Ερωτηση για βάση ηχειου

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
παιδια καλησπερα.
Εχω τα b&w 684!τα οποια ειχαν και καποιες βάσεις οι οποίες εχουν διπλάσιο σχεδον μέγεθος απτο ηχείο.
Ηθελα να ρωτησω,αν Δεν χρησιμοποιησω τις βάσεις, θα ειμαι φάουλ για καποιο λογο στήν απόδοση τους ή δεν υπαρχει θεμα?
Θενξ

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.250

!!
θα τις αφηνα, ισως αποσβαινουν καποιους συντονισμους απο την καμπινα..προς το πατωμα.. αν και περισσοτερο το βλεπω θεμα ευσταθιας. Με τι πατανε στο πατωμα καρφι? ή κατι αλλο?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

!!
θα τις αφηνα, ισως αποσβαινουν καποιους συντονισμους απο την καμπινα..προς το πατωμα.. αν και περισσοτερο το βλεπω θεμα ευσταθιας. Με τι πατανε στο πατωμα καρφι? ή κατι αλλο?

Εχει απο κατω κατι στρογγυλά απο ενα υλικο σαν ελαφρώς μαλακό πλαστικό.

Reaction score
30.455
Kανονικά η συσκευασία περιλαμβάνει τόσο τα λαστιχένια ποδαράκια που λες όσο και spikes

και εσύ επιλέγεις ποια θα χρησιμοποιήσεις.
Αυτά λοιπον,αν δεν κάνω λάθος, μπορούν να βιδωθούν είτε στην ξύλινη βάση είτε απευθείας πάνω σττο ηχείο.
Αυτό που θα αλλάξει λίγο, είναι το ύψος του ηχείου και κατ' επέκταση το ύψος του τουίτερ ,συνεπώς θα πρέπει να το δεις σε σχέση με το ύψος στη θέση ακρόασης.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.250
... βαλε ακιδες...στα ηχεια..κ οι ακιδες να πατανε πανω στις βασεις!!
Μαιμου πατεντα .. κ την κανω copyright (c)
...θα αναγνωριστω ποστμορτεμ να το κ να με θυμαστε..

Reaction score
6
ΦΙλε δεν θα ακουσεις διαφορα......οτι και εαν διαβασεις.

Κοιτα να ναι οσο σταθερο μπορεις. Στο βιβλιαρακι μεσα λεει τις ακιδες οτι ειναι για το χαλι και το πλαστικο για το πατωμα....ενω η θεωρια του hifi στηριζει πλακακι με ακιδα. Εγω δοκιμασει και τα δυο προσωπικα δεν ακουσα διαφορες.

Reaction score
6
ασχετος εισαι εσυ και ολα τα υπολοιπα :)

θα σου κανω blind test στο συστημα μου και αμα ακουσεις διαφορα χεσε με.
Απο στομα καλα πας και μαγκια αλλα ολα αυτα απο μια οθονη πισω. Μαθε να μιλας.Δοκιμασα κατι και το λεω στο παιδι εσυ το ζορι τραβας;
[DOUBLEPOST=1474154866][/DOUBLEPOST]και τωρα θα κανεις μπαν επειδη εσυ εδω μαμας κοσμο και επιτρεπεται να μιλας οπως θες ενω οι αλλοι οχι.
ΜΑΓΚΑΣ:)

Reaction score
6
αλλα θα απαντησω στο παιδι με απλα λογια χωρις να τον βαζω να διαβαζει αρλουμπες.

Εαν το σπιτι ειναι δικο σου καικατω εχει πλακακι η ξυλο βαλε τα πλαστικα που εχει στην συσκευασια....εαν δεν σε νοιαζει μην το χαραξεις....βαλε τις ακιδες.

εαν θες ντε και καλα να βαλεις ακιδες και δεν θες να χαραξεις το πατωμα βαλτο να κατσει σε μια πλακα. Αλλα υπαρχει περιπτωση εαν το πατωμα δεν ειναι τελειως ευθεια να συντονιζει η πλακα.

Εγω στο συστημα μου σε blind τεστ δεν ακουσα διαφορα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
και τωρα θα κανεις μπαν επειδη εσυ εδω μαμας κοσμο και επιτρεπεται να μιλας οπως θες ενω οι αλλοι οχι.
ΜΑΓΚΑΣ:)
Oχι δα, κρίμα για το ban .
Aπλά τα ποστ σου θα πηγαίνουν στο νήμα ''Εδώ γελάμε''.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef