Ερωτηση

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.553
θελω να παιζει δυνατα
Το "δυνατά" είναι σχετικό. Το δικό σου "δυνατά" μπορεί να είναι "όχι δυνατά" για 'μένα ή "πολύ δυνατά" για κάποιον που μένει σε διαμέρισμα. ;)

.τι αλλη πληροφορια οταν λες ευελιξια τι εννοεις
Να μπορούν για παράδειγμα τα ηχεία να τοποθετηθούν σε ίσες αποστάσεις απο τη θέση ακρόασης, να μπορεί το subwoofer να μπει εκεί που παίζει κι όχι όπου βολεύει.

Reaction score
2
[DOUBLEPOST=1506104066][/DOUBLEPOST]Αποσταση γυρω στα 3,5 -4 μετρα.θελω να παιζει δυνατα.τι αλλη πληροφορια οταν λες ευελιξια τι εννοεις
Για Τον rotel rap1580 τι λες;
Το "δυνατά" είναι σχετικό. Το δικό σου "δυνατά" μπορεί να είναι "όχι δυνατά" για 'μένα ή "πολύ δυνατά" για κάποιον που μένει σε διαμέρισμα. ;)

Να μπορούν για παράδειγμα τα ηχεία να τοποθετηθούν σε ίσες αποστάσεις απο τη θέση ακρόασης, να μπορεί το subwoofer να μπει εκεί που παίζει κι όχι όπου βολεύει.
ναι εκανα προσφατα ανακαινηση και εχω διαμορφωσει ετσι το χωρο για ολα τα ηχεια ενος 5,1 συστηματος
Μια εναλλακτική λύση θα ήταν κάποιος AV με pre out( για να μπορεί να συνδεθεί με κάποιον άλλο ενισχυτή) και αργότερα παίρνεις και κάποιον ολοκληρωμένο ενισχυτή.
Επίσης απαραίτητο για ακρόαση μουσικής θα ήταν ένα Dac .
πες μου τη προταση.(εταιρια και μοντελο)

Last edited by a moderator:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.553
Επίσης, αν κάθεσαι 4 μέτρα μακριά απο την 65άρα, κάθεσαι πολύ μακριά. :)

Reaction score
2
Πες μου τη προταση σου(εταιρια και μοντελο)
[DOUBLEPOST=1506104734][/DOUBLEPOST]
Σορυ εχει μεινει το κειμενο και κολλησε το κιν και εστελνε το ιδιο μηνγμα συνεχεια.ζητω συγνωμη
Πειτε μου τη προταση σας και απο ηχεια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef