόασης.

Reaction score
25.272
πστ, κανονικες σταθμες ηθελε μεχρι προτεινως. τωρα που αναβαθμιστηκε , οδευει ολοταχως προς τα ντιμπια...
δεν ξερει ακομα αλλα το υποσυνειδητο του ομως ηδη ξεκινησε...

Reaction score
25.272
σας τα πα εγω δε σας τα πα.
αχ προεδρε μου αχ...(εχουμε δουλειες μεφουντεςτον απριλη προεδρε,θα πεσουν κορμια)

Reaction score
3.468
Παναγιώτη, μην του λες τέτoια γιατί τον βλέπω να πηγαίνει σε ενισχυτικά Class D και σε DAC της Behringer.

Reaction score
25.272
οχι gkar μου!
κατι σε ταξη Α εχω στο νου μου, μην ανησυχεις , με το κιλο θα αγορασει αμα ειναι!

Reaction score
3.468
Θα πρέπει όμως να παιζει καλά και στα Sonus Faber.
Τα άλλα, τα τάξης Α, που έχεις στο μυαλό σου, δεν είναι φτιαγμένα για να οδηγούν εξευγενισμένα και σοβαρά ηχεία.
Εμας μας αρέσουν οι χροιές γιατί ακούμε στα 10 watt maximum.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88