Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

Εγώ δε μπορώ να επιμείνω γιατί μετά δε θα μπορώ να το πουλήσω το τούβλο μου!
Θα επαναλάβω όμως ότι ο denon είναι σαν την πηγή στο βουνό κι ο ΟΝΚΥΟ σαν τη βρύση!

Reaction score
29.546
Απάντηση: Re: Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

Για σιγά ρε παιδιά, τόσο άχρηστος είναι ο Onkyo; Μηχάνημα που μαζί με τον 5007 και τον 5507 βγαίνει σαν best-buy σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά, και παίρνει διθυραμβικές κριτικές σε forum, να είναι τόσο χάλια.
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα o συγκεκριμένος;

Ε καλά το οτι βγαίνει best buy δεν λέει και τίποτα. Ιδιαίτερα όταν γνωρίζουμε πως ψηφίζονται , αυτά τα best buy.Παντού οχι μόνο εδω.
Δεν νομίζω οτι εχει πρόβλημα, απλά είναι ξερά home cinema oriented, και ολα τα υπόλοιπα όπως ακρόαση μουσικής τα εχει ξεγράψει .Ως εκ τούτου δεν μπορεί να παίξει μουσική.Καταλαβαίνω τον γιάννη που κάνει την σύγκριση πηγή βουνού με βρύση.
Είναι καλός να του ρίξεις επάνω 5-7-9 ηχειάκια ενα σαμπ και να βλέπεις ταινίες για να γουστάρεις.Η μουσική είναι πολύ δύσκολο πράμα.Εχει άλλες απαιτήσεις.Απαιτεί άλλη ποιότητα.

Reaction score
1

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι ο φιλος αναφερει οτι ειναι αρκετα απογοητευμενος κ σε home cinema που υποτιθεται,οπως αναφερεις κ εσυ, οτι φημιζεται ο onkyo.....
μηπως να του δωσεις λιγο χρονο κ να παιξεις με ρυθμισεις κ.τ.λ...

Reaction score
29.546

Κοίτα το τελευταίο του ποστ πριν το δικό μου . Τα λέει ολα.

Reaction score
2.207
Re: Απάντηση: Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

Θα επαναλάβω όμως ότι ο denon είναι σαν την πηγή στο βουνό κι ο ΟΝΚΥΟ σαν τη βρύση!
Πάντως μην συγκρίνεις σε στέρεο τους πολυκάναλους της εποχής του 3300 με τους τωρινούς. Η ποιότητα όλων των μοντέλων έχει πέσει, μιας και οι εταιρίες έχουν δώσει βάση στα νέα format, στην επεξεργασία εικόνας, στα πολλά κανάλια κλπ.
Αν θέλεις να ακούσεις μουσική παίρνεις έναν καλό δικάναλο. Τέλος!!

Reaction score
29.546

Δλδ συγνώμη ο μόνος τρόπος να ακούσεις σοβαρά μουσική είναι ο δικάναλος?
Δε νομίζω.
Υπάρχουν μηχανήματα που ακούς μουσική και ταινίες , απλά ξεφεύγουν απο το αυστηρό budget ενος τυπικού πολυκάναλου ολοκληρωμένου.

Reaction score
0

Σε όλες τις νέες γνωριμίες η πρώτη εντύπωση μετράει. Δεν θέλω να τον συνηθίσω. Μου αρέσει πολύ περισσότερο ο ήχος όπως θέλω να τον ακούω. Θα ασχωληθώ μαζί του άλλη μια σοβαρή φορά και τέρμα , μετά μπαίνει στο κουτί, αγοράζω denon πάλι και ιδρύω fun club!

Reaction score
29.546

Xexexe fun club , αστο σου μιλάει ο ιδρυτής.
Αλλά τι να καταλάβουν όσοι δεν εχουν denon ./...................................
Απλά μας θεωρούν σνόμπ.................................
Οταν κάποτε καταλάβουν τι εστί denon να έρθουν να μου πουν τι άκουγαν τόσο καιρό.
Αλλά πού?

Reaction score
2.207
Re: Απάντηση: Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

Δλδ συγνώμη ο μόνος τρόπος να ακούσεις σοβαρά μουσική είναι ο δικάναλος?
Δε νομίζω.
Με έναν δικάναλο 1000 ευρώ ακούς σοβαρά μουσική. Με έναν AV στα πόσα δηλαδή πρέπει να πας; Αν μιλάμε για 5χίλιαρο και πάνω πάσο.

Reaction score
29.546

Εεε καλά αυτό με το οποίο ακούω εγω εχει κατάλογο προ τελικού απο 8000 το καθένα.
Δεν θα σου πω παίζει κελαηδάει , τιτιβίζει κλπ. Αν θες η πόρτα είναι ανοιχτή , με ειδοποιείς όμως πριν γιατί τα καυκάσου δεν αστειεύονται. Ελα να ακούσουμε, εγω δεν λεω καλό -κακό , μέτριο , λεω εμένα μ'αρέσει.Οποτε μπορέσεις στείλε κανα πμ , να ακούσουμε οτι γουστάρεις , και μετά μιλάμε. Α ,και θα δούμε κιόλας.

Reaction score
2.207
Αν ακούς με τα τέρατα της Denon τι συζητάμε τότε, χαίρω πολύ. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει!

Υ.Γ. Μένουμε και κοντά. Είμαι Π.Μελά

Reaction score
29.546

Ελα βρε σύντεκνε εγω είμαι κοντά σου , πληροφορίες με πμ πλέον.
Ναι με αυτά παίζω , και τα χαίρομαι στο καθετί...............

Reaction score
0

Τίποτε καινούργιο βρε παιδιά, τον έχω βάλει αγγελία το τερατάκι.
Αύριο ξαναβάζω τον 3300 πάνω και για το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα τον πουλήσω ποτέ!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος