Επολογή πανιού

Reaction score
0
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum! Θέλω οποιοι γνωρίζουν να μου προτείνουν κάποιο ύφασμα για πανί.
Εχουμε χρησιμοποιήσει καραβόπανο αλλά ζάρωνε και δεν μας ικανοποίησε, τελικά πήραμε μουσαμά ο οποίος κατά την προβολή όπως ήταν αναμενόμενο γυαλίζει εκεί που χτυπάει το φώς του προβολέα...
Καμία άλλη ιδέα κανείς??

Reaction score
786
Καλως ηλθες!

Γιατι δεν αγοραζετε ενα ετοιμο, φθηνο πανι (οθονη προβολης) απο το Πλαισιο ας πουμε?

Reaction score
49
Ή να βάψετε τον τοίχο με τα κατάλληλα χρώματα (αν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει δηλαδή....Αν δεν υπάρχει κάτι από πίσω, παράθυρο κ.ο.κ)

Reaction score
14
xristina_84 said:
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum! Θέλω οποιοι γνωρίζουν να μου προτείνουν κάποιο ύφασμα για πανί.
Εχουμε χρησιμοποιήσει καραβόπανο αλλά ζάρωνε και δεν μας ικανοποίησε, τελικά πήραμε μουσαμά ο οποίος κατά την προβολή όπως ήταν αναμενόμενο γυαλίζει εκεί που χτυπάει το φώς του προβολέα...
Καμία άλλη ιδέα κανείς??
πανί απο κουρτινάδικο, black-out είναι ότι κοντινότερο στο πανί που χρησιμοποιούν οι έτοιμες οθόνες.

http://dir.forthnet.gr/786-0-gr.html πολλά κουρτινάδικα... αν είσαι Πάτρα ο συντονιστής Δημητρόπουλος θα σε βοηθήσει για κουρτίνα

Reaction score
49
dream_GR said:
αν είσαι Πάτρα ο συντονιστής Δημητρόπουλος θα σε βοηθήσει για κουρτίνα

Έ ρε γλέντια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(xristina_84, don't worry.......Τοπικό ανέκδοτο είναι αυτό... :lol: )

Reaction score
3
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Για μένα η καλύτερη λύση είναι να βάψεις τον τοίχο με μπεζ χρώμα.
Κάντο και θα με θυμηθείς.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις ιδέες, Γιάννενα είμαι.... οπότε θέλει ψάξιμο η δουλειά με την κουρτίνα!
Θα το κοιτάξω πάντως σίγουρα!

Reaction score
14
xristina_84 said:
Ευχαριστώ για τις ιδέες, Γιάννενα είμαι.... οπότε θέλει ψάξιμο η δουλειά με την κουρτίνα!
Θα το κοιτάξω πάντως σίγουρα!
η κουρτίνα αυτή, έρχεται σε τόπι 2.1μ πλάτος έτσι εχεις ότι θές για να την φτιάξεις σε νορμάλ διάσταση, χωρίς ραφές.

δηλαδή μια οθόνη 16:9 σε 120 ίντσες εχει ύψος 148 και πλάτος 260 περίπου. Ετσι είσαι μια χαρά με το blackout.

Κόστος ανα μέτρο γύρω στα 25 Ευρώ, άρα ~75 ευρώ το πολύ θα σου πάει.

Reaction score
384
Παρε πανι που φτιαχνουν τις οθονες, με το μετρο!!!
Στειλε pm εαν σε ενδιαφερει

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef