Ερωτηση για αντιστασεις ηχειων....χελπ :)

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια...
Εχω εναν ενισχυτή yamaha (dsp AX 620 κλικ, ο οποιος ειναι 90WRMS)Ο ενισχυτης περνει 2 σετ μαιν ηχειων.Και το manual λεει οτι αν χρησιμοποιεις συγχρόνως και τα 2 σετ πρεπει το καθε ηχειο να εχει το λιγοτερο 8Ω αντισταση, ενω αν χρησιμοποιεις το ενα σετ 4Ω αντισταση.Και εγς σκεφτομαι να παρω 2 σετο ηχειων το ενα αυτο:http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=69911 με 4Ω και το αλλο αυτο:http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=80701 με 6Ω.Θα υπαρξει πρβλημα αν το βαζω δυνατα???η καποιο οποιοδηποτε αλλο προβλημα...??????
ευχαριστω πολυ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Ναι θα υπάρξει.
Να ρωτήσω γιατί να πάρετε 2 ζεύγη ηχειών για main?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ερωτηση για αντιστασεις ηχειων....χελπ :)

Τι ειδους προβλημα θα υπαρξει, οταν θα τα εχω και τα 2 δεν θα το βαζω τερμα τερμα..και εκτος αυτου ο ενισχυτης ειναι 90wrms.εννοω οτι ειναι μικρος γιαυτα αρα τι προβλημα θα μπορουσε να δημιουργησει...Παιρνω δε μαιν γτ θελω τις κολονες που θα ειναι στο εδαφος να τις εχω για ταινιες και τα crystal audio για που θα τα εχω πολυ ψηλα σχεδον στο ταβανι για μουσικη..
Βλακειες κανω??? δεν ξερω δεν μου αρεσει να ακουω μουσικη απο ηχεια που ειναι στο εδαφος παντα ψηλα τα ειχα τα ηχεια μου....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Κάκως:126:

Προτιμότερο είναι να πάρετε ένα ζευγος καλυτερο παρά 2.Θα ακούτε καλύτερα και στις ταινίες και στην μουσική.
Εξάλλου τα ηχεία συνήθως την παθαίνουν από μικρό ενισχυτή (επειδή ζορίζεται) και όχι από μεγάλο.
Τώρα αν σας αρέσει να ακούτε την μουσική απο ψηλά...δικό σας το καρπούζι και το μαχαίρι.

Reaction score
1.846
Απάντηση: Ερωτηση για αντιστασεις ηχειων....χελπ :)

Αν η τοποθέτηση των ηχείων στο χώρο δεν γίνεται με τον "παραδοσιακό" τρόπο, δεν υπάρχει θέση των οργάνων στο χώρο (όταν υπάρχει στην ηχογράφηση). Υπάρχει δηλαδή μείωση της ποιότητας αναπαραγωγής.

Συμφωνώ επίσης με τον gstriftos, ένα ζευγάρι ηχείων (για κύρια) και καλό. :403:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale