Ερώτηση Εξωφύλλων Χύμα Δίσκων

Reaction score
31
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Έχω αρκετούς δίσκούς χύμα, χωρίς εσώφυλλο και χωρίς εξώφυλλο.
Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να μπορώ να ξεχωρίζω από το πλάι του εξωφύλλου για ποιον δίσκο πρόκειται? Υπάρχουν χοντρά εξώφυλλα? ίσως κάποιο είδους στυλό να γράψω στο πλάι ή κάτι να εκτυπώσω? Το μόνο που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι τα κλασσικά λευκά ή μαύρα εξώφυλλα με την οπή για να φαίνεται η ετικέτα του δίσκου. Το πρόβλημά μου με αυτά είναι πως πρέπει να βγάζω έναν έναν δίσκο από την συλλογή μέχρι να βρω αυτόν που θέλω.
Με εσώφυλλα τι κάνω, να προτιμήσω κάποια συγκεκριμένα?

Ευχαριστώ

Reaction score
1.173
Εδώ έχει μεγάλη ποικιλία νομίζω! σχετικά με αυτό που ζητάς.

Σε ε συμβουλεύω να τους πλύνεις εάν θεωρείς ότι αξίζουν πριν τους βάλεις στα καινούρια εσώφυλλα.

Reaction score
31
Εδώ έχει μεγάλη ποικιλία νομίζω! σχετικά με αυτό που ζητάς.

Σε ε συμβουλεύω να τους πλύνεις εάν θεωρείς ότι αξίζουν πριν τους βάλεις στα καινούρια εσώφυλλα.
Ωραία σε ευχαριστώ!

Reaction score
2.429
Δυστυχως ειναι δυσκολη η λυση στο "προβλημα" σου.
Ισως με καποιο διαχωριστικο να ξεχωριζες λιγακι τα ειδη της μουσικης,να αφηνεις ενα κενο χωρο παντα για να μπορεις να βλεπεις το δισκο,και φυσικα καλη μνημη για να θυμασαι που εχεις βαλει τι :)
Εγω τους εχω καπως ετσι φυσικα αυτη η τοποθετηση προυποθετει χωρο.

Για εσωφυλλα εγω εχω καταληξει εδω
Για εξωφυλλα αυτα
Γενικοτερα ριξε μια ματια σε αυτο καταστημα εχει καλες τιμες.

Reaction score
31
Ισως με καποιο διαχωριστικο να ξεχωριζες λιγακι τα ειδη της μουσικης,να αφηνεις ενα κενο χωρο παντα για να μπορεις να βλεπεις το δισκο,και φυσικα καλη μνημη για να θυμασαι που εχεις βαλει τι :)

Για εξωφυλλα αυτα
Ευχαριστώ!

Reaction score
1.173

Για εξωφυλλα αυτα
Νομίζω ότι οι δίσκοι σου έχουν μία κλήση που θα φοβόμουν να τους αφήσω έτσι για μεγάλο διάστημα.

Μπορεί να κάνω λάθος για την κλήση που έχουν οι δίσκοι σου, αλλά τους δικούς μου τους έχω σχεδόν σε κάθετη θέση.

Φιλικά :drinks:
Παντελής

Reaction score
2.429
Ναι δεν εχεις αδικο,η κλιση αυτη ομως δεν επηρεαζει σε τιποτα τα βινυλια στο λεω με σιγουρια,γιατι τα τελευταια 35 χρονια αυτος ειναι ο τροπος τοποθετησης τους.Δεν υπαρχει καμια φθορα ουτε εσωτερικα αλλα ουτε και εξωτερικα,με την προυποθεση βεβαια των "καλων" εσωφυλλων και των "καλων" εξωφυλλων.
Επισης οταν ειναι σε καθετη θεση και σχετικα κοντα (κολλημενοι) λογω ελλειψης χωρου μακροχρονια εχουνε θεμα.Κατα την αποψη μου πρεπει να αεριζονται.

Reaction score
1.173
Επισης οταν ειναι σε καθετη θεση και σχετικα κοντα (κολλημενοι) λογω ελλειψης χωρου μακροχρονια εχουνε θεμα.
++++++++

Δεν ισχύει για όλα τα βινύλια......... βέβαια.

Και σε αυτά που είχα θέμα(πολύ λίγα) δεν ξέρω εάν δεν τα είχα κολλητά θα παρουσίαζαν πρόβλημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas