Ερωτηση για DVD recorder

Reaction score
0
Ειμαι στην ερευνα για αγορα dvd recorder.

Τι πρεπει να προσεξω?
Διαβασα αρκετα σημαντικα πραματα σε αλλο τοπικ για καποια μοντελα της sony.

Εχω καποιες αποριες.

Ολα τα dvd recorder γραφουν στον σκληρο που εχουν ενσωματωμενο...
1- αλλα μερικα απο αυτα γραφουν απευθειας σε dvd ή cd,σωστά?

2- Εννοειται πως με ενα απλο usb θα μπορω αυτο που εχω γραψει στο dvd recorder να το μεταφερω στο pc ετσι?

3-Μηπως η ποιοτητα κατα την εγγραφη χαλαει πολυ αναλογα το μοντελο? Πως θα το ελεγξω αυτό πριν κανω αγορά?

Επισης κατι που με ενδιαφερει ειναι οι υποτιτλοι, για την συμβατοτητα κυριως στο φορουμ διαβασα για απλα dvd player, αμα καποιος εχει κανα dvd recorder και ειναι ευχαριστημενος ας προτείνει κατι.

Αυτο ειναι που μου αρεσει χωρις να ξερψ πολλα πολλα,απλα φοβαμαι για το αν δεχεται υποτιτλους.
TOSHIBA DVD player recorder RD 87DT

Thanks..

Reaction score
5
1. Κυρίως σε DVD κατευθείαν έγραφαν, αργότερα εμφανίστηκαν αυτά με σκληρό δίσκο. Άρα, ναι.
2. Όχι. Αν κάποιο DVD/HDD recorder το κάνει, πρέπει να το λέει καθαρά. Καλύτερα δες αν μπορείς να βρεις το manual από το site του κατασκευαστή και να το διαβάσεις για να είσαι σίγουρος.
3. Οι διαφορές θεωρώ ότι είναι πλέον μικρές. Περισσότερη σημασία έχει να έχεις καλή και καθαρή λήψη κεραίας (μιλάμε για απλά free-to-air κανάλια). Επίσης, μπορείς να διαλέξεις το ποσοστό συμπίεσης εικόνας κατά τη διάρκεια της εγγραφής, που σημαίνει ότι μπορείς να ρίξεις την ποιότητα προς χάριν του χώρου, ή να αυξήσεις την ποιότητα (μέχρι το όριο της λήψης με την κεραία) με αντίκτυπο στον χώρο του σκληρού.

Δυστυχώς δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο δείχνει ελληνικούς υπότιτλους στα DivX...

Reaction score
0
Απάντηση: Ερωτηση για DVD recorder

Ολο και καποιος θα εχει recorder σολοκληρο φορουμ, δεν εχει να μου προτεινει κατι?
Να μην παω στα τυφλά..

Ειδα και ενα της sony, το gx350, το ξερει κανεις?

Reaction score
0
Αν θελεις Sony δες από το 750 και πάνω.. αλλά δεν ξερω εαν ειναι ΟΚ με τους υπότιτλους που σε ενδιαφέρει. Γενικά με εξαιρεση το πολύ καλό αλλά ακριβό 1070, εγώ Sony recorder μαλλον δεν θα αγόραζα...

Εγώ έχω το Pioneer (545 ΗΧ-S) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. (από εικόνα, εγγραφη, αναπαραγωγη, δυνατότητες και ποιοτητα κατασκευής) αλλά εχει πλέον αντικατασταθει από το 555.

Δες και Philips το 5570 εαν το βρείς κατω από 350 Ευρώ (με 250 Gb δίσκο) είναι πολύ καλό μηχάνημα.

επισης LG καλά και τιμια μηχανάκια, τα οποία παιζουν και απροβλημάτιστα Ελληνικους υποτιτλους σε DivX/xvid

Reaction score
0
Το Philips 5570 είναι πολύ καλό και έχει καλή σχέση τιμής/απόδοση. Περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του για να το πάρω κι εγώ.

Προς το παρόν έχω το LG RH188. Είναι αρκετά οικονομικότερο αλλά και υποδεέστερο από το Philips 5570.

Reaction score
0

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Βρηκα και αυτο, ειναι πιο οικονομικο απο το 545

Pioneer DVR-440H-S
DVD Recorder 1080p με σκληρό δίσκο 80Gb

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ερωτηση για DVD recorder

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Βρηκα και αυτο, ειναι πιο οικονομικο απο το 545

Pioneer DVR-440H-S
DVD Recorder 1080p με σκληρό δίσκο 80Gb
Καλύτερα οχι, είναι παλαιό μοντέλο

Reaction score
0
Και ο 80άρης πολύ μικρός για εγγραφές υψηλής ποιότητας.

Reaction score
0

Ναι το απεκλεισα αυτο το recorder.
Δεν ξερω τι θα κανω, δεν αποφασισα ακομα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ερωτηση για DVD recorder

Ναι το απεκλεισα αυτο το recorder.
Δεν ξερω τι θα κανω, δεν αποφασισα ακομα.

Εχω το PHILIPS 5570Η
Για τα λεφτα του ΚΟΡΥΦΑΙΟ(γυρω στα 380 ευρω)
Κανει σχεδον τα παντα(εχει υβριδικο δεκτη συν τοις αλλοις)

Reaction score
0

Αρχικα ελεγα μεχρι 250,αλλα πλεον μεχρι 300 δινω.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522