Ερωτηση για σφραγισμενο δεκτη Novaβοχ HD 831

Reaction score
205
Καλησπερα.

Απο Πριν απο περιπου 2 χρονια μου εχει μεινει ενας δεκτης της ΝΟΒΑ HD 831 , σφραγισμενος, απο μια προσφορα που ειχα παρει , αλλα τελικα δεν ενεργοποιηθηκε ποτε, και μου εμεινε ο δεκτης σφραγισμενος μαζι με την καρτουλα του μεσα.
Ηθελα να ρωτησω, αυτος ο δεκτης τωρα εχει καποια αξια αν δεν εχω νοβα? και αν οχι αξιζει να τον πουλησω? η δεν μπορει πλεον να χρησημοποιηθει απο κανεναν αλλον?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Ερωτηση για σφραγισμενο δεκτη Novaβοχ HD 831

μπορείς να δεις τα ελευθερα δορυφορικά καναλια. Αν βαλεις και το επίγειο USB της Nova βλέπεις και τα επίγεια.

Reaction score
4.910

Νομιζω ομως πως για να δουλεψει θα πρεπει να εχει στην υποδοχη την καρτα με την οποια ηταν παντρεμενος, εστω κι αν εχει ληξει η συνδρομη (δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος παντως γι αυτο...)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
4.910

Αγοραστη δεν θα βρεις παντως, αφου η νοβα τους δινει τζαμπα τους 831 στους νεους συνδρομητες....

Reaction score
205

Δεν παιζει ρολο ομως οτι ο δεκτης ειναι καινουριος και δεν εχει γινει ενεργοποιηση ποτε?

Reaction score
4.910

Δεν παιζει ρολο ομως οτι ο δεκτης ειναι καινουριος και δεν εχει γινει ενεργοποιηση ποτε?
Για καποιον που θα κανει συνδρομη νοβα ο δεκτης θα δοθει δωρεαν πλεον, οποτε κανεις δεν εχει λογο να πληρωσει επιπλεον για να τον παρει. Αν καποιος δεν θελει συνδρομη νοβα αλλα μονο ελευθερα καναλια μπορει να βρει καλυτερους δεκτες με πολυ φτηνη τιμη (καινουργιους η μεταχειρισμενους)

Reaction score
16

Για καποιον που θα κανει συνδρομη νοβα ο δεκτης θα δοθει δωρεαν πλεον, οποτε κανεις δεν εχει λογο να πληρωσει επιπλεον για να τον παρει. Αν καποιος δεν θελει συνδρομη νοβα αλλα μονο ελευθερα καναλια μπορει να βρει καλυτερους δεκτες με πολυ φτηνη τιμη (καινουργιους η μεταχειρισμενους)

Μην το λες Φιλιππε...ολο και καποιος θα βρεθει να την πατήσει με το μαυρο στην ΕΡΤ:whistling:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.280
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale