- Reaction score
- 49
Έχω την εντύπωση ότι απλά δεν ήξεραν γενικώς!! Δεν είναι ότι δεν ήξεραν το Fabia........Ούτε τα ηχεία ήξεραν αν χωράνε στην πόρτα σου αλλά ούτε καν να σκεφτούν να ανοίξουν την πόρτα (την θέση του ηχείου) και να τσεκάρουν αν χωρούν ή όχι.........Μιλάμε για χασάπηδες................Ομως, οπως φανηκε, οι ανθρωποι εκει ΔΕΝ ηξεραν σε καμμια περιπτωση το αυτοκινητο μου. Αφου μετα απο 5-6 ωρες προσπαθειας μου ειπαν "Παρε Ibiza !!!...". Και μετα εμεινε το αμαξι εκει ολη νυχτα! Μου προτειναν καποια αλλα peerless να βαλω, αλλα ηταν λιγο μονο κοντυτερα απο τα definition 6. Δεν χωραγαν ουτε αυτα δηλαδη χωρις να κοπει η σιτα της ταπετσαριας (και να βγει το ηχειο απεξω).
Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι κράτησαν το αυτοκίνητο στο μαγαζί τους το βράδυ για να βάλουν απλά ένα σετ ηχείων!!! :shock:
Αν είναι δυνατόν!!!
Δηλ. αν έπρεπε να βάλεις καλώδια/ασφάλειες/ενισχυτές και sub θα στο κρατούσαν καμιά βδομάδα??? Ή κανένα μήνα??? :shock: :shock: :shock:
Ήμαρτον!!
Η Peerless σε αρκετές περιπτώσεις βάζει crossover περίεργης αισθητικής (χωρίς κουτί πχ....μόνο η πλακέτα με τα πυκνωτάκια κ.ο.κ.)Και ειχαν και ενα crossover δικης τους νομιζω κατασκευης.
Οπότε πιθανότατα αυτό που είδες μπορεί να είναι της Peerless και όχι δικό τους......
Εσύ κινήθηκες λογικά......ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ. Ο τυπος απο το καταστημα ξεκινησε και τρυπαγε και προσπαθουσε να χωρεσει το ηχειο... Η ταπετσαρια ομως δεν κουμπωνε. Μετα προταθηκε η ιδεα να μπουν απεξω και να τρυπηθει η σιτα. Δεχτηκα διοτι δεν ειχα παρει χαμπαρι για το ντουλαπακι. Αλλα και επειδη με ενδιεφερε να τοποθετηθουν τα ηχεια. Ειχαν γινει παραγγελια και δεν μου ειπε τιποτα να τα κρατησει και να μου βαλει καποια αλλα. Τελος παντων. Δε μπορω ουτε να σκεφτω τωρα... Εγω νομιζω οτι σαν καταναλωτης - πελατης εκανα την ερευνα μου μεχρι ενα σημειο!! Απο κει και περα δεν μπορω εγω να ξερω το βαθος της πορτας...
Έψαξες, ρώτησες και πρότεινες στο παλικάρι τι θα ήθελες.......
Από εκεί και πέρα είναι δική του η υποχρέωση να σε ενημερώσει ότι: δεν χωράει το ηχείο, αν μπει δεν θα ανοίγει το ντουλαπάκι κ.ο.κ.
Σε τελική ανάλυση.....Σου πρότεινε ο ίδιος κάποιο άλλο ηχείο?
Ή ακόμα και εκεί ήταν σκράπας???
Χώρια που είναι απαράδεκτη αντιμετώπιση πελάτη, να βλέπει ότι τα ηχεία δεν χωρούν και αντί να τα κρατήσει και να σου παραγγείλει άλλα (η απόλυτα λογικότερη λύση που είχε...) προσπάθησε με το ζόρι να τα βάλει στις θέσεις τους...... :shock: :shock:
Εμενα Γιαννη το ΜΟΝΟ που με ενδιαφερει τωρα ειναι να τοποθετηθουν τα ηχεια αυτα ΣΩΣΤΑ... Αλλαγη κλπ δεν γινεται τωρα, ουτε να παω να τους ξαναμιλησω, διοτι ειμαι μονιμα Κρητη, πια... Οποτε αν ξερεις εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος φιλος κανενα καλο μαστορα Χανια,Ρεθυμνο ή Ηρακλειο, δωσε τα φωτα σου να ξεκινησω απο κει...Αν τα εβγαζα και τα τοποθετουσα πισω και μπροστα να βαλω καποια μικροτερα ? Και να αγορασω νεες ταπετσαριες ? Η να τα αφησω και να κανω πανελ ?
1) Δεν αλλάζεις επενδύσεις στις πόρτες!! Πολύ ακριβή λύση και περιττή!!
2) ΔΕΝ βάζεις τα ηχεία πίσω........Τελεία και παύλα.......
3) Η καλύτερη λύση (ηχητικά και αισθητικά) είναι να βρεις κάποιον τεχνικό/εγκαταστάτη που θα σου φτιάξει ένα door panel για το Fabia......
Θα το ντύσει και με μια ωραία δερματίνη (ή βινύλιο ή δέρμα ή ό,τι μπορεί η τσέπη σου) που θα διαλέξεις ΕΣΥ και θα είσαι άψογος............
Θεώρησε ως ανώτερο όριο τα 200 ευρώ............
Και οπωσδήποτε να τους πεις αναλυτικά (και να τους τα δώσεις και σε χαρτί) τι ακριβώς θέλεις και τι δεν θέλεις να σε προβληματίσει (ντουλαπάκι, χρώμα κ.ο.κ.)
Μαγαζί στην Κρήτη δεν ξέρω (αλλά θα προσπαθήσω να μάθω και να σου πω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη). Λίγη υπομονή!!
Και μην σε πέρνει από κάτω......
Θα φτιαχτεί και θα μείνεις και πολύ ικανοποιημένος!!
Δυστυχώς, ό,τι και να κάνεις, όσο και να το ψάξεις πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που απλά θέλουν να μας φάνε λεφτά....Και δυστυχώς στην πρώτη σου προσπάθεια έπεσες πάνω σε τέτοιους...............
(πάντως πίστεψέ με......Καλύτερα που σου έτυχε στην αρχή παρά σε κάποια προσπάθειά σου αργότερα-πχ σε ενισχυτές κ.ο.κ- όπου ένα λάθος θα σου στοιχίσει πολύ παραπάνω και θα κρύβει και κινδύνους.....