Επιτυχια της εβδομαδας

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τιτλος:"Tο μακρυ μακρυ μου χερι...
Στιχοι:Γιαννος
Συνθετης:Γιαννος
Εκτελεση:Γιαννος

Ολα τα λεφτα τα παιρνει:Γιαννος

Καλα βρε αθεοφοβε, και στο Κινημα τιποτα? :lol:

Reaction score
5
Καλά αυτός ξέφυγε. Όπως λέει ένας φίλος μου, για να κάνεις business με το Δημόσιο πρέπει να μπεις στο Υπουργείο με μια βαλίτσα με λεφτά και να μοιράζεις. Εντάξει αυτό...αλλά αν τα λεφτά δεν χωράνε στη βαλίτσα; Γι'αυτό υπάρχουν και οι λογαριασμοί στην Ελβετία ή τα Cayman...:D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντιγραφω απο το in.gr:

"...Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation την Παρασκευή, ο Μισέλ Ζοσεράν δήλωσε ότι το 2002 και 2003 ταξίδεψε αρκετές φορές στην Ελλάδα και είχε επαφές με ένα πρόσωπο το οποίο ονοματίζει ως «κύριο Ρ.», πρόεδρο της Thales International Grece.

«Αυτός ο τελευταίος» δηλώνει ο Ζοσεράν, «μου υπέδειξε πως έπρεπε να προβλέψουμε μια προμήθεια 7% με 10% για τον Έλληνα υπουργό Αμυνας»

Kατά την εφημερίδα, το συμβόλαιο κέρδισε δυστυχώς μια αμερικανική εταιρεία, η οποία, σύμφωνα με τον Ζοσεράν «υποστηριζόταν απευθείας από τον Ντικ Τσένι. Σύμφωνα με τον Ρ., χάσαμε αυτό το συμβόλαιο επειδή είχαμε 'λαδώσει' πολύ χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευσαν τον υπουργό Εσωτερικών και τον πρωθυπουργό».
..."

Δεν παρεμενα στην πολιτικη ο ηλιθιος... :oops:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Τελικά πρέπει να είσαι πολύ λέρα για να κυβερνάς γαλέρα. (πόσο μάλλον για να κυβερνάς ολόκληρο κράτος)

Reaction score
25.687
αν ημουνα εγω πρωθυπουργος για μια μερα...
(την αλλη μερα θα εχτιζα ενα μικρο σπιτακι με κηπακο κλπ)

Reaction score
51
αν ημουνα εγω πρωθυπουργος για μια μερα...
(την αλλη μερα θα εχτιζα ενα μικρο σπιτακι με κηπακο κλπ)
Έτσι, έτσι!!! :wink: :wink: :wink:
(μην ξεχάσεις Πάνο να αγοράσεις κανένα demo-car της Alpine & ένα δυνατό Home Cinema...) :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead