12 Οκτωβρίου 2016 #1 H hamurabi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 2.377 Reaction score 201 Παιδια καλησπερα. ηθελα να ρωτησω το εξης. μια σμαρτ τιβι μπορει να συνδεθυει στο δικτυο του σπιτιου και να παιξει απο εκει ταινιες που εχω shared mkv και bdmv με υποτιτλους κανονικα? χωρις τη χρηση ξεχωριστου media player?
Παιδια καλησπερα. ηθελα να ρωτησω το εξης. μια σμαρτ τιβι μπορει να συνδεθυει στο δικτυο του σπιτιου και να παιξει απο εκει ταινιες που εχω shared mkv και bdmv με υποτιτλους κανονικα? χωρις τη χρηση ξεχωριστου media player?
19 Οκτωβρίου 2016 #2 Dimitrisnt Μηνύματα 2.068 Reaction score 1.469 Οταν λες δικτυο τι εννοεις?που βρισκονται αυτες οι ταινιες?
19 Οκτωβρίου 2016 #4 H hamurabi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 2.377 Reaction score 201 Βρίσκονται σε σκληρό δίσκο του υπολογιστή.μου και είναι shared στο οικιακό μου δίκτυο
15 Νοεμβρίου 2016 #5 graphist83 Μηνύματα 279 Reaction score 40 Σαφως και γινεται. Με οποιοδηποτε DLNA Server προγραμμα. Κατεβασε ενα στο PC και ακολουθα οδηγιες. Ευκολο ειναι.
Σαφως και γινεται. Με οποιοδηποτε DLNA Server προγραμμα. Κατεβασε ενα στο PC και ακολουθα οδηγιες. Ευκολο ειναι.
23 Νοεμβρίου 2016 #6 H hamurabi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 2.377 Reaction score 201 Όλες οι smart tv μπορούν να το κανουν αυτο ειτε εχουν Dlna ειτε οχι?