Ερωτηση για ενισχυτη και ηχεια.

Reaction score
0
Καλησπερα σας.Ειμαι ερασιτεχνης dj και σκεφτομαι να αγορασω ηχεια και ενισχυτη αυτο τον καιρο.Τα θελω γενικα για παρτακια(φιλοι,γνωστοι,beach parties κλπ).Τα λεφτα που διαθετω ειναι κοντα στα 1000 ευρω.Εχω δει καποια πραγματα απο ηχεια και ενισχυτες αλλα θα ηθελα να μου προτεινεται και εσεις εναν καλο συνδυασμο.

Το συστημα που ειχα δει ειναι αυτο:
ενισχυτης

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=13677&LANG=GR

2 x ηχεια

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14140&LANG=GR

Reaction score
0
Απάντηση: Ερωτηση για ενισχυτη και ηχεια.

Καλησπερα σας.Ειμαι ερασιτεχνης dj και σκεφτομαι να αγορασω ηχεια και ενισχυτη αυτο τον καιρο.Τα θελω γενικα για παρτακια(φιλοι,γνωστοι,beach parties κλπ).Τα λεφτα που διαθετω ειναι κοντα στα 1000 ευρω.Εχω δει καποια πραγματα απο ηχεια και ενισχυτες αλλα θα ηθελα να μου προτεινεται και εσεις εναν καλο συνδυασμο.

Το συστημα που ειχα δει ειναι αυτο:
ενισχυτης

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=13677&LANG=GR

2 x ηχεια

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14140&LANG=GR
Κοίταξε το προηγούμενο thread <<ΗΧΕΙΑ ΡΑ & ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ>> αν δεν λυθούν οι απορίες σου τα ξαναλέμε σε λίγο. Προσωπικά πιστεύω να σε καλύψει απόλυτα.:126:

Reaction score
0

Το εχω διαβασει το thread αυτο και ακομα εχω αποριες.Βασικα επειδη ειμαι ψιλο εως χοντροασχετος με θεματα ηχου και την ψαχνω τωρα την δουλεια,θα ηθελα ενα καλο και σχετικα φορητο συνολο 2 ηχειων και ενος ενισχυτη εως 1000 ευρω.Ειχα δει ενα πακετακι απο με JBL-JRX 125 και ενισχυτη αλλα προτιμω τα εγχωρια μαγαζια.Χωρια που αυτα τα ηχεια ειναι ψιλοθηρια σε βαρος.

Reaction score
0

Το εχω διαβασει το thread αυτο και ακομα εχω αποριες.Βασικα επειδη ειμαι ψιλο εως χοντροασχετος με θεματα ηχου και την ψαχνω τωρα την δουλεια,θα ηθελα ενα καλο και σχετικα φορητο συνολο 2 ηχειων και ενος ενισχυτη εως 1000 ευρω.Ειχα δει ενα πακετακι απο με JBL-JRX 125 και ενισχυτη αλλα προτιμω τα εγχωρια μαγαζια.Χωρια που αυτα τα ηχεια ειναι ψιλοθηρια σε βαρος.

Λοιπόν μπορείς να δώσεις βάση σ' αυτόν εδώ το συνδυασμό:
LD Systems Stinger 12"
1 ζεύγος & 1 τελικό LD systems DEEP2 2x800W/2Ω

Ηχείο ξύλινο 18kg x 2 τεμ & ενισχυτής class H 15,9kg
Αρχική συνολική τιμή: 1300€
Τιμή προσφοράς που θα σου κανονίσω από κει 1106€ με ΦΠΑ & δωρεάν μεταφορά.

Η τιμή που λέμε είναι για κάποια συγκεκριμένα πακέτα σε λίγες μέρες θα έχουν ανέβει & στο site. Aπλά δεν έχω προλάβει να τ' ανεβάσω ακόμη.:126:

Reaction score
0

Ολο αυτο το πακετακι μαζι με βασεις στηριξης και καλωδια συνδεσης μικτη-ενισχυτη-ηχεια ποσο περιπου θα παει?Απο εγγυηση τι παιζει επισης?

Reaction score
0

Ολο αυτο το πακετακι μαζι με βασεις στηριξης και καλωδια συνδεσης μικτη-ενισχυτη-ηχεια ποσο περιπου θα παει?Απο εγγυηση τι παιζει επισης?
Εμεις είμαστε επισημοι Dealers της Adam Hall για τη χώρα μας, που είναι ο ιδρυτής & ιδιοκτήτης της LD Systems & LD Systems Pro.
H εγγύηση είναι η επισημη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δηλ. 2 χρόνια καλής λειτουργίας.
Όσο για τα μεγάφωνα η εγγύηση είναι σχετικά περιορισμένη. Δηλ. αν σου καεί από κακή χρήση ή κακή τάση δικτύου τότε δεν ισχύει η εγγύηση. Επίσης να προσέξεις να μην βάλεις ποτέ συστήματα ήχου
να οδηγηθούν από γεννήτρια χωρίς ενδιάμεσα να τοποθετήσεις ένα πολύ καλό σταθεροποιητή τάσης.

Το πακετο μπορεί να φτάσει πέρι τα 1340€ με μείκτη, ηχεία, καλώδια, ενισχυτή & τριποδα αλουμινίου στην πόρτα σου.
Αν θέλεις κάτι πιο φτηνό ή κάποια άλλη πληροφορία στείλε email στο contact form της εταιρίας ή στο [email protected], γιατί το forum δεν είναι μαγαζί για προσφορές.

Συγνώμη αλλά είναι νόμος του AVsite αυτό & θα μας την πούνε.:126:

Reaction score
7

Θα σου προτεινα ενισχυτη να κοιταξεις και τον behringer ep 2500/4000 (ιδιο μοντελο ειναι)

Με 300 ευρω εχεις ενισχυτη σκυλι(δοκιμασμενο) ακομα και στα 2ohm.(υπαρχει και τεστ στο avsforum)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508