- Reaction score
- 0
Ειμαι στην ερευνα για αγορα dvd recorder.
Τι πρεπει να προσεξω?
Διαβασα αρκετα σημαντικα πραματα σε αλλο τοπικ για καποια μοντελα της sony.
Εχω καποιες αποριες.
Ολα τα dvd recorder γραφουν στον σκληρο που εχουν ενσωματωμενο...
1- αλλα μερικα απο αυτα γραφουν απευθειας σε dvd ή cd,σωστά?
2- Εννοειται πως με ενα απλο usb θα μπορω αυτο που εχω γραψει στο dvd recorder να το μεταφερω στο pc ετσι?
3-Μηπως η ποιοτητα κατα την εγγραφη χαλαει πολυ αναλογα το μοντελο? Πως θα το ελεγξω αυτό πριν κανω αγορά?
Επισης κατι που με ενδιαφερει ειναι οι υποτιτλοι, για την συμβατοτητα κυριως στο φορουμ διαβασα για απλα dvd player, αμα καποιος εχει κανα dvd recorder και ειναι ευχαριστημενος ας προτείνει κατι.
Αυτο ειναι που μου αρεσει χωρις να ξερψ πολλα πολλα,απλα φοβαμαι για το αν δεχεται υποτιτλους.
TOSHIBA DVD player recorder RD 87DT

Thanks..
Τι πρεπει να προσεξω?
Διαβασα αρκετα σημαντικα πραματα σε αλλο τοπικ για καποια μοντελα της sony.
Εχω καποιες αποριες.
Ολα τα dvd recorder γραφουν στον σκληρο που εχουν ενσωματωμενο...
1- αλλα μερικα απο αυτα γραφουν απευθειας σε dvd ή cd,σωστά?
2- Εννοειται πως με ενα απλο usb θα μπορω αυτο που εχω γραψει στο dvd recorder να το μεταφερω στο pc ετσι?
3-Μηπως η ποιοτητα κατα την εγγραφη χαλαει πολυ αναλογα το μοντελο? Πως θα το ελεγξω αυτό πριν κανω αγορά?
Επισης κατι που με ενδιαφερει ειναι οι υποτιτλοι, για την συμβατοτητα κυριως στο φορουμ διαβασα για απλα dvd player, αμα καποιος εχει κανα dvd recorder και ειναι ευχαριστημενος ας προτείνει κατι.
Αυτο ειναι που μου αρεσει χωρις να ξερψ πολλα πολλα,απλα φοβαμαι για το αν δεχεται υποτιτλους.
TOSHIBA DVD player recorder RD 87DT

Thanks..