Επιτέλους με τα αγγλικά post

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σωκράτη, ίσως εννοεί ότι καμία συμπεριφορά δεν δικαιολογεί να πεις κάποιον αδερφή ή να χαριτολογήσεις για το... φύλο του. Με ορισμένα πράγματα ας μην παίζουμε. Στο κάτω κάτω αν δεν μας αρέσει κάποια συμπεριφορά, δεν κάνουμε την δική μας χειρότερη αλλά εξηγούμε τι δεν μας άρεσε...

Νομίζω δηλαδή, ξέρω και γω... :confused:

Reaction score
1
Νίκο,δεν νομίζω να χαρακτηρίζω κανένα σαν αδελφή.
Εσύ δηλαδή,πως το γνωρίζεις ότι πρόκειται περί ανδρός;
Τον έχεις δει;
Εχεις μιλήσει μαζί του και έχεις βεβαιωθεί για το φύλο του;
Εγώ απλά υποστηρίζω ότι ο τρόπος γραφής του μου θυμίζει περισσότερο
θηλυκό.
Αν αυτό είναι κακό,τι να πω.
Ξέρω κι εγώ...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Επιτέλους με τα αγγλικά post

Μου αρέσουν αυτά τα θέματα. Είναι κάτι σαν ξάφρισμα σούπας ;)
Έχεις ένα μοναδικό τρόπο να κανείς σαλάτα ( η και σούπα ) ένα θέμα.
Δυστυχώς σε αυτό έχεις αποκτήσει τέτοια ικανότητα που θα ζήλευαν και τα καλύτερα μαστόρια.

Αλλά αφού σου αρέσουν έτσι τα θέματα….

Τι να λέμε;

Reaction score
0
Προτεινω για καθε μελος που κανει ορθογραφικο λαθος, προστιμο 10 €.
Στα 5 ορθογραφικα λαθη banαρισμα για μια εβδομαδα , 3 ποντοι και αφαιρεση πινακιδων.
Αν συμπληρωσει 24 ποντους τοτε το εκαστοτε μελος θα banαρεται για 1 χρονο απο το avsite ,
ενω θα υποχρεουται να παρακολουθησει μαθηματα γραμματικης και συντακτικου για το χρονικο διαστημα που θα εκτιει την ποινη του.
Τα εξοδα διδασκαλιας θα καλυπτονται απο τα προστιμα.
Επισης αν τα εσοδα ειναι περισσοτερα των εξοδων, τοτε μπορουν να δημιουργηθουν και ταχυρυθμα τμηματα ενηλικων εκμαθησης της αγγλικης .
Και στις 2 περιπτωσεις θα εκδιδεται πιστοποιητικο παρακολουθησης μαθηματων με με τις επιδοσεις του τιμωρημενου μελους .
Επισης και βεβαιωση για την εφορια ,για αλλες δημοσιες υπηρεσιες καθως και για τον ΑΣΕΠ .
Σε περιπτωση που καποιο μελος υποπεσει μετα τον σωφρονισμο του, στο ιδιο παραπτωμα ,
τοτε θα διαγραφεται απο το AVSite δια παντος και θα καιγεται το avatar του για παραδειγματισμο στην κοπη της πιτας ,
ενω το ονομα (nickname) του θα αναρταται στο thread "BLACK LIST" στην κατηγορια Γλωσσικα Εγκληματα με συντονιστη τον γνωστο γλωσσολογο.......υπερβολη εε??

Ισως ειναι καλυτερα να απαγορευτουν και τα ελληνικα και τα αγγλικα και τα greeklish.
Να ξεκινησουν τα μελη εντατικα μαθηματα.
Ισως να ειναι καλυτερα ετσι.

YΓ.Νομιζω οτι οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι με μεσαια δαχτυλα και υποθεσεις φυλου , ειναι χοντραδες !!!
Ειναι κριμα.
Τουλαχιστον για τα greeklish πρεπει να γινει κατι και αμεσα .
Για τα αλλα ....βλεπουμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τον έχεις δει;
Γιατί εσένα σε έχω δει? :D :D

- Για τα greeklish συμφωνώ και επαυξάνω, είναι η μαλ@κοδέστερη εφεύρεση ever. Το ίδιο και τα συνεχόμενα κεφαλαία.

Όσον αφορά στον RDoherty, εγώ πραγματικά δεν είμαι κατά των διορθώσεων που κάνει. Θεωρώ καλό να υπάρχει ένας onlineδιορθωτής κειμένου και στην τελική μαθαίνω από αυτά. Άμα γράψω το μήλο με δύο λάμδα και ωμέγα, ε προτιμώ να μου πει κάποιος πόσο μαλ@κας είμαι και να μάθω να το γράφω σωστά, παρά να με χτυπήσει ψεύτικα στην πλάτη και να γελάει πίσω από αυτήν και αυτήν και την επόμενη φορά που θα το γράψω, φωνάζοντας και τους φίλους του να γελάσουν κι αυτοί. Αυτό όμως είναι προσωπική άποψη και γι αυτό συνιστώ και στους άλλους να μην το παίρνουν κατάκαρδα.

Βέβαια, επειδή είναι χωριάταρος και δεν έχει τρόπους, σε πολλούς δεν αρέσει και καλά κάνουν δηλαδή. Αλλά από την άλλη, αν είναι αγένεια να με διορθώσει κάποιος δημοσίως για την ορθογραφία μου, τι είναι το να τον αποκαλέσω αδερφή ή γυναίκα?...

Είναι δύσκολη η περίπτωση, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο RDoherty...
--------

- Εμφανής τρόπος να απαγορευτούν τα greeklishδεν υπάρχει, παρά να το επισημαίνουμε κάθε φορά σε αυτόν που γράφει έτσι. Το ίδιο και για τα συνεχόμενα αγγλικά κείμενα. Ενδεχομένως να πρέπει να βγάλουμε μια οδηγία καινα την «στικάρουμε», τι λέτε?

Reaction score
5
- Για τα greeklish συμφωνώ και επαυξάνω, είναι η μαλ@κοδέστερη εφεύρεση ever.
Κάποτε πάντως, στις άγριες εποχές του internet, δεκαετία 80 και αρχές 90, πριν ακόμα βγει ο Mosaic (αλήθεια πόσοι τον έχετε χρησιμοποιήσει; ), ή έγραφες ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες στο email, ή έπρεπε να γράψεις σε ξένη γλώσσα. Υποστήριξη ελληνικών δεν υπήρχε από το λογισμικό. Τι να κάνουμε, 'βάρβαροι' το εφήυραν.
Τώρα, για να συνεννοηθώ με τον Έλληνα φίλο μου στην Αμερική (λέμε τώρα) να χρησιμοποιώ Αγγλικά, το έβλεπα too much :))), οπότε τα greekglish είχαν σκοπό ύπαρξης.
Κατ'εμέ είναι μια απόδειξη της ικανότητας ελιγμών και επιβίωσης της ελληνικής γλώσσας, σε ένα περιβάλλον που το ελληνικό αλφάβητο δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Πρέπει να δείτε ξένους όταν βλέπουν greekglish και προσπαθείς να τους εξηγήσεις τι είναι...μένουν με το στόμα ανοικτό...
Τελικά βέβαια, συμφωνώ ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε ελληνικά σε ένα ελληνικό forum. Λάβετε υπόψιν σας όμως ότι αρκετοί users μπορεί να μην έχουν υποστήριξη ελληνικών στο PC τους, π.χ. μπαίνουν από την δουλειά στην Γερμανία.

Reaction score
5
Τι να πω. Είχα δοκιμάσει και το Mosaic 1.0! :)
Βρε εδώ θυμάμαι το Gopher...:) Κάτι σαν WWW, αλλά μόνο text.

Μην πω για το text IRC, που μιλούσαμε με άτομα απ'όλο τον κόσμο, σχεδόν αποκλειστικά από πανεπιστήμια βέβαια...

Μην πω για το VoIP. Δοκίμασα το Net2phone to 1997!!! Τότε υπήρχαν τόσοι λίγοι που το χρησιμοποιούσαν, που μιλούσαμε με τυχαίους από αμερικανικά πανεπιστήμια, μόνο και μόνο για να το δοκιμάσουμε!
:)

Ρε μήπως με πήραν τα χρόνια; Μπα, η ιδέα μου είναι...:D
Η εξέλιξη είναι αδυσώπητη αγαπητοί μου...

Reaction score
17.733
μπαίνουν από την δουλειά στην Γερμανία.
Καλη η προσπαθεια να μας δικαιολογησεις,το εκτιμουμε!;) Ομως
Code:
Η εξέλιξη είναι αδυσώπητη αγαπητοί μου...
και στη Γερμανια,ειτε το πιστευετε,ειτε οχι!;)

Ο ακης1,μολονοτι αποκρυπτει την ηλικια του,φαινεται απ τα γραφομενα του, οτι ηταν "δραστηριος"τη δεκαετια του 80.

Ο 27 χρονος ΓΤΧ,αναπολει κι αυτος τη δεκαετια του 80?Ως....?:o

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιτέλους με τα αγγλικά post

Γιατί εσένα σε έχω δει? :D :D

- Για τα greeklish συμφωνώ και επαυξάνω, είναι η μαλ@κοδέστερη εφεύρεση ever. Το ίδιο και τα συνεχόμενα κεφαλαία.

Όσον αφορά στον RDoherty, εγώ πραγματικά δεν είμαι κατά των διορθώσεων που κάνει. Θεωρώ καλό να υπάρχει ένας onlineδιορθωτής κειμένου και στην τελική μαθαίνω από αυτά. Άμα γράψω το μήλο με δύο λάμδα και ωμέγα, ε προτιμώ να μου πει κάποιος πόσο μαλ@κας είμαι και να μάθω να το γράφω σωστά, παρά να με χτυπήσει ψεύτικα στην πλάτη και να γελάει πίσω από αυτήν και αυτήν και την επόμενη φορά που θα το γράψω, φωνάζοντας και τους φίλους του να γελάσουν κι αυτοί. Αυτό όμως είναι προσωπική άποψη και γι αυτό συνιστώ και στους άλλους να μην το παίρνουν κατάκαρδα.
Υπάρχει και μία τρίτη λύση....

Να το δω (το μήλο) γραμμένο σωστά από την πλειονότητα των συμφορουμιτών και να πω: ''βρε μπας και γράφεται με ήτα και όμικρον αντί με γιώτα και ωμέγα όπως νόμιζα εγώ.... για να πάω να το τσεκάρω''.

Σε αυτή την περίπτωση, ούτε κανείς θα με πει μ@...α, ούτε πάνω από κάθε ποστ μου θα ακροβατεί η Δαμόκλειος Σπάθη του εγχειριδίου ''Επιτομή Ελληνικής Ορθογραφίας''...

Reaction score
5
GAIA απο την compulink δεν είχες δοκιμάσει? Πρίν το mosaic της Netscape?
Πριν το Μosaic υπήρχε το χάος αγαπητέ!

Από την Wikipedia:
"A NeXTcube was used by Tim Berners-Lee (who pioneered the use of hypertext for sharing information) as the world's first web server, and also to write the first web browser, WorldWideWeb in 1990. Berners-Lee introduced it to colleagues at CERN in March 1991. Since then the development of web browsers has been inseparably intertwined with the development of the web itself. The first browser, Silversmith, was created by John Bottoms in 1987.

The browser, based on SGML tags, used a tag set from the Electronic Document Project of the AAP with minor modifications and was sold to a number of early adopters. At the time SGML was used exclusively for the formatting of printed documents. The use of SGML for electronically displayed documents signalled a shift in electronic publishing and was met with considerable resistance. Silversmith included an integrated indexer, full text searches, hypertext links between images text and sound using SGML tags and a return stack for use with hypertext links. It included features that are still not available in today's browsers. These include capabilities such as the ability to restrict searches within document structures, searches on indexed documents using wild cards and the ability to search on tag attribute values and attribute names.

In fall of 1992, Tony Johnson releases the MidasWWW browser. Based on Motif/X, MidasWWW allows viewing of PostScript files on the Web from Unix and VMS, and even handles compressed PostScript.
Another early popular web browser was ViolaWWW, which was modeled after HyperCard. However, the explosion in popularity of the web was triggered by NCSA Mosaic which was a graphical browser running originally on Unix but soon ported to the Apple Macintosh and Microsoft Windowskiller application of the Internet. Marc Andreessen, who was the leader of the Mosaic team at NCSA, quit to form a company that would later be known as Netscape Communications Corporation." platforms. Version 1.0 was released in September 1993, and was dubbed the killer application of the Internet. Marc Andreessen, who was the leader of the Mosaic team at NCSA, quit to form a company that would later be known as Netscape Communications Corporation.

Μήπως λες για τίποτα ψευτογραφικό περιβάλλον πρόσβασης στην Compuserve? Για ρίξε καμμιά πληροφορία ή screenshot.

Reaction score
5
Ο ακης1,μολονοτι αποκρυπτει την ηλικια του,φαινεται απ τα γραφομενα του, οτι ηταν "δραστηριος"τη δεκαετια του 80.
Δεν αποκρύπτω τίποτα. Είμαι 33, και ως φαίνεται, γιαυτό με σταυρώνουν καθημερινά τον τελευταίο καιρό! :twisted:
:-D

GTX

Reaction score
39
Ο 27 χρονος ΓΤΧ,αναπολει κι αυτος τη δεκαετια του 80?Ως....?:o
Καταρχήν ποιός μίλησε για δεκαετία του 80?????
Αν διαβάσεις και το κείμενο που έβαλε ο Άκης θα δείς οτι ο Mosaic βγήκε στη version 1.0 το 1993. Εγώ λοιπόν αφού αναρωτιέσαι είχα πρόσβαση στο internet από το 1994 όταν τελείωνα το Γυμνάσιο. Αλλά μιας και αναφέρθηκες στη δεκαετία του 80, στα τέλη της ασχολήθηκα με GW-BASIC και μετά PASCAL.

Αν δε ξέρουμε τίποτα για τον άλλο, να λείπουν οι εξυπνάδες. Καλύτερα δεν είναι έτσι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead