Επιτέλους home cinema!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Ωχ, θα μπει μέσα και θα σας σκίσει! :204::204:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

Αλλά πείτε και καμιά παρατήρηση... π.χ. σκέφτομαι σοβαρά να σκουρήνω το χρώμα στους τοίχους εκεί κοντά στην οθόνη αν και κινδυνεύω με παντόφλα :421:. Δεν ξέρω βέβαια πόση βελτίωση θα επιφέρει.. Για κουρτίνες καμία πρόταση; Θα βγάλω και μία πιο μακρυνή να δείτε όλο το χώρο πέριξ της οθόνης
Για να αποφύγεις τις αντανακλάσεις χρειάζονται 'γενναίες' αποφάσεις σαν αυτή-Ο Παναγιώτης το τόλμησε-το έκανε,
μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο με τον πλαινό τοίχο;;;:143:
Για αρχή ένα σκουρόχρωμο θα βοηθούσε(η' γκρι)-αλλά δυστυχώς αυτό είναι ένας από τους περιορισμούς όταν δεν έχεις dedicated home cinema:107:
Υπάρχουν πολλές αντανακλάσεις και από την οροφή-εκεί πάλι τι κάνεις;;;

Πρoσωπικά με ενοχλούν το φως που βγάζουν ο A/V και το Blue-Ray player-αυτό διορθώνεται εύκολα όμως

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

Excellent! :126:

Εχεις αποθηκεύσει δύο ρυθμίσεις γιά τον ήχο? Μία γιά TV και μία γιά PJ? Αφού με την οθόνη, όλο και κάτι θα αλλάζει. Η και πολλά!
OK! :444:
Once again, άριστος! :444:
'Οπως καταλαβαίνεις αγαπητέ Zizik το καλοκαίρι που θα έρθεις,έχεις πολλά να δεις-θα σε γυρίσουμε σε όλα τα 'σπιτικά σινεμά' και τη θάλασσα(μπρρρ κρύο:116:) θα την βλέπεις από φωτογραφία!!!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Σιγά μην τρέχουμε στις θάλασσες! Θα πιούμε, θα φάμε, θα δούμε ταινίες, τέτοια! :116:

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

Για να αποφύγεις τις αντανακλάσεις χρειάζονται 'γενναίες' αποφάσεις σαν αυτή-Ο Παναγιώτης το τόλμησε-το έκανε,
μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο με τον πλαινό τοίχο;;;:143:
Για αρχή ένα σκουρόχρωμο θα βοηθούσε(η' γκρι)-αλλά δυστυχώς αυτό είναι ένας από τους περιορισμούς όταν δεν έχεις dedicated home cinema:107:
Υπάρχουν πολλές αντανακλάσεις και από την οροφή-εκεί πάλι τι κάνεις;;;

Πρoσωπικά με ενοχλούν το φως που βγάζουν ο A/V και το Blue-Ray player-αυτό διορθώνεται εύκολα όμως
Στο μυαλό μου είσαι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάψω γκρι τον τοίχο αριστερα από την οθόνη, αλλά μετά βλέπω και το ταβάνι και πελαγώνω.. Δε βγάζω άκρη. Ίσως θα πρέπει να το αποδεκτώ ως έχει...

Για τα φωτάκια από τα μηχανήματα τι εννοείς; (ο ενισχυτής βέβαια ντιμάρεται μέχρι που να σβήνει εντελώς η οθόνη του)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

Για τα φωτάκια από τα μηχανήματα τι εννοείς; (ο ενισχυτής βέβαια ντιμάρεται μέχρι που να σβήνει εντελώς η οθόνη του)

Εγώ έτσι δεν θα μπορούσα να το δω το 'avatar'(η' άλλη ταινία) με τίποτα-ο λόγος είναι το φως του A/V και του player-
Προσωπικά τα μηχανήματα τα έχω τοποθετήσει στο πλάι-απέναντι μου μόνο δράση-τίποτα άλλο που να μου αποσπά την προσοχή-άσε που χάνεις και σε 'μαύρο':137:.
Για να δεις τι ζημιά σου κάνει στην εικόνα αυτό το φως-κλείσε όλα τα φώτα του δωματίου,
κατέβασε την οθόνη(κλειστός ο προβολέας εννοείται) και δες πόσο φως αντανακλά στην οθόνη μόνο από αυτά τα λαμπάκια:113:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Επιτέλους home cinema!!!

Mάνο καλοθέατα και καλοάκουαστα όλα το μπιμπλίκια!!

(Καλά μόνο με ένα sub την έβγαλες:137:;)

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

Εγώ έτσι δεν θα μπορούσα να το δω το 'avatar'(η' άλλη ταινία) με τίποτα-ο λόγος είναι το φως του A/V και του player-
Προσωπικά τα μηχανήματα τα έχω τοποθετήσει στο πλάι-απέναντι μου μόνο δράση-τίποτα άλλο που να μου αποσπά την προσοχή-άσε που χάνεις και σε 'μαύρο':137:.
Για να δεις τι ζημιά σου κάνει στην εικόνα αυτό το φως-κλείσε όλα τα φώτα του δωματίου,
κατέβασε την οθόνη(κλειστός ο προβολέας εννοείται) και δες πόσο φως αντανακλά στην οθόνη μόνο από αυτά τα λαμπάκια:113:
'Εχεις δίκιο. Πριν εννούσα να μου εξηγήσεις πως λύνεται (εύκολα) αυτο το πρόβλημα;

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

'Εχεις δίκιο. Πριν εννούσα να μου εξηγήσεις πως λύνεται (εύκολα) αυτο το πρόβλημα;

Να ντιμάρεις το φως του ενισχυτή τέρμα(όπως λες) και να τοποθετήσεις το player
στο βάθος σε κάποια από τα ράφια,
το sony έχει αρκετό φως από μία οριζόντια φωτεινή γραμή που εύκολα την καλύπτεις
με μία μαύρη λεπτή μονωτική ταινία(το έχω κάνει και ούτε που φαίνεται-μην ανησυχείς:107:)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

Μην μου πεις ότι σε επηρέασε ο 'gstriftos' με αυτό και αγόρασες τα Martin Logan;;;:135:

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Επιτέλους home cinema!!!

Mάνο καλοθέατα και καλοάκουαστα όλα το μπιμπλίκια!!

(Καλά μόνο με ένα sub την έβγαλες:137:;)
Ευχαριστώ Γιώργο! Ένα και πολύ μου είναι !! (για την ώρα) :137:

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

Μην μου πεις ότι σε επηρέασε ο 'gstriftos' με αυτό και αγόρασες τα Martin Logan;;;:135:

Για να είμαι ειλικρινής η παρουσίαση του Γιώργου ήρθε λίγο πριν καταλήξω στα focal dome (τα οποία παρεμπιπτόντως λατρεύει :135:) . Για την ακρίβεια εκείνες τις μέρες είχα πετύχει τα ηχεία σε κάποιο περιοδικό και μου μπήκαν οι πρώτες ιδέες.. Μετά το νήμα του Γιώργου όμως κανόνισα άμεση ακρόαση του συστήματος και τη συνέχεια την ξέρετε...

Once again λοιπόν thanks gstriftos!! :622:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Επιτέλους home cinema!!!

Και κατά πόσο ακριβής υπήρξα στην περιγραφή τους;
Έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετικό μιας και εσύ πλέον ζείς μαζί τους,ενώ εγώ τα είχα για ένα one week stand;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658

Συγχαρητήρια φίλε μου. Ο χώρος σου είναι όμορφος και πάνω απ'όλα πολύ ζεστός. Τα μηχανήματα σου όλα πολύ καλά διαλεγμένα και πιστεύω ότι έχουν κοινό παρανομάστη το υψηλό value for money. Πάντως ως κάτοχος των focal dome θα ήθελα να ακούσω πως αποδίδουν τα ηχεία σου!

Reaction score
39

Και κατά πόσο ακριβής υπήρξα στην περιγραφή τους;
Έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετικό μιας και εσύ πλέον ζείς μαζί τους,ενώ εγώ τα είχα για ένα one week stand;
Πάντως ως κάτοχος των focal dome θα ήθελα να ακούσω πως αποδίδουν τα ηχεία σου!
Σε σχέση με τα dome τα οποία τα έχω ακούσει 5-6 φορές, τα martin logan θεωρώ πως είναι πιο ακριβή. Δίνουν έναν πιο σαφή ήχο. Οι διάλογοι είναι καθαροί και τα περιφερειακά αγκαλιάζουν το χώρο επαρκώς. Και από ότι είδατε ο χώρος δεν είναι πολύ μικρός και έχει και αρκετές ιδιομορφίες. Αυτό που με το πέρασμα του χρόνου με ικανοποιεί περισσότερο είναι το σαμπ. Περισσότερα το βράδυ γιατί γίνεται ένας ψιλοπανικός στο γραφείο :413:

Reaction score
19
Απο καθε αποψη καταπληκτικος ο χωρος σου. Ενσωματωσες (και μελετησες) τα παντα με τοσο φυσικο τροπο οπου το συνολο μεταφερει αρμονια και ζεστασια. Μπραβο και παλι μπραβο και καλες θεασεις.:607:

Reaction score
39
Απο καθε αποψη καταπληκτικος ο χωρος σου. Ενσωματωσες (και μελετησες) τα παντα με τοσο φυσικο τροπο οπου το συνολο μεταφερει αρμονια και ζεστασια. Μπραβο και παλι μπραβο και καλες θεασεις.:607:
Ευχαριστώ γιια τα καλά σου λόγια! :107:

Reaction score
89
μαμιλια φιλτατε μαμεις και δερνεις εεεε !!!!! ακραιες καταστασεις ακραιων γαυρων!!!!! θεικο και βαλε!!!! :144:

ετοιμασου για το ντερμπι της κυριακης θα χουμε φιεστα το νου σου!!!!! :138:

Reaction score
39

Στο έπιπλο έγινε μία παρέμβαση και εκκρεμεί άλλη μία. Έβαλα ροδάκια και απομένει η προσθήκη ενός κουτιού για να «στεγάσει» τον ενισχυτή κυρίως, με την πάνω πλευρά πιο μακριά προκειμένου να φτάνει μέχρι τον τοίχο (γυψοσανίδα) κρύβοντας το χαμό με τα καλώδια.

Όπως επίσης θα γίνουν στις πόρτες παράλληλες οπές για τον εξαερισμό των μηχανημάτων και την επικοινωνία με τα τηλεκοντρόλ..:116:

Όταν φιλοτιμηθεί ο μαραγκός να το φέρει θα σας το δείξω ολοκληρωμένο
Λοιπόν ο μαραγκός το έφερε. Το έπιπλο τώρα είναι έτσι. Και το βασικότερο δεν φαίνονται τα καλώδια. Δε με τρελαίνει αλλά δε βαριέσαι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe