Επιτέλους έρχεται!

Reaction score
62
Αντακοινώθηκε επίστημα από τη Sony. Το PS3 έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Μαρτίου και σε τιμή γύρω στα 599 ευρώ! Σύμφωνα με τη Sony, πρώτα θα κυκλοφορήσει το μοντέλο των 60GB και θα ακολουθήσει σύντομα και το μικρό των 20GB. Το PS3 θα συνοδεύεται στο ντεμπούτο του από 28 παιχνίδια, τα οποία είναι:

Resistance: Fall of Man
MotorStorm
Ridge Racer 7
Genji: Days of the Blade
Formula One Championship Edition
Call of Duty 3
Marvel: Ultimate Alliance
Tony Hawk's Project 8
Gundam - Target in Sight
Full Auto 2: Battle Lines
Sonic the Hedgehog
Virtua Fighter 5
Virtua Tennis 3
World Snooker Championship 2007
NBA 2K7
NHL 2K7
Blazing Angels: Squadrons of WWII
Enchanted Arms
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Def Jam: Icon
Fight Night Round 3
NBA Street 4 Homecourt 2007
Need for Speed Carbon
The Godfather: The Don's Edition
Tiger Woods PGA Tour 2007
Untold Legends: Dark Kingdom
F.E.A.R.

Reaction score
0
Στα 600€ λοιπόν...
Δεν είναι κακή τιμή τελικά αν σκεφτούμε με τι είναι φορτωμένη η κονσόλα.

Πάντως την τρέλα που τράβηξα πέρσι με το xbox360 (να ψάχνω σαν τρελος κομμάτι παραμονες χριστουγέννων) δεν την ξανακάνω.
Έτσι κι αλλίώς δεν περιμένω και την απίστευτη διαφορά στα παιχνίδια σε επίπεδα ανάλυσης.

Reaction score
0
Επιτέλους !!!!!!
Αντε να δουμε το Pro 2007 και καθήστε οι υπόλοιποι και κάντε αναλύσεις γραφικών........................

Reaction score
0
Προσωπικά το περιμένω πως κ πως...
Θα παίζει παιχνίδια που τόσο γουστάρω pro evolution, grand turismo, call of duty, bluray ταινίες, sacd audio, θα του βάλω σίγουρα linux...το πήρα ήδη... :)

Reaction score
0
598 KAI ΔΩΡΟ ΕΝΑ DEMO !!!

Πάντως στην Ελλάδα δεν πιστεύω να γίνει χαμός......
Για το Pro Evolution 2007 έχει ανακοινωθεί κάτι ?

Reaction score
7
Σίγουρα όλο και κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά (ξανα)πείτε μου: τα παιχνίδια θα είναι σε blu-ray?

Reaction score
0
Μια που αναφερθηκε το pro 7,ευχαριστως μπορω να δειξω μερικα 'κολπακια'(ριξω μερικα γκολακια) στο 6,στο 360.Αν παιζει κανεις ας μου στειλει pm, το gamertag μου ειναι frogierun

Reaction score
62
Σίγουρα όλο και κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά (ξανα)πείτε μου: τα παιχνίδια θα είναι σε blu-ray?
Έτσι λένε. Στο κάτω κάτω αυτό διαφημίζουν κυρίως. Και θα έβγαιναν σε απλό DVD???:happy_6:

Reaction score
0
PRO Evolution kai XBOX360 δεν μπάνε μαζί.
Επειδή είμαι κάτοχος των πάντων πλην Wii(θα το πάρω και αυτό κάποια στιγμή) το PRO είναι φτιαγμένο κάθε φορά στο PS2 και απλώς το μετατρέπουν για τις άλλες εκδόσεις. Είναι ιεροσυλία να πάρει η MS αυτό το παιχνίδι αποκλειστικό. Δεν πιστεύω οτι η KONAMI με τόσα κέρδη απο PS1 & PS2 να κάνει τέτοιο λάθος. Εγώ διάβασα πάντως ότι δεν θα είχαμε το PRO 6 σε PS3 και λογικό αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Ευρωπαική αγορά είναι αυτή που το αγοράζει τρελά. Οπότε πάμε για έκδοση 2007.
Οσο αφορά τα BR games και στο PS2 στην αρχή πολλά παιχνίδια κυκλοφορούσαν σε cd μετά από καιρό άρχησαν να βγαίνουν το 90-95% σε dvd.

Reaction score
187
τρεχατε κοροιδια να το παρετε!τα παιχνιδια του ps2 τα παιζει με χειροτερα γραφικα απο του ps2!!αν ειναι δυνατον.το μονο θετικο για μενα ειναι οτι ειναι και blue ray player.στο μελλον ελπιζουμε για πολυ καλυτερα παιχνιδια....

επισης δεν εχει δονηση και οσοι παρουν τιμονι απλα δεν εχει δονηση και force feedback.αυτο ειναι απαραδεκτο για μια κονσολα που ειναι νεας γενιας και καλα θα κανει η σονυ να σκασει το χρημα που χρωσταει στην imersion.

προτιμω να παιξω gtr-2(Που ειναι κορυφαιο game) στο pc παρα να παιξω το νεο f1 της σονυ με παντελη ελειψη feedback.

τελος παντων εδω ειναι το Line up των τιτλων.απο αυτα τα 20 υπαρχουν στο xbox με λιγο καλυτερα γραφικα.δλδ περνεις στην ουσια ps3 για το formula1-resistance-motorstorm(8 πιστες ελεος λεμε και ουτε καν spleet screen να δω ποσο 8α το πουλανε-untold legends και full auto 2.

Resistance: Fall of Man™ - SCEE - Disc
MotorStorm™ - SCEE - Disc
Genji™: Days of the Blade - SCEE - Disc
FORMULA ONE CHAMPIONSHIP EDITION - SCEE - Disc
Ridge Racer™ 7 - SCEE - Disc (360)
Tekken®: Dark Resurrection - SCEE - Network
Lemmings™ - SCEE - Network
Go! Sudoku - SCEE - Network
Go! Puzzle - SCEE - Network
Blast Factor™ - SCEE - Network
flOw™ - SCEE - Network
Super Rub’a'Dub - SCEE - Network
Call of Duty 3 - Activision UK Ltd - Disc (360)
Marvel: Ultimate Alliance - Activision UK Ltd - Disc (360)
Tony Hawk’s Project 8 - Activision UK Ltd - Disc (360)
Gundam – Target in Sight - Namco Bandai Games - Disc
Full Auto™ 2: Battle Lines - Sega®Europe Ltd - Disc
Sonic the Hedgehog™ - Sega®Europe Ltd - Disc (360)
Virtua Fighter™ 5 - Sega®Europe Ltd - Disc (και για 360 αντιο exlusive ps3)
Virtua Tennis™ 3 - Sega®Europe Ltd - Disc (360)
World Snooker Championship 2007 - Sega®Europe Ltd - Disc (360)
NBA 2K7 - Take 2 International SA - Disc (360)
NHL 2K7 - Take 2 International SA - Disc (360)
Blazing Angels Squadrons of WWll - Ubisoft Entertainment SA - Disc (360)
Enchanted Arms - Ubisoft Entertainment SA - Disc (360)
Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent - Ubisoft Entertainment SA - (360)
The Elder Scrolls lV: Oblivion - Ubisoft Entertainment SA - Disc (360)
Def Jam: Icon - Electronic Arts Ltd - Disc (360)
Fight Night Round 3 - Electronic Arts Ltd - Disc (360)
NBA Street 4 Homecourt 2007 - Electronic Arts Ltd - Disc (360)
Need for Speed Carbon - Electronic Arts Ltd - Disc (360)
The Godfather: The Don’s Edition - Electronic Arts Ltd - Disc (360)
Tiger Woods PGA Tour 2007 - Electronic Arts Ltd - Disc (360)
Untold Legends: Dark Kingdom - Electronic Arts Ltd - Disc
F.E.A.R. Vivendi - Universal Games Intl SA - Disc (360)
Gripshift - Sony Online Entertainment - Network

Reaction score
0
Σε περίμενα έλεγα δεν μπορεί θα τα πει.....
Λοιπόν πόσες φορές έχεις ακούσει για καμμένο ΧΒΟΧ ?
Για τα δύο πρώτα χρόνια είσαι τυχερός μετά την πάτησες..
Εμένα πήγε για 2η φορά.Εχω ακόμα 12 μήνες υπόλοιπο εγγύησης.

Οσο αφορά τις συγκρίσεις παιχνιδιών περίμενε και σε λίγο θα δεις.
Το ΧΒΟΧ κυκλοφορεί 1,5 χρόνο περίπου.Σε κανά χρόνο θα δεις διαφορές.

Είναι BR player, SACD και 1080p. Το ΧΒΟΧ ?
Μην μου πεις για το drive hd γιατί 400€+200€ = 600€=PS3 και χωρίς HDMI.
Όσο αφορά αν είμαι κορόιδο ή όχι άσε να το κρίνω μόνος μου.Εσύ έτσι κι αλλιώς είσαι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ και πάνω από όλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.

Reaction score
187
:) νταξει σιγουρα η κονσολα θα δειξει καλα στοιχεια στο χρονο αλλα οχι οτι ειναι ουαου δεν ξαναγινε και τετοια...απλα η σονυ το εχει μαμησει τελειως το 8εμα.

μη μου λες για 1.5 χρονο γιατι το ridge racer 6 πριν 1 χρονο στο 360 ειναι κλασης ανωτερο απο το τωρινο ridge racer 7 στο ps3.

το οτι 8α δουμε καλα παιχνιδια ειναι σιγουρο.απλα ειναι νωρις ακομα.

επισης δεν εχω καμια κονσολα :)

Reaction score
0
h elipsi force feedback egkeitai stin leitoyrgia tilt control tou six axis, kai oxi se lefta pou xrwstaei i sony se alli etaireia.

ayto eixa na pw mono

kalo gaming o,ti konsola k na xete!

Reaction score
187
χαχαχααχχαχαχααχ καλο και αυτο!!καμια σχεση.αυτα ειναι τα γελοια ψεματα της σονυ και γελανε ολοι μαζι της.αμα δεν ξερεις αστο καλυτερα.

μαλον δεν στα πανε καλα εσενα.το force feedback ειναι πατεντα της imersion την οποια εκλεψε η σονυ και τ την τρεχει στα δικαστηρια.εαν δεν πληρωσει καποια εκατομυρια δολαρια δεν προκειτε ποτε να εχει ff στο ps3 και σε οτι περιφερειακο βγει.

ΤΕΛΟΣ
ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΙΑΠΩΝΙΑ

DSL 127,647
Wii 86,395
PSP 37,032
PS3 21,105
PS2 20,169
Xbox360 7,041
GBM 1,864
GBASP 1,498
GC 554
DS 123
GBA 94

με κανενα παιχνιδι του PS3 στο τοπ 50.

Reaction score
0
xmmmm, nai. ok. o,ti peis esy. an itan etsi kanena PS mexri twra den tha xe force feedback.

mipws gi ayto den exei FF kai to PSP?

me exei syntripsei i ksafniki apokalypsi tis alitheias mprosta sta mikra mou matia...

tespa, oso gia pwliseis, na min anaferw pwliseis xbox 360 sthn arxi. k posa menoun apoulita twra.

to thema einai posa kommatia paragei mia etaireia, k posa menoun sto rafi.

ayto thelei 2-3 xronia na fanei.

k otan mia konsola exei to poly 20 paixnidia, ti perimenes? na nai ola sto top 50?

k se parakalw na ekfrazesai kalytera. kaneis den sou ethikse tpt. poso mallon egw.

den bgika na pw kati gia na to paiksw kapoios. k pistepse me mesa sta media twn games imoun k eimai. den lew arloumpes.

oso gia to ff gia na mpw pali sto thema sou, ayto isxye apo palia. eides esy ti sony na kolwnei palaiotera? k giati parakalw einai kseftila na min exei ff i timoniera, h to joypad?

an eiani etsi, tote einai kseftila na min einai 1080p ola ta games mias konsolas..

i kathe etaireia ke xarito xtypaei tin alli ekei pou ti symferei. to thema einai posoi ta trwne ayta pou legontai k bgainoun k belazoun meta...

xairetai

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv