Ερωτηση για JVC KAMELEON KD-AVX 44

Reaction score
0
Εφεραν σε φίλο το JVC KAMELEON KD-AVX 44 απο USA και το προβλημα του ειναι οτι δεν μπορει να δει DVD λογω διαφορετικου region. Υπαρχει τροπος για αλλαγη του region ή καποια αλλη αλλαγη π.χ. firmware, για να γινει απο USA σε EU εκδοση (λεω εγω τωρα:121:).

Ευχαριστω
Δημητρης

Reaction score
1
δεν υπαρχει κανενας τροπος φιλε μου.Αλλα παιζει αντιγραφα ανετα...

Reaction score
0
τι εννοεις "Αλλα παιζει αντιγραφα ανετα..."? Μπορω να αλλαξω το region του dvd που θα αντιγραψω?

Και κατι ακομα, οταν εβαλε να δει ενα dvd, του εβγαλε μηνυμα "parking brake". To καλωδιο αυτο δεν το εχει συνδεσει πουθενα. Μπας και ειναι αυτο?

Reaction score
164
τι εννοεις "Αλλα παιζει αντιγραφα ανετα..."? Μπορω να αλλαξω το region του dvd που θα αντιγραψω?
Συνήθως τα αντίγραφα ασφαλείας είναι region free. Και αν τα κάνεις μόνος σου, το καταφέρνεις πολύ εύκολα.
Την υπόλοιπη ερώτηση, δεν την κατάλαβα...

Reaction score
0
Την υπόλοιπη ερώτηση, δεν την κατάλαβα...
Μου ειπε οτι πισω απο το kameleon εχει ενα καλωδιο που λεει parking brake και το οποιο δεν το εχει συνδεσει καπου. Αυτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι πρεπει να συνδεθει καπου ωστε να "διαβαζει" ποτε εχει τραβηξει χειροφρενο και ποτε οχι. Μπορει να ειναι καμια αμερικανια, ωστε να μην βλεπει ταινια ενω οδηγει...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Ερωτηση για JVC KAMELEON KD-AVX 44

Μου ειπε οτι πισω απο το kameleon εχει ενα καλωδιο που λεει parking brake και το οποιο δεν το εχει συνδεσει καπου. Αυτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι πρεπει να συνδεθει καπου ωστε να "διαβαζει" ποτε εχει τραβηξει χειροφρενο και ποτε οχι. Μπορει να ειναι καμια αμερικανια, ωστε να μην βλεπει ταινια ενω οδηγει...

Το καλώδιο αυτό να το βιδώσει σε κάποια βίδα σε μεταλλική βάση στην κονσόλα ή απλά να το στερεώσει στο πλαίσιο που στηρίζει την πηγή στο ταμπλό (το παραλληλόγραμο πλαίσιο που έρχεται με την πηγή)
Με αυτό τον τρόπο "μπερδεύεται" η πηγή και νομίζει ότι έχεις τραβήξει χειρόφρενο.

Οφείλω να ενημερώσω ότι:
1. Είναι παράνομο &
2. Είναι πολύ επικίνδυνο να οδηγείς και να παίζει ταινία δίπλα. Το μάτι έστω και δευτερόλεπτα να "χαθεί", το όχημα αυτομάτως γίνεται όργανο εγκλήματος.

Προσοχή λοιπόν!!

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members