Ερωτήσεις ψάρακα

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα! Είμαι τελείως ψαρι στο θέμα του ήχου, και θέλω να ασχοληθώ σε περισσότερο βάθος, (τραπεζικού λογαριασμου επιτρέποντος) και έχω μια ερωτησούλα: θέλω να συνδέσω ένα 3,5 jack με έναν δικάναλο NAD 3020B για να ακούω μουσική από ηχεία της προκοπής και όχι απο τα ηχεία του λάπτοπ. Μπορώ να το κάνω αυτό?

Και μιας και έπιασα το θέμα του ενισχυτή, το μοντέλο αυτό είναι αξιοπρεπές; Το είχε πάρει ο πατέρας μου πριν και γω δε ξέρω πόσα χρονια, και έχω μείνει με την εντύπωση ότι στο καιρό του έσκιζε, αλλά δε ξέρω με σιγουριά. Α, και τα ηχεία που φορά το σύστημα είναι της mission electronics, μοντέλο 707 (νομίζω). Μιας και αυτά είναι επίσης πιο μεγάλα σε ηλικία από μένα και έχουν αρχίσει να το δείχνουν, είναι τόσο καλά ώστε να αξίζει να τα δώσω για συντήρηση (οπου φανταζομαι θα μου βγει ο κουκος αηδόνι) ή να πάω για καινούρια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση :102:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.193
Απάντηση: Ερωτήσεις ψάρακα

ναι, αυτά είναι εξοπλισμός σαν αυτόν που είχα κι εγώ στα παιδικά μου χρόνια, αλλά τώρα έχω 3 παιδιά και συ δε προβλέπεται μάλλον ως 20χρονος να ακούς από τα ίδια, εκτός κι αν πια δε σε πολυχαλάει το θέμα..

Για να συνδέσεις τα παραπάνω με το λάπτοπ το καλώδιο θα το βρεις έτοιμο σε κατάστημα ηλεκτρονικών με 3-4 ευρώ. "Μίνι τζακ στερεοφωνικό σε ερ σε ά" πες τους.

Τώρα αν ο τραπεζικός σου λογαριασμός σηκώνει έξοδα, δες και τις προτάσεις μου εκεί:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=62941&page=5

Reaction score
0

Ευχαριστώ! Πήρα το καλώδιο και επιτέλους μπορώ να ξεφορτωθω τα σπαστικά κιτ ηχεία του pc...

Reaction score
384

Γιωργο,

καλως ηρθες στο φορουμ, by the way.
:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads