Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

ε- ε- ερχεται...

μόλις ξεκίνησε από Γερμανία!!!

Μαύρο χρωματάκι !!

Reaction score
29.546

Αντε μεγειές, με το καλό η παραλαβή , το στήσιμο , και οι φωτό.

Reaction score
2.207
Re: Απάντηση: Ερώτηση ΥΑΜΑΗΑ RX-V3900 , PIONEER SC-LX72 ή DENON AVR-4310

Τελικά λέω να πάρω ΟΝΚΥΟ ΤΧ-ΝR3007, επειδή τον βρίσκω σε καταπληκτική τιμή καινούργιο στα 1100 ευρω.
Τελικά δεν μας είπες από που τον πήρες στα 1100ευρώ;

Reaction score
0

τον πήρα από schlauershoppen.de

και τελική τιμή με μεταφορικά 1233.

Και μάλιστα, αν και η τιμή ήταν αυστηρά για το ασημί χρώμα, με ελάχιστα ευγενικότατα παρακάλια το άλλαξα σε μαύρο και ενώ είχε καταχωρηθεί η παραγγελία!

Είμαι τρομερά ευχαριστημένος με την υποστήριξη, την κατανόηση και τη συνεργασία.

Με Ελληνάρες (όπως και εγώ πρώτα απ όλα που είμαι άθλιος πελάτης ) σιγά μην μπορούσα να συννενοηθώ!

SUPER!!!

Reaction score
0

Εμμ όχι ακριβώς! Όταν τον παρείγγειλα εγώ πήγαινα για τον demo και στην τιμή αυτή μου έδωσε τον καινούριο. Παζάρι δεν έκανα! Λίγο κλαψούρισα για το χρώμα.

Reaction score
0

Εχω να καταθέσω οτι ο ΟΝΚΥΟ έφτασε!!

Ενα από τα τεράστια σπαστικά των αγορών στο Internet είναι οτι μεσολαβεί ικανό διάστημα από την αγορά έως την απόκτηση ενός αντικειμένου που συνήθως αποφασίζεται από παρορμητισμό!
Προσωπικά ξενερώνω άσχημα!

Ο ΟΝΚΥΟ αφού με άφησε με μισό νεφρό για κουβάλημα , ξεπακετάρισμα και τοποθέτηση στη θέση του Denon μου, με άφησε παγερά αδιάφορο στο άκουσμα...
Flat ρε παιδί μου, δε γουστάρω ρυθμίσεις (οκ αύριο θα δηλώσω small , large k xlarge) να δω αν θα αλλάξει κάτι...

Ο Denon μπροστά του φαντάζει ΘΕΟΣ !!!

ο ΟΝΚΥΟ ??

απλά πιο βαρύς!

Τεσπα, είμαι και κουρασμένος σήμερα, και λίγο απαισιόδοξος που έχασε ο Γιάτσεκ το Next Top model, οπότε κατά το ΣΚ θα ασχοληθώ πιο σοβαρά! Πάντως από 1η εντύπωση κολοκύθια! Ζήτω ο Denon...
An είχε κάτι παρόμοιο η ΟΝΚΥΟ σαν τον 3300 μου + τα καινούργια μπλιμπλίκια, θα τον ονόμαζε KARA-REFERENCE και θα τον έβγαζε στα 20.000 ευρώ.
Τόσο δραματικό το surprise!
ante καληνύχτα...
περαστικά μου!

Reaction score
29.546

Καλά μην απογοητεύεσαι. Αστον να παίξει λίγες ώρες , κάνε και καμιά ρύθμιση, ασχολήσου λιγάκι, κι αν μετά απο κανά μήνα δεν σου αρέσει και πάλι , τον πουλάς -------- και παίρνεις ενα denon, και ησυχάζεις.

Reaction score
0

Δεν τα βλέπω πολλά τα ψωμιά του!

Συμπεριφέρεται σαν ατμομηχανή! Υποτίθεται ότι διαθέτει πολλά watt όμως για να ακούσεις ήχο πρέπει να δώσεις τουλάχιστο 2 πλήρεις περιστροφές στο ρουμπινέ (ναι σα ρουμπινέ είναι το περιστροφικό μπουτόν. Αν το φτιάχνανε μικρούλι σαν δαχτυλίθρα θα ήταν πιο εύχρηστο, γιατί τώρα πρέπει να το χουφτώσεις με όλο το χέρι!
Τέλος πάντων!

Reaction score
29.546

Καλά μην τρελαίνεσαι με τις δυο πλήρεις στροφές, οι πιο πολλοί τελευταία ετσι είναι , ακόμα και ο avp είναι ετσι αλλά εχει ςένσορα ταχύτητας περιστροφής , και αν το γυρίσεις γρήγορα ανεβοκατεβάζει γρήγορα, αλλοιώς αργά.Αυτό εχει να κάνει και με την ακρίβεια αλλά κυρίως την κλίμακα του ποτενσιομέτρου.Δεν εχει μενού , με vol. έναρξης? Δλδ στα πόσα db , να είναι το vol όταν τον ανάβεις? Εγω το εχω στα -25db, και είμαι οκ.
Οπως και να εχει δώστου λίγο χρόνο , και αν δεν , τότε σπρώξτον.

Reaction score
0

Ναι έχει μενού τέτοιο. Όμως εγώ έστω και αμυδρά αρχίζω να ακούω από τα -35 και πάνω.
Για να μην πω για το audyssey. Τ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α !!! σε απολύτως σιωπηρή δωμάτιο και με το μικρόφωνο σε τρίποδο για να φτάνει στο ύψος του αυτιού!
Χάλια ο ήχος, πιστότητα Δράμα, χωρίς χρώμα , χωρίς τίποτα!

Reaction score
29.546

Εεεε ναι τα εχω ξαναπεί το audyssey που χρησιμοποιούν είναι για τον λούτσο στην καλύτερη.Σίγουρα εχει πρόβλημα , το ξέρω , αλλά μην στηρίζεις σε αυτό το δικό σου home cinema.Λέγε στον εαυτόν σου οτι δεν το εχεις. Κάνε οτι μπορείς μόνος σου.Και μην με ρωτήσεις "( τι το πλήρωσα το γ@μημένο ? γιατί δεν μπορώ να σου απαντήσω)
Εγω που εχω audyssey και ολες αυτές τις μ@λακίες το εχω off εδω και χρόνια.
Κάνε το ιδιο και εσυ να βρείς την υγειά σου.

Reaction score
29.546

Ακόμα και σήμερα που βρεθήκαμε στου argi το ηχητικό αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο .
Εχω που τα λεω χρόνια και εχω βαρεθεί.Η κάνεις στον χώρο σου επεμβάσεις , η κάτσε και άκουσε όπως βγαίνει ο ηχος..........Α ν ο χώρος ςου είναι μπάχαλο ----- εεεε τότε μπάχαλο θα ακούσεις.....----------Sorry my friend this is how it goes

Reaction score
0

Ναι ρε γμτ,

από τη στιγμή που το Marketing, επιβάλλει π@π@ριές για να εμπλουτιστεί ένας ενισχυτής με τεχνικά χαρακτηριστικά, δηλαδή έλεος...

Ο Χώρος μου ο καημένος είναι από τους πιο καθαρούς, και συμμετρικά χωροθετημένους, με χαμηλά έπιπλα, και ηχεία που δεν εμποδίζεται απο τίποτα η επαφή τους με τα μάτια και κυρίως με τα αυτιά του ακροατή.

Το Audyssey το δοκίμασα από περιέργεια, μιας που το σετάρισμά του είναι αηδιαστικά user friendy σε βαθμό υποψίας οτι με περνάνε και για εντελώς άσχετο...

Μετά από λίγη ώρα είχα μια μεγαλοπρεπή εικόνα μπροστά μου με τύπους ηχείων και συχνότητες cutoff... οκ δεν είμαι ο ειδικός για κρίνω και τις συχνότητες... όμως μετά το enter, η ακρόαση ήταν ένα χάλι... ας μην μπω σε κουραστικές λεπτομέριες, πάντως τα Energy μου ακούγονταν σα μεγάφωνα πατατά///

off το Audyssey, off τα βελτιωτικά , οff τα πάντα..
και ο Θεός βοηθός...

Reaction score
1

@jfrag
ολη αυτη η "απογοητευση" με τον onkyo σε σχεση με τον denon ,ειναι σε δικαναλη ακροαση μουσικης ή home cinema κατασταση?
ετσι οπως τα περιγραφεις μου φαινεται χαοτικη η διαφορα κ δεν το περιμενα τουλαχιστον σε home cinema καταστασεις...
οχι τιποτα αλλο..ειναι να παραγγειλω τον 807(κ μαλιστα σε ασημι μιας κ δεν υπαρχει διαθεσιμος ο μαυρος που ηθελα) κ με βαζεις σε διλλημα μηπως κ παω για τον 2310 απο ελλαντα...

Reaction score
81

Εεεε ναι τα εχω ξαναπεί το audyssey που χρησιμοποιούν είναι για τον λούτσο στην καλύτερη.Σίγουρα εχει πρόβλημα , το ξέρω , αλλά μην στηρίζεις σε αυτό το δικό σου home cinema.Λέγε στον εαυτόν σου οτι δεν το εχεις. Κάνε οτι μπορείς μόνος σου.Και μην με ρωτήσεις "( τι το πλήρωσα το γαμημένο ? γιατί δεν μπορώ να σου απαντήσω)
Εγω που εχω audyssey και ολες αυτές τις μαλακίες το εχω off εδω και χρόνια.
Κάνε το ιδιο και εσυ να βρείς την υγειά σου.
Απολυτο δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

@moysitsa

H απογοήτευση είναι συνολική!

Και σε δικάναλη ακρόαση και σε πολυκάναλη είναι κακή για τα δικά μου αυτιά η πιστότητα του ήχου. Τα εφέ κ.λ.π., η εικόνα του ήχου μια χαρά μου φαίνονται...

Με τίποτα δεν ακούω τον κρυστάλλινο/φυσικό ήχο του Denon στον ΟΝΚΥΟ.
Ίσως έτσι βγαίνουν σήμερα τα μηχανάκια, και αυτό που ακούγεται από τον 3007 να ικανοποιεί και με το παραπάνω αυτούς που τον αγοράζουν και δεν έχουν ακούσει ξανά ΗiFi παρα μόνο από μικρά ηχοσυστήματα midi κ.λ.π. ...

Σε Home Cinema δεν είχα ποτέ τρελές απαιτήσεις ως προς το surround μιας και ποτέ δεν ακούμε τις ταινίες σε ένταση ώστε να σίεται το σύμπαν, όμως παρόλα αυτά, τα πάντα φαίνεται οτι παίζουν πιο σιγά, πιο βασανισμένα, πιο πνιγμένα...

Κρατώ τις επιφυλλάξεις μου ως προς τις σε βάθος ρυθμίσεις, όμως out of the box το μηχάνημα μου έχει αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις.

Αγόρασα τον συγκεκριμένο, κυρίως λόγω της μεγάλης ευκαιρίας που βρήκα, των θετικών σχολίων σε αυτό και σε άλλα forums, αλλά και επειδή πίστευα οτι θα οδηγεί καλύτερα τα ηχεία μου (που είναι ομολογουένως μεγάλα) λόγω ισχύος.

Ο Denon χωρίς να τον ρυθμίσεις, μόνο με τον που τον βάλεις στην πρίζα, κελαηδάει, σαν τον ήχο της πηγής στο βουνό.
Ο ΟΝΚΥΟ είναι σα να ανοίγεις τη βρύση σου...

Reaction score
5.614
Είχα παραγγείλει τον Onkyo 5507, αλλά τελικά τον ακύρωσα.
Παλιότερα είχα δύο 905, ο ένας από τους οποίους χάλασε σε λίγους μήνες.

Κράτησα τον Yamaha Z7, από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο Denon 4810 θα είναι φαντάζομαι ακόμη καλύτερος.

Reaction score
2.207
Για σιγά ρε παιδιά, τόσο άχρηστος είναι ο Onkyo; Μηχάνημα που μαζί με τον 5007 και τον 5507 βγαίνει σαν best-buy σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά, και παίρνει διθυραμβικές κριτικές σε forum, να είναι τόσο χάλια.
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα o συγκεκριμένος;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis