Ερωτηση για ενισχυτη

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Απάντηση: Ερωτηση για ενισχυτη

Στα 700 ευρώ περίπου ο XTZ μάλλον είναι μονόδρομος.
Η απόφαση που μένει είναι πόσα θα μπορέσω να ξοδέψω και αν καταφέρω να κάνω κανένα
άκουσμα του XTZ και του Harman στην Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ πολύ και κάθε άλλη συμβουλή από τα μέλη είναι ευπρόσδεκτη.
Με βοηθήσατε να ξεπεράσω την κρυφό - ρετρολαγνία που είχα σαν παλιός
χρήστης που δεν θέλει να αποχωριστεί τον 15-ετίας ενισχυτή του γιατί νομίζει ότι δεν θα βρει
καλύτερο ήχο....

Reaction score
11.797
Δεν αφήνεις τα 700 στη θέση τους και να κοιτάξεις για κάνα διακοπτικό ενισχυτικό 200άρι ή 400άρι με πολύ λιγότερα χρήματα; Το οποίο θα ταρακουνάει και τα ηχεία σου;

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823

Μια άλλη πρόταση. Άλλαξε τα ηχεία και πάρε αυτά, ή αυτά.
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα ηχεία λέω να πάω πρώτα για ενισχυτή και μετά βλέπουμε...
(άσε που η τιμή για τα ATC είναι αστρονομική για τα δεδομένα μου.)
Το Inspiration είναι προσιτό αλλά φαντάζομαι για να το απολαύσω στο τέλος θα χρειαστώ και ενισχυτή..

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Απάντηση: Re: Ερωτηση για ενισχυτη

Δεν αφήνεις τα 700 στη θέση τους και να κοιτάξεις για κάνα διακοπτικό ενισχυτικό 200άρι ή 400άρι με πολύ λιγότερα χρήματα; Το οποίο θα ταρακουνάει και τα ηχεία σου;
Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο.
Τι είναι σε παρακαλώ τα διακοπτικά ενισχυτικά?Κάποια πρόταση?
(η αλήθεια είναι ότι τα 700 στην παρούσα συγκυρία είναι δύσκολο ποσό.)

Reaction score
11.797
Re: Απάντηση: Re: Ερωτηση για ενισχυτη

Τι είναι σε παρακαλώ τα διακοπτικά ενισχυτικά?
WHAT??

Τα "ψηφιακά" ενισχυτικά που λένε μερικοί. Class-D ενισχυτές με μικρή κατανάλωση ρεύματος και έκλυση θερμότητας που αποδίδουν αρκετή ισχύ με μικρό μέγεθος (και καλή ποιότητα ήχου, αλλά μερικοί διαφωνούν).

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερωτηση για ενισχυτη

Όσο ζω μαθαίνω...
(πάντως μια γρήγορη αναζήτηση μου έδειξε ότι η high-fideladiki κοινότητα μάλλον είναι αρνητική)

Reaction score
11.797
Εσύ είσαι "χαϊφιντελάς" ή θέλεις ένα καλό φτηνό δυνατό μηχανάκι καλύτερο από αυτό που έχεις για να απολαμβάνεις τη μουσική σου;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

επειδη ο φιλος μολις ξεπερασε την φοβια-προκαταληψη να παει απο vintage μηχανημα σε καινουριο και επειδη ετυχε να μην εχει υποψη του τα class d, οι εχοντες μια μεγαλυτερη εμπειρια καλο θα ηταν να του υποδειξουν συγκεκριμμενες υλοποιησεις, ολοκληρωμενες, ετσι ωστε ο ανθρωπος να αποκτησει μια ρεαλιστικη εικονα, και να μην χαθει μεσα σε ανουσια κατεβατα, και να βοηθηθει με καποιες εξτρα εναλλακτικες.

Reaction score
11.797
Σωστά τα λες, αλλά δεν είμαι κατάλληλος για να το κάνω αυτό. Ευχαρίστως να προτείνω 1-2 modules (όπως πλακέτα χωρίς τροφοδοτικό πήρα κι εγώ) για DIY (όπως το λινκ που έβαλα παραπάνω), αλλά από έτοιμο, έχω μαύρα μεσάνυχτα. Ας ελπίσουμε να δει το θέμα κάποιος γνώστης και να προτείνει.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823

Με το budget που έχω σίγουρα δεν είμαι χαιφιντελάς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα στον καλό ήχο με τα χρήματα που διαθέτω.
(δεν είμαι περιστασιακός χρήστης ακούω καθημερινά 2-3 ώρες και διαθέτω ποοολυυυυ μεγάλη συλλογή)
Εάν το Class-D μπορεί να προσφέρει καλύτερης ποιότητας ήχο (για το χρήμα που διαθέτω) από τα
Α ή ΑΒ δεν έχω καμία αντίρρηση!
Πάντως σίγουρα δεν είμαι για DIY κλπ συνεπώς περιμένω κάποια πρόταση.
Μόλις δάβασα για την NuForce και το ψάχνω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Tα έτοιμα είναι λίγα και ανεξηγήτως ακριβά,ειδικά αν δεν θέλει κάποιος ν αγοράσει απο εξωτερικό.
Για αυτό ούτε εγώ πρότεινα κάποιον διακοπτικής φύσης ενισχυτή.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823

Ευχαριστώ για τις προτάσεις στα ψηφιακά αλλά λέω να παραμείνω στους κλασσικούς ενισχυτές.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.654

Για Class D ενισχυτές, υπάρχει και η Wyred4Sound, που εκτός των απευθείας πωλήσεων, διαθέτει τα προϊόντα της και μέσω της Item Audio στην Αγγλία.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823

Πολύ ωραίοι φαίνονται αλλά στις 1675 λίρες...

Reaction score
3
παρε τον xtz που σου προτεινε ο φιλος σε αυτα τα λεφτα δεν παιζει τιποτε αλλο εχει και ντακ,
και εχει και μουρη για το ψυχολογικο.
Υπαρχει και η λυση του μεταχειρισμενου κυκλοφορουν αρκετες ευκαιριες.

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823

Άκουσα πολύ καλά λόγια σε σχέση ποιότητας τιμής για το σετ Denon Pma 710 + cd 710
όμως στάθηκε αδύνατο να τους βρω σε στοκ στη Θεσσαλονίκη ώστε να ακούσω το αποτέλεσμα.
Μήπως κάποιος χρήστης έχει άποψη να με διαφωτίσει?
Επίσης στα λεφτά του XZT παίζει ο Denon PMA 1510 που απ ότι διαβάζω παίζει ''παπάδες''
Κάποια άποψη?
(έμαθα ότι κάποιος συν - φορουμίστας είναι ειδικός στο γιαπωνέζικο...άντε να βοηθήσει λίγο...)

Γενικά στην Θεσσαλονίκη υπάρχει φοβερό πρόβλημα με τον δικάναλο ενισχυτή δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα σε στοκ με εξαίρεση τα Yamaha 500 και 700 τα οποία θα πάω να ακούσω τις επόμενες μέρες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON