Ερώτηση για το Philips DVDR5570H

Reaction score
1
Μετά από πολύ καιρό απουσιας θα ήθελα μια μικρή βοήθεια . Θα ήθελα να αγοράσω ένα DVD Player εγγραφείς που να έχει έξοδο udmi να παίζει divix με ελληνικά και να έχει usb είσοδο όπως και υβριδικό δέκτη. Εχω βρει το Philips DVDR5570H

Τη λέτε να προχωρήσω ? Η έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Reaction score
1
Όταν λες το έχεις βρει στα 244 € εννοείς από κανονικό μαγαζί;
(αν είναι έτσι μπορείς να μοιραστείς την πληροφορία μαζί μας - δεν είναι διαφήμιση!!!)

Reaction score
0
Είσαι σίγουρος ότι παίζει DivX με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ εξωτερικούς(.srt) υπότιτλους, γιατί για ένα player της Philips DVD 5980, από την αντιπροσωπεία μου είχαν πεί ότι δεν παίζει ελληνικούς εξωτερικούς(.srt) υπότιτλους. Επίσης καλό είναι να δείς αν παίζει DivX κατευθείαν από εξωτερικούς USB Hard Disks, γιατί πολλά player δεν δίνουν αρκετό ρεύμα στην USB θύρα για να οδηγήσουν ext USB HD.

Reaction score
0
Πήρα φίλε μου την αντιπροσωπεία εδώ της Philips(τηλ.0 0800 3122 1280) και μου επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω, οπότε προχώρα άφοβα στην αγορά του.
Εγώ δυστυχώς την "πάτησα" για το θέμα του USB και DivX με το κατά τάλλα άψογο DVD Recorder SONY RDX 950 (250GB). (Βλ. προηγούμενα thread μου)

Reaction score
0
Η οποία μου είπε μια τιμή πάνω από 400euro!
Στον Κωτσόβολο το είδα γύρω στα 380euro!

Reaction score
0
Σίγουρα έχουν κάνει λάθος στο Απόθεμα με την τιμή των 244euro, γιατί το μικρότερο Philips DVDR3577H (160GB) το έχουν 261euro! Βέβαια από το Απόθεμα μου είπαν παραλαβή από Ιούλιο και μετά.

Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση για το Philips DVDR5570H

Έχε το νού σου στο megamarket. Εγώ από εκεί το παρέλαβα προχτές Τρίτη, ενώ τους το είχα παραγγείλει την περασμένη Τετάρτη. Κάποιες φορές το εμφανίζουν στο site τους και κάποιες το κατεβάζουν, δεν ξέρω γιατί. Τιμούλα: 299 γιούρια σε 18 άτοκες δόσεις.
Μπορώ να πώ ότι κάνει όλα όσα λέει στα specs του και πολύ καλά μάλιστα, δηλ σαν αγορά αξίζει. Βέβαια ακόμα το ψάχνω...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
0
Τώρα άλλαξε η τιμή. Ή ήταν λάθος, ή προσφορά.

Πάντως μου φένεται λίγο δύσχρηστο σε σχέση με το LG 188 που είχα. Για να δούμε.

Reaction score
1
και οπως ειναι φυσικο....δεν υπαρχει. ουτε στην εταιρια.
Καλά τώρα που έχει απόθεμα άμεσα !!! η τιμή του είναι €382,6 ???????????????

Αν έχεις κάνει παραγγελία με την τιμή που είπες να το απαιτήσεις τώρα σε αυτήν την τιμή !

Όλοι πουλάνε στην χαμηλότερη τιμή όταν δεν έχουν απόθεμα :114: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

Βοήθεια παιδιά!

Είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης του philips dvdr5570h εδώ και μισό χρόνο περίπου και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εκκίνησή του! Πατάω το Stand-by στο τηλεκοντρόλ και είτε μου λέει "Starting" αλλά ποτέ δεν ανάβει, είτε σβήνουν όλες οι ενδείξεις. Επίσης δεν γράφει τις προγραμματισμένες με timer εγγραφές τώρα τελεταία

Ο μόνος τρόπος να το ανάψω είναι να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα. Δοκίαμασα και την πρόταση του manual να το ξανασυνδέσω στην πρίζα πατώντας συνέχεια το κουμπί Stand-by (του έκανα έτσι επανεγκατάσταση από την αρχή τα κανάλια, προγράμματα κλπ) αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Υπόψην ότι όταν το αγόρασα έλειπε ένα καλώδιο από μέσα, το manual ήταν ψιλογραμμένο με μολύβι και υπήρχαν εγγραφές από τους Ολυμπιακούς της Κίνας (δεν το είχα τότε εγώ!)

Δώστε τα φώτα σας!

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Ερώτηση για το Philips DVDR5570H

Βοήθεια παιδιά!

Είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης του philips dvdr5570h εδώ και μισό χρόνο περίπου και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εκκίνησή του! Πατάω το Stand-by στο τηλεκοντρόλ και είτε μου λέει "Starting" αλλά ποτέ δεν ανάβει, είτε σβήνουν όλες οι ενδείξεις. Επίσης δεν γράφει τις προγραμματισμένες με timer εγγραφές τώρα τελεταία

Ο μόνος τρόπος να το ανάψω είναι να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα. Δοκίαμασα και την πρόταση του manual να το ξανασυνδέσω στην πρίζα πατώντας συνέχεια το κουμπί Stand-by (του έκανα έτσι επανεγκατάσταση από την αρχή τα κανάλια, προγράμματα κλπ) αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Υπόψην ότι όταν το αγόρασα έλειπε ένα καλώδιο από μέσα, το manual ήταν ψιλογραμμένο με μολύβι και υπήρχαν εγγραφές από τους Ολυμπιακούς της Κίνας (δεν το είχα τότε εγώ!)

Δώστε τα φώτα σας!
GOTO Aντιπροσωπεία....ή τουλαχιστον κανε ενα τηλεφωνο στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων τους.....κατι θα σου προτείνουν

Reaction score
0

@dimror: Ποιο firmware έχεις περασμένο; Πιθανότατα μια αναβάθμιση θα σε βοηθήσει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης